• Verkocht

De Iepenwei - type B 4191 PD Geldermalsen

€ 375.000 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
9 september 2020
Verkoopdatum
1 juni 2021
Looptijd
8½ maand

Omschrijving

NU NOG TWEE UNITS BESCHIKBAAR! OPLEVERING CASCO BOUW 4E KWARTAAL 2021.

In dit duurzaam en representatief bedrijfsverzamelgebouw zijn nog 2 frontunits, type B met bedrijfs-/kantoorruimte beschikbaar.
De betreffende units 6 en 9 zijn gelegen aan de slootkant aan de zijde van de Pletterenburglaan.

Het totale plan betreft de nieuwbouw van een hoogwaardig bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit in totaal 14 bedrijfsunits met kantoor en opslagmogelijkheden.

Het bedrijfsverzamelgebouw ligt op een goede locatie aan het begin van De Iepenwei, grenzend aan de Laan van Pletterenburg, op het moderne bedrijventerrein Hondsgemet direct aan de Rijksweg A15.

De units Type B, tevens zichtlocatie, (units 2,6, 9 en 13) hebben een bruto vloeroppervlak van 410 m² verdeeld over 2 bouwlagen.
Het netto vloeroppervlak van de begane grond is 215,8 m² met deels een verdiepingsvloer van 129 m² voor opslag en 52,2 m² kantoorfunctie, totaal 397 m².
Voor de units zijn 6 toegewezen parkeerplaatsen aanwezig.

KOOPSOM:
units Type B - € 375.000,= v.o.n. en exclusief BTW.
(Vrij op Naam, de notariskosten zijn derhalve voor rekening van de verkoper).

Huur in plaats van koop is desgewenst ook mogelijk.

Een volledig overzicht van de koopprijzen treft u aan als bijlage bij de brochure.

INDELING:
Het pand wordt casco opgeleverd, dus als door koper in te richten ruimte. Er is een elektrische overheaddeur aanwezig van 5 meter hoog en 4 meter breed.
Er wordt een open vuren steektrap geplaatst die toegang geeft tot de verdiepingsvloer.

DUURZAAM:
Het gebouw wordt gasloos geleverd. In de begane grondvloer en in de verdiepingsvloer is een verwarmingsslang aangebracht t.b.v. vloerverwarming. Men kan optioneel kiezen voor een warmtepomp met verdeelunits. Het dak is voorbereid op plaatsing van zonnepanelen, die tevens optioneel gekozen kunnen worden. Door deze manier van energie opwekken is het gebouw geheel of grotendeels energie neutraal te gebruiken. Zonnepanelen en de warmtepomp vallen onder meerwerk dan wel eigen afbouw van koper.

OVERIGE:
* Vrije hoogte begane grond ca. 3.70 meter.
* De vloerbelasting van de begane grond bedraagt 1.500 kg/m² en van de verdieping 500 kg/m².
* Ten behoeve van het regelen van gemeenschappelijke zaken met de andere eigenaren van de units, zoals een gezamenlijke opstal verzekering en regelen regulier onderhoud aan het gebouw en het gezamenlijke terrein, zal een vereniging van eigenaren worden opgericht. Bij koop wordt men van rechtswege lid van de VvE. Instapfee € 500,= per unit, waarmee o.a. direct na oplevering de opstalverzekering wordt betaald.
* Start bouw week 18, 2021.
* Oplevering casco bouw 4e kwartaal 2021.

TECHNISCHE INFO:
1. Algemeen
Het betreft de nieuwbouw van een bedrijfsverzamelgebouw met 14 bedrijfsunits/ kantoren. De units worden casco opgeleverd. Tot het casco behoort de fundering, de begane grondvloer, de verdiepingsvloer, de buitenwanden, de scheidende bouwmuren en het
dak. De kosten van de invoeringen t.b.v. water, elektra en media-aansluiting zijn in de koopsom inbegrepen. De koper dient zelf de aansluiting en/of meter aan te vragen. De kosten hiervan zijn voor de koper. In het gebouw worden geen elektrische-, water- of verwarmingsinstallatie aangebracht. Ten behoeve van de invoerleidingen van de nutsbedrijven worden pvc-mantelbuizen aangebracht.
Blusmiddelen en overige voorzieningen dienen direct na oplevering, i.v.m. eisen en brandvoorschriften, door koper en voor rekening van koper te worden aangebracht.

2. Peil
Het Peil -P- van waaruit alle hoogten worden gemeten, komt overeen met de bovenkant van de afgewerkte begane grondvloer.

3. Straatwerk
De bestrating wordt uitgevoerd in betonklinkers of asfalt volgens een nader te bepalen bestratingsplan.

4. Fundering
De nieuwe bedrijfsunits worden gefundeerd op betonpalen met daarop gewapende betonnen funderingsbalken, een en ander conform opgave van de constructeur.

5. Begane grondvloer
De begane grondvloer van de units wordt uitgevoerd als gestorte, geïsoleerde betonvloer (Rc=3,50 m² K/W) berekend op een veranderlijke belasting van 15 kN/m2, De vloer wordt monolithisch afgewerkt.

6. Verdiepingsvloer
De verdiepingsvloer van de units wordt uitgevoerd als kanaalplaatvloer berekend op een veranderlijke belasting van 5 kN/m2, voorzien van een cementdekvloer, dik 50 mm. Bovenkant afgewerkte verdiepingsvloer bevindt zich op 4 meter boven peil.

7. Dakvloer
Het dak van de units is uitgevoerd met stalen geprofileerde dakplaten met daarop isolatie en kunststof dakbedekking van 1.5mm. Deze dakisolatie heeft minimaal een Rc=6,00 m²K/W, voorzien van de nodige hemelwaterafvoeren en spuwers.

8. Gevels
De gevels worden uitgevoerd in geïsoleerde aluminium sandwichpanelen voorzien van een golfplaat aan zichtzijde. E.e.a. conform geveltekeningen. Daar waar op de tekening beton is aangegeven, worden de sandwichpanelen bekleed met betonlook beplating. De gevels hebben minimaal een Rc=4,5 m²K/W.

9. Scheidingsmuren bedrijfsunits
De scheidingsmuren van de bedrijfsunits zijn van dermate kwaliteit dat deze voldoen aan de eisen gesteld in het bouwbesluit, en kunnen bestaan uit cellenbetonelementen van Ytong dik 120/150 mm, niet nader afgewerkt.

10. Gevelkozijnen
Kozijnen zijn uitgevoerd in aluminium, voorzien van dubbele, isolerende HR++ beglazing en voorzien van hang- en sluitwerk, weerstandsklasse II. De geïsoleerde overheaddeuren zijn van staal en elektrisch bediend.

11. Aftimmering
Alle eventueel benodigde houten aftimmeringen worden worden fabrieksmatig gegrond aangebracht en verwerkt.

12. Riolering
De inpandige (ongeïsoleerde) hemelwaterafvoeren zijn van kunststof en worden aangesloten op het gemeenteriool. In de units wordt ten behoeve van een eventueel toekomstig toilet en/of standleiding de afvoer afgedopt boven de begane grondvloer aangebracht. Positie van afgedopt riool staat schematisch aangegeven. Dit is een tijdelijke oplossing, indien langer deze situatie gehandhaafd blijft moet de dop worden verlijmd. (Dit in verband met eventueel optredende stank uit riool)

13. Meterkast
De units worden uitgevoerd met een prefab meterkast. In de meterkast bevinden zich de nutsinvoeringen van elektra, water en data. Er worden geen meteropstellingen aangebracht. De meterkast wordt voorzien van 4 elektrische groepen.

14. Trappen
Naar de verdieping van de units wordt een open vuren steektrap aangebracht. Rondom het trapgat op de verdieping wordt een houten spijlenhek aangebracht. Dit spijlenhekwerk is eveneens op de trapboom aanwezig. Het trapgat wordt afgetimmerd met een multiplex strook welke éénmalig fabrieksmatig is gegrond.

15. Staalconstructie
De draagconstructie van de units bestaat uit een staalconstructie. De stalen profielen worden in een nader vastgestelde kleur afgewerkt, een en ander conform opgave van de constructeur. Eventuele beschadigingen worden in het werk bijgewerkt.

16. Duurzaamheidsopties
In de begane grondvloer en in de verdiepingsvloer is een verwarmingsslang aangebracht t.b.v. vloerverwarming. Men kan optioneel kiezen voor een warmtepomp met verdeelunits. Het dak is voorbereid op plaatsing van zonnepanelen, die tevens optioneel gekozen kunnen worden. Door deze manier van energie opwekken is het gebouw geheel of grotendeels energie neutraal te gebruiken. Zonnepanelen en de warmtepomp vallen onder meerwerk dan wel eigen afbouw van koper.

VOORWAARDEN BIJ KOOP:
* De overdracht vindt plaats bij notariskantoor Trium in Geldermalsen.
* Ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van financiering is mogelijk voor een termijn van maximaal 6 weken.
* Na afloop van de ontbindende voorwaarde dient koper een waarborgsom of bankgarantie te stellen ter grootte van 10% van de koopsom op de derdengelden rekening van de notaris.
* Betaling van de koopsom geschiedt in termijnen afhankelijk van de vordering van de bouw. Indien de bouw gereed is, betaald koper de volledige koopsom ineens bij de door partijen overeen gekomen datum van overdracht.

LOCATIE:
Het object is gelegen op het moderne bedrijventerrein Hondsgemet. Het terrein is beveiligd middels buiten kantoortijden een bewaakt toegangssysteem. Er is een glasvezelaansluiting (op het terrein, niet in het gebouw aanwezig), bewegwijzering, etc.
Elke eigenaar op het terrein wordt verplicht lid van Coöperatie Hondsgemet. Zie voor meer informatie

De (voormalige) gemeente Geldermalsen is in 2018 gefuseerd met gemeente Neerijnen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij van 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland. West Betuwe telt in totaal 26 kernen, Geldermalsen is de grootste kern. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal (totaal 50.276 inwoners) woont in het dorp Geldermalsen.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijkswe

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 375.000 vrij op naam (bouwrente van toepassing)
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 315.000 vrij op naam (bouwrente van toepassing)
Aangeboden sinds
9 september 2020
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
397 m²
Bedrijfshal oppervlak
345 m²
Kantoor oppervlak
52 m²
Vrije hoogte
3,7 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²
Perceel
7.105 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en perifere detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.