• Verkocht

De Elzenhof 3 - A3 4191 PA Geldermalsen

€ 450.000 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
4 juli 2023
Verkoopdatum
10 januari 2024
Looptijd
6 maanden

Omschrijving

Markant, duurzaam en een meer dan uitstekende ligging. Wat wil je als ondernemer nog meer?

Dit nieuwe project met bijzonder representatieve bedrijfsruimten wordt gerealiseerd op de meest zichtbare hoek van het moderne business park Hondsgemet in Geldermalsen. Uitstekend zichtbaar vanaf de aanrijroute naar de Rijksweg A15 en aan de entree van het bedrijventerrein.

Het ontwerp van de gebouwen geven het hele project een zeer markante uitstraling. Niet alleen de hoekunits, maar alle onderdelen van het project worden hiermee goed herkenbaar en eigentijds.

De hierbij aangeboden ruimte omvat de direct op de hoek gelegen bedrijfsruimte welke het meest zichtbaar is vanaf de zijde van de A15. De gevel heeft aan 2 zijden grote glaspartijen. Uitstraling: industrieel en transparant.
Bij uitstek geschikt voor een bedrijf met kleinschalige productie, showroom en kantoor.

Ligging: langszijde provinciale weg naar A15, direct op de hoek gezien vanaf de aanrijroute vanaf de A15.

Links naast deze unit worden 5 fraaie rij-units van wat kleinere oppervlakte gerealiseerd. Aan de andere kopse zijde van deze rij volgt dan opnieuw een grotere hoekunit. Informatie hierover vindt u in een separate vermelding.
Achter deze rij wordt een dubbele rij kleinschalige bedrijfsunits gerealiseerd. Ook deze informatie is separaat verkrijgbaar.

OPPERVLAKTEN: (Bruto oppervlakten):
- begane grond: 84m² bedrijfsruimte met een vrije hoogte van ca 3.80 meter. Vloerbelasting max. 1.500 kg/m².
- 1ste verdieping: 84 m² t.b.v. lichte industriefunctie (bijv. opslag), showroom of kantoor. Vloerbelasting 500 kg/m².
- 2de verdieping: 75 m² t.b.v. kantoor

Er behoren 6 parkeerplaatsen op het buitenterrein bij deze unit.

KOOPSOM:
€ 450.000,= v.o.n. en excl. BTW.

DUURZAAMHEID:
Het gebouw wordt gebouwd conform de huidige duurzame bouw eisen. Met goede isolatie waarden en voorbereid op gebruik met duurzame installaties.

Het geheel wordt in principe casco opgeleverd aan een koper. Alle vloeren voorzien van slangen in de vloer als voorbereiding op vloerverwarming. Tevens is er een dak doorvoer aanwezig als voorbereiding voor airco en/of warmtepomp en.of zonnepanelen.
Ook een mantelbuis in de grond ter voorbereiding voor een laadpaal bij de eigen parkeerplaatsen wordt aangelegd.

OVERIGE INFORMATIE:
- Deze gebouwen worden gerealiseerd op eigen grond en vallen dus niet onder een Vereniging van Eigenaren. Wel wordt het omliggende buitenterrein en parkeerplaatsen gemeenschappelijk (mandelig) eigendom waarbij een beheer vereniging wordt opgericht t.b.v. regelen gezamenlijk onderhoud van de buitenruimten.

- Voor de technische omschrijving verwijzen we graag naar bijgevoegde brochure.

- Meerwerk opties zijn op aanvraag beschikbaar.

- Beoogd start bouw Q4 2023. oplevering medio 2024.

LOCATIE:
Bedrijventerrein Hondsgemet is het nieuwste bedrijventerrein binnen Geldermalsen, gemeente West Betuwe. Het kenmerkt zich door moderne bebouwing met, zeker op de zichtlocaties, hoogwaardige bedrijfsgebouwen en kantoren.
Zoekt u een strategische en dynamische vestigingslocatie voor uw bedrijf? Bedrijventerrein Hondsgemet in Geldermalsen heeft alles om uw bedrijf te laten floreren.
Centraal gelegen in het hart van Nederland en ruim van opzet. Door de unieke ligging aan het verkeersknooppunt Deil heeft Hondsgemet directe verbindingen met de autosnelwegen A2, een noord-zuidhoofd verbinding, en de A15, de snelweg die de Rotterdamse haven met het Duitse achterland verbindt. Het bedrijventerrein ligt op nog géén kilometer afstand van de op- en afritten en is daardoor uitstekend bereikbaar voor uw klanten, leveranciers en personeel. Het terrein is ontwikkeld voor reguliere bedrijvigheid van kleine en middelgrote bedrijven in onder meer handel, product, transport, logistiek en dienstverlening. Vanwege de centrale ligging en de zeer representatieve uitstraling is Hondsgemet uitermate geschikt voor uw bedrijfshuisvesting.

West Betuwe telt in totaal 26 kernen, Geldermalsen is de grootste kern. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal (totaal 50.276 inwoners) woont in het dorp Geldermalsen. Geldermalsen heeft voor zijn omvang een goed voorzieningen niveau op gebied van horeca en winkels. Geldermalsen beschikt over het meest centraal gelegen NS station van Nederland. Hier vandaan zijn er verbindingen met zowel Utrecht - Den Bosch, als Nijmegen - Dordrecht.

PARKMANAGEMENT:
Alle ondernemers met een eigen bedrijfsgebouw op Hondsgemet zijn automatisch lid van de coöperatieve vereniging Hondsgemet. Het parkmanagement beheert de kwaliteit van het bedrijventerrein en biedt een collectieve bewegwijzering en collectieve beveiliging. Glasvezel is op het terrein aanwezig.

BESTEMMING:
Het object valt onder het bestemmingsplan Hondsgemet-zuid en is bestemd om te worden gebruikt door bedrijven t/m milieu categorie 3.2, dienstverlening, volumineuze detailhandel en (kleinschalige) detailhandel uitsluitend in ter plaatse vervaardigde goederen tot max. 5% van bedrijfsvloeroppervlak. Kantoren zijn uitsluitend toegestaan als onzelfstandig onderdeel van een ter plaatse gevestigd bedrijf. Een unit volledig als kantoor inrichten is dus niet mogelijk conform bestemming.
Voor meer informatie en de volledige tekst van het bestemmingsplan verwijzen wij u naar de website ruimtelijkeplannen.

DISCLAIMER:
De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verkoper verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg of voor het uitbrengen van een bod.

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 450.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2024

Oppervlakten

Oppervlakte
243 m²
Bedrijfshal oppervlak
168 m²
Kantoor oppervlak
75 m²
Vrije hoogte
3,8 m
Vrije overspanning
10 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²
Perceel
4.270 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.