• Verkocht

De Werf 8401 JE Gorredijk

€ 1.950 /mnd € 325.000 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
23 februari 2024
Verkoopdatum
30 mei 2024
Looptijd
3 maanden

Omschrijving

Ontdek de toekomst van uw bedrijf in het bruisende Gorredijk met onze 2 gloednieuwe bedrijfshallen, gelegen aan de Werf.

De eerste fase van de bouw begint dit voorjaar, waardoor u snel kunt profiteren van deze uitstekende locatie. Gorredijk staat bekend om zijn levendige bedrijvigheid en strategische ligging nabij belangrijke rijkswegen, waardoor uw bereikbaarheid optimaal is.

Deze moderne bedrijfspanden worden casco opgeleverd, maar kunnen op maat worden afgewerkt, zodat ze perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften. Van de grond tot het dak, alles wordt zorgvuldig ontworpen en uitgevoerd met hoogwaardige materialen en vakmanschap.

Op het gebied van faciliteiten bieden wij een solide basis. Het terrein wordt geëgaliseerd en voorzien van circa 150 m2 bestrating met betonstenen en opsluitbanden, wat een ideale ruimte biedt voor manoeuvreren en parkeren. De fundatie op palen zorgt voor een stabiele basis, terwijl de betonnen vloeren met isolatie voldoen aan de hoogste standaarden van comfort en energie-efficiëntie.

Het bedrijfspand wordt afgewerkt met hoogwaardig timmerwerk, aluminium kozijnen met trippelbeglazing en een geïsoleerde overheaddeur voor optimale veiligheid en gemak. Verder zijn er opties beschikbaar zoals een verdiepingsvloer voor extra kantoorruimte en een luchtwarmtepomp voor duurzame verwarming.

Met een strakke staalconstructie en moderne dak- en wandbeplating stralen deze bedrijfshallen professionaliteit uit. Als mooie onderbreking zijn er vier banen van rood metselwerk toegevoegd, die niet alleen het strakke design onderbreken maar ook een karakteristiek accent geven aan het pand.

IN HET KORT
- 2 nog te realiseren bedrijfshallen, start bouw voorjaar 2024
- de bedrijfshallen worden casco opgeleverd, maar kunnen in overleg met de verkoper/verhuurder volgens specifieke wensen en behoeften worden aangepast en ingericht
- grootte bedrijfshal 300 m2
- het terrein: ca. 1.250 m2, waarvan 150m2 wordt bestraat
- kadastrale grootte is geschat omdat het nog niet is ingemeten

Of u nu een startende ondernemer bent of uw bedrijf wilt uitbreiden, deze bedrijfshallen bieden een aantrekkelijk prijsniveau en een ideale startpositie voor uw onderneming. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Let op, bezichtigingen zijn momenteel nog niet mogelijk aangezien de bouw van de bedrijfshallen nog moet plaatsvinden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 325.000 vrij op naam
Huurprijs
€ 1.950 per maand
Aangeboden sinds
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2024

Oppervlakten

Oppervlakte
300 m²
Bedrijfshal oppervlak
300 m²
Terrein oppervlak
1.250 m²
Perceel
2.596 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.