• Verkocht

Buitenvaart 7905 Hoogeveen

€ 52.500 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
19 januari 2022
Verkoopdatum
1 april 2022
Looptijd
2 maanden

Omschrijving

BEDRIJFSUNITS TE KOOP
Op het bedrijventerrein Buitenvaart I realiseert De Marne Vastgoed het bedrijfsverzamelgebouw 'Buitenvaart’, bestaande uit in totaal 16 units, in oppervlakte variërend van circa 50 m² tot circa 100 m².
Het bedrijfsverzamelgebouw zal gerealiseerd worden in een gesloten vorm waarbij de units ruggelings aan elkaar worden gebouwd. Hierdoor bestaat er de mogelijkheid de units te schakelen. De units hebben een stramienmaat van 5,00 meter en hebben een vrije hoogte van ca. 6,00 meter, voorzien van een eigen entree, met de hand bedienbare roldeur, meterkast en een betonvloer.

BESCHIKBAAR
nog 6 bedrijfsunits van 50 m² - € 52.500,- v.o.n. excl. BTW
en 1 bedrijfsunit van 100 m² - € 100.000,- v.o.n. excl. BTW (onder optie)

LOCATIE
De bereikbaarheid van de bedrijfsunits is uitstekend. De A37 (Zwolle - Emmen) en A28 (Zwolle - Assen - Groningen) is binnen 3 autominuten bereikt, het centrum van Hoogeveen binnen 8 autominuten, evenals het trein- en busstation.

BESTEMMING
De omgevingsvergunning wordt aangevraagd op basis van een industriegebouw met de volgende kenmerken:
- lichte industriefunctie (hier vinden activiteiten plaats, waarbij het verblijven van mensen een ondergeschikte rol speelt)
DE gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik binnen de geldende bestemmingsregels.

TECHNISCHE INFORMATIE
Grondwerk/ fundering
Het grondwerk annex de fundering wordt naar aanleiding van het grond mechanisch advies bepaald.

Draagconstructie
De draagconstructie van het gebouw bestaat uit een staalconstructie die geheel vervaardigd is volgens berekening en tekening van de constructeur. Elke bedrijfsunit word kolomvrij overspannen. De staalconstructie is gezandstraald en vervolgens voorzien van een dekkende laag.

Bedrijfsvloer
De begane grondvloer is geschikt voor een maximaal toelaatbare vloerbelasting van 1250 kg per m2. De eventuele houten verdiepingsvloeren van de units, welke zijn afgewerkt met underlaymentbeplating, hebben een maximaal toelaatbare vloerbelasting van 250 kg/m2.

Vloerafwerking
De eerder omschreven begane grondvloer zal monolithisch worden afgewerkt.

Gevels
De gevels worden uitgevoerd in zogenaamde 'geïsoleerde sandwichpanelen' in kleur. De panelen hebben een totale Rc-waarde van 3,5 m2K/W. Deze panelen worden aangebracht op de achterliggende staalconstructie en sluiten aan de onderkant aan op de betonnen begane grondvloer.

Binnenwanden
De binnenwanden tussen de bedrijfsunits worden uitgevoerd in geïsoleerd stalen sandwichpanelen of gelijkwaardig.

Buitenkozijnen en deuren
De buitenkozijnen worden uitgevoerd in kunststof en het aangebrachte hang en sluitwerk voldoet aan weerstandsklasse 2. De overheaddeuren van de afzonderlijke bedrijfsunits worden vervaardigd van geïsoleerd verzinkt stalen sandwichpanelen in kleur. Deze deuren zijn handbediend. De overheaddeuren hebben een breedte van ca. 3,60 meter en zijn ca. 4,80 meter hoog. Alle bedrijfsunits zijn standaard voorzien van een loopdeur naast de overheaddeur, behalve bij de units van 95 m2 / 145 m2, daar zitten de loopdeuren verwerkt in de pui.

Dakconstructie
De dakconstructie van het gebouw bestaat uit verzinkt stalen geprofileerde dakplaten, voorzien van een dampremmende laag en isolatie (totale Rc-waarde van 3,5 m2K/W). De daken worden afgewerkt met een PVC dakbedekking of gelijkwaardig en voorzien van 10 jarige garantie op product en verwerking, mits periodiek onderhoud wordt uitgevoerd een en ander als beschreven in het certificaat van het dakdekkersbedrijf. De dakranden worden afgewerkt met in kleur gecoate laatstalen afdekkappen.

Lichtstraten
De bedrijfsunits kunnen optioneel worden voorzien van een lichtstraat.

Reclame uitingen
Reclame uitingen kunnen, na oplevering, door de koper zelf worden aangebracht. Hiervoor dient de koper zelf vergunning c.q. toestemming van de gemeente te verkrijgen.

Timmerwerken
De meterkast wordt afgewerkt met multiplex, geheel volgens de geldende eisen van de nutsbedrijven. In de meterkast worden voor het storten van de betonvloer invoerbochten aangebracht t.b.v. elektriciteit, water en data aansluiting; geheel volgens de geldende eisen van de nutsbedrijven. De stalen onderdelen van de hoofddraagconstructie worden waar nodig volgens voorschriften van de brandweer brandwerend bekleed.

Riolering
De riolering word uitgevoerd in slagvast PVC. De afvoer van het vuilwater zal worden aangesloten op het gemeenteriool een en ander conform de geldende voorschriften van de gemeente. De hemelwaterafvoeren ten behoeve van het platte dak gaan binnendoor in het bedrijfsverzamelgebouw. De positie zal nader worden bepaald.

Sanitair / vuilwaterafvoer
De bedrijfsunits worden standaard voorzien van een toiletafvoer met een aansluiting op het gemeentelijk riool.

Wateraansluiting
De bedrijfsunits kunnen optioneel worden voorzien van een wateraansluiting.

Electra
De bedrijfsunits kunnen optioneel worden voorzien van een elektra aansluiting. De aardpen wordt niet meegenomen in meterkast, is door en voor rekening van gebruiker.

Buitenterrein
Het terrein, alsmede de in-/ uitrit worden verhard (zoals op tekening aangeven) door het aanbrengen van een bestrating van betonnen klinkers in de kleur grijs (aangebracht op een laag puingranulaat).

Diversen
Wijzigingen op tekeningen als gevolg van eisen van overheidswege, alsmede kleine wijzigingen in de uitvoering op verzoek van de architect, constructeur, ontwikkelaar e.d. zijn voorbehouden. De op tekening aangegeven maten zijn “circa” maten. Tenzij anders aangegeven zijn de afmetingen in millimeters.

COLLEGIALE VERKOOP
De verkoop wordt in collegiale samenwerking met Boogaerdt bedrijfsmakelaars te Meppel verzorgd.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 52.500 vrij op naam
Aangeboden sinds
19 januari 2022
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten

Oppervlakte
900 m² (in units vanaf 50 m²)
Bedrijfshal oppervlak
900 m²
Vrije hoogte
6 m
Vrije overspanning
5 m
Draagvermogen
1.250 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.