• Verkocht

Ceresweg 18 8938 BG Leeuwarden

Prijs op aanvraag

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
1 februari 2021
Verkoopdatum
19 maart 2021
Looptijd
6 weken

Omschrijving

Uniek complex aan open vaarwater voor een combinatie van wonen & werken, wonen & hobby of  kantoor & bedrijfsruimte, gelegen aan de oostzijde van de stad Leeuwarden. Dit bijzondere object beschikt over een eigen hellingbaan, een deel eigen water met aanlegmogelijkheden voor meerdere boten, twee bedrijfshallen, een royale woning met schitterend uitzicht en een bouwkavel van ca. 1.925 m2 voor eventuele uitbreiding.
 
Wie op zoek is naar een ‘oars as oars’(anders dan anders) locatie hoeft niet verder te zoeken. Laat je verrassen door de twee gezichten van dit markante complex en maak een afspraak voor bezichtiging.
 
BASISGEGEVENS COMPLEX
Bouwjaar - 2000
Status - in gebruik
Gebruiksdoel - woonfunctie, industriefunctie
Bebouwd - 1.500 m2
Bouwkavel - ca. 1.150 m2
Grondoppervlak inclusief eigen water - 6.390 m2
Woning - 200 m2
Kantoor / museum - 200 m2
Loods nr. 1 - 600 m2
Loods nr. 2 (met smeerkuil) - 500 m2
Bouwkavel - ca. 1.925 m2
Eigen water - ca. 1.150 m2
 
LIGGING en INDELING
Ligging
Het complex ligt aan de meest zuidelijke rand van het bedrijventerrein de Hemrik aan de oostzijde van de stad Leeuwarden. Dit gedeelte van het bedrijventerrein kenmerkt zich door kleinschalige bedrijven met deels een combinatie van wonen en werken. Door de ligging aan open vaarwater is een watersport gebonden activiteit goed mogelijk.

Hallen
Het pand is voorzien van een tweetal bedrijfshallen met een onderheide geïsoleerde betonvloeren en een vrije hoogte van 560 cm. De eerste loods heeft een oppervlak van 600 m2 en is voorzien van een overheaddeur, een loopdeur, eigen water- en elektra. De tweede loods is verbonden met het kantoor en de woning. Deze loods heeft twee overheaddeuren (waarvan één elektrisch bedienbaar), een zijdeur, lichtstraat en een grote smeerkelder. De schrobgoot in deze hal is aangesloten op de vetafscheider op het terrein aan de straatzijde van het pand.

Kantoorruimte
Aan de zuidzijde van tweede loods en onder de woning ligt de kantoorruimte van het complex. Het totale oppervlak bedraagt 200 m2 en hierin bevinden zich de royale kantoorruimte van ca. 170 m2 voorzien van een brede garagedeur aan de oostzijde en een entree met hal, interne trap naar de woning, toiletgroep met douche en bijkeuken met wasmachine aansluiting.

Woning (of kantooretage)
De woning is via twee trappen toegankelijk. Eén maal via de hal bij de kantoorruimte en één maal via een interne trap vanuit de tweede loods. De woning bestaat uit een royale leefruimte met open keuken van ca. 85 m2, centrale hal met garderobe en toiletruimte, een ouderslaapkamer met aangrenzende garderobekamer en een eigen badkamer v.v. bad, douche, toilet en wastafel, een viertal kinderkamers v.v. entresol en een tweede badkamer met douche en wastafel. Grenzend aan de woonkamer ligt een royaal terras met uitzicht over het natuurgebied ten zuiden van de woning. Dit balkon loopt door langs de slaapkamers naar een tweede terras aan de westzijde. Via een trap is vanaf het terras ook de grote achtertuin bereikbaar. De woning is uiteraard ook als kantoorruimte in te richten.

Terrein
Aan de straatzijde van het complex is het terrein verhard t.b.v. parkeren (ca. 30 stuks) en de toegang naar de diverse overheaddeuren. Ook bevindt zich hier de spelplaats met vetafscheider. Aan de oostzijde is een middels een schuifpoort afgesloten zijterrein bereikbaar. Dit mondt uit in de trailerhelling en de achtertuin. Hier bevindt zich ook de meest gebruikte entree naar de woning en de kantoren. De achtertuin bestaat uit veel gazon, borders en terrasruimte onder de veranda. De tuin loopt om de eerste loods heen terug naar de openbare weg. Dit gedeelte is het zgn. bouwterrein. Hier zou een derde loods gebouwd kunnen worden.

Eigen water
Naast de eigen grond beschikt het complex ook over een strook eigen water met een lengte van ca. 75 en gemiddelde breedte van zo’n 16 meter (oppervlak ca. 1.150 m2). Dit biedt de mogelijkheid om meerdere aanlegplaatsen te creëren en/of schiphuizen tot een lengte van ca. 10 meter aan te leggen (Het bouwvlak strekt zich niet over de gehele breedte van het water uit).

ALGEMEEN
• Staalconstructie
• Red ceder en betonnen gevelbekleding
• Paalfundering
• Onderheide betonvloeren
• Vrije hoogte loodsen 560 cm
• Vrije overspanning loodsen 20 meter
• Centrale verwarming met nieuwere ketel
• Mechanische afzuiging op diverse plaatsen
• Isolerende beglazing
• Dak-, vloer- en muurisolatie
• Zonnepanelen
• Uitgebreide groepenkast met krachtstroom
• Alarminstallatie
• Persluchtinstallatie
• Spoelplaats met vetafscheider
• Schrobgoot
 
KADASTRAAL
Gemeente Leeuwarden, sectie K, nummer 4815, groot 6.390 m2.
 
BESTEMMING
Bestemmingsplan - Industrieterrein Leeuwarden Oost en de Hemrik
Vastgesteld - 30 september 2013
Enkelbestemming - Bedrijventerrein - 2
Functieaanduiding - Bedrijf tot en met categorie 3.2
Functieaanduiding - Bedrijfswoning
 
ENERGIELABEL
Voorlopig label B

DISCLAIMER
Deze aanbieding (inclusief bijlagen) van 'Barteld makelaar & adviseur’ is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan 'Barteld makelaar & adviseur’ geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.
  
NADERE INLICHTINGEN
Barteld Boerma, makelaar & adviseur
M 0653 326 488

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
1 februari 2021
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
1.300 m² (in units vanaf 500 m²)
Bedrijfshal oppervlak
1.100 m²
Terrein oppervlak
5.000 m²
Kantoor oppervlak
200 m²
Vrije hoogte
5,6 m
Vrije overspanning
20 m
Perceel
6.390 m² (in units vanaf 500 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry en te openen ramen
Woonruimte
Aanwezig (inpandig, 200 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en aan vaarwater
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.