• Verkocht

de Giesel 19 G 6081 PG Haelen

€ 330.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
5 oktober 2021
Verkoopdatum
20 oktober 2021
Looptijd
2 weken

Omschrijving

TE KOOP: BEDRIJFSHALLEN MET KANTOREN GEBOUWD IN 1998 MET UITBREIDING IN 2007, GELEGEN OP BEDRIJVENTERREIN WINDMOLENBOS TE HAELEN.

Het betreft een solitair bedrijfsgebouw met energielabel A, bestaande uit een werkplaats-/ opslag, kantine, kantoren, toiletgroep, ondergrond en afsluitbaar terrein.

LIGGING
Het object is gelegen op het oudere gedeelte van het bedrijventerrein Windmolenbos in Haelen op goede stand voor bedrijvigheid. De directe belendingen bestaan uit bedrijfsobjecten. In de directe omgeving zijn geen voorzieningen. De dorpskernen van Haelen en Horn is gelegen op enkele autominuten.

LOCATIE:
Het onderhavige pand is goed bereikbaar en gelegen aan de verharde, openbare weg. Er zijn voldoende uitvalswegen naar de omliggende kernen, alsmede ook richting Venlo en Roermond. Op circa 15 autominuten zijn de snelwegen A73 en A2 gelegen.

KANTOOR
Het kantoordeel is voorzien van systeemplafond met geïntegreerde verlichting, lichte scheidingswanden voorzien van kabelgoten (elektra en data ca. 5e), tapijt en airco-unit voor verwarming en koeling. De toiletgroep bestaat uit een herentoilet met duoblok en urinoir en een damestoilet met duoblok, een werkkast en een voorportaal met twee wastafels. De kantine is voorzien van een systeemplafond, systeemwanden, kunststof vloerafwerking en een keukenblok met losse apparatuur, een inbouw magnetronoven en een airco-unit voor verwarming en koeling.

BEDRIJFSRUIMTEN
De bedrijfsruimte is voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur van circa 4 m breed en circa 4m hoog, armaturen een olie gestookte heater, 2 zwenkkranen van 500kg (eventueel ter overname), lichte tussenwand en een houten zoldervloer. De bedrijfshal uit 2007 is voorzien van een elektrische bedienbare overheaddeuren van circa 5,5 breed en circa 4m hoog v.v. verlichting, elektra en vloerverwarming.

OPPERVLAKTE VVO
Hal: 435,86 m²;
Kantoor: 141,47 m²;
Totaal: 577,33 m².

BOUWAARD:
Kantoor: fundering op staal, constructie in dragen metselwerk en stalen balken, buitengevels in baksteen, spouwisolatie met steenwol binnengevels in kalkzandsteen, hardhouten buitenkozijnen, ramen en deuren voorzien van HR++ glas en rolluiken, hardhouten binnenkozijnen voorzien van stompe, geïsoleerde betonnen vloer, plat houten dak voorzien van isolatie en een 2-laags bitumen bedekking.

Bedrijfshal: fundering op staal, constructie in stalen kolommen en spanten, gevels in een geïsoleerde binnen en buitendoosconstructie op een geïsoleerde betonnen borstwering, aluminium kozijnen met dubbel glas, hellend dak in een geïsoleerde binnen-/ buitendoosconstructie voorzien van een lichtstraat, geïsoleerde en gevlinderd betonnen staalvezelvloer en houten zoldervloer.

TERREIN:
Het hele terrein is omheind met hekwerk, camerabewaking, alarminstallatie en poort.

KADASTRAAL:
Het geheel is plaatselijk bekend als de Giesel 19 g, 6081 PG Haelen, kadastraal bekend gemeente Haelen, sectie B, nummer 1987, perceeloppervlakte 1.145 m².

BODEM:
Zover bekend is er geen sprake van bodemverontreiniging. Dat blijkt ook uit de verkennende bodemonderzoeken die uitgevoerd zijn in 1997 en 2003.

BESTEMMING:
De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
* het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten die staan vermeld in de milieucategorie 2 en 3 van de Lijst van bedrijfsactiviteiten;
* uitsluitend het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten die staan vermeld in de milieucategorie 2 van de Lijst van bedrijfsactiviteiten, ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf van categorie 2';
* uitsluitend het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten die staan vermeld in de milieucategorieën 3 en 4, ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4', met inbegrip van geluidzoneringsplichtige inrichtingen;
*uitsluitend het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten die staan vermeld in de milieucategorieën 3 tot en met 5.2, ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 5.2', met inbegrip van geluidzoneringsplichtige inrichtingen;
* grootschalige elektriciteitsopwekking, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - grootschalige elektriciteitsopwekking';
* productiegebonden detailhandel (met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotmiddelen), waarvan de totale verkoopvloeroppervlakte niet meer mag bedragen dan 10% van de totale bedrijfsoppervlakte tot een maximum van 500 m²;
een gas ontvangstation, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - gas ontvangstation';
detailhandel in de vorm van verkoop van ABC-goederen;
detailhandel in grove bouwmaterialen;
ondersteunende kantoorfaciliteiten, direct gekoppeld aan productie-, handels, distributie- en vervoersbedrijven, waarvan het bruto kantoorvloeroppervlak maximaal 30% van het bedrijfsvloeroppervlak mag bedragen;
zie voor uitgebreide informatie.

LEVERING
Het object zal "as is, where is"worden verkocht, om deze reden dus zonder enige verklaringen of garanties met betrekking tot de huidige juridische, milieu-, technische en/of fiscale aspecten van de objecten en zonder garanties over de afwezigheid van gebreken, lasten en/of beperkingen.

AANVAARDING
In overleg.

VRAAGPRIJS
€ 330.000,- k.k.

ZEKERHEIDSTELLING
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

NOTARIS
Ter keuze van de koper.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor nadere informatie en/of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:
Jack Frenken Bedrijfsmakelaars
De heer D.H. Weyers
Graaf Reinaldstraat 1
6041 XB ROERMOND
Telefoon: 0475 – 335225

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 330.000 kosten koper
Aangeboden sinds
5 oktober 2021
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten

Oppervlakte
436 m²
Bedrijfshal oppervlak
436 m²
Vrije hoogte
4,9 m
Vrije overspanning
12 m
Draagvermogen
2.000 kg/m²
Perceel
1.145 m²

Indeling

Voorzieningen
Mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en heater

Energie

Energielabel
A 1,00

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 1500 m tot 2000 m, ontspanning op 2000 m tot 3000 m, restaurant op 2000 m tot 3000 m en winkel op 1500 m tot 2000 m
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.