• Verkocht

Blankenstein 7943 PA Meppel

€ 44.000 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
12 oktober 2020
Verkoopdatum
22 maart 2021
Looptijd
5 maanden

Omschrijving

Op het centraal gelegen bedrijventerrein Blankenstein in Meppel wordt het nieuwbouwproject Meppel Business Box ontwikkelt. Het project bestaat uit 16 bedrijfsunits van ca. 41 m² en 4 bedrijfsunits met de afmetingen ca. 112 m². Dit maakt dat dit project geschikt en bereikbaar is voor bijna iedere ondernemer.

Kantoor/bedrijfsunits, aantal: 4
Totale oppervlakte vanaf: ca. 112 m²
56 m² op de begane grond
56 m² op de verdieping
8 meter hoog.
Meerdere units koppelen is mogelijk

Opslagunits, aantal: 16
Totale oppervlakte: 41 m²
6,5 meter hoog.
Bij de opslagunits is het mogelijk om optioneel een entresolvloer te plaatsen

De units worden casco opgeleverd en zijn voorzien van:

- de bedrijfsunits vanaf 112 m² hebben een entree met loopdeur;
- de bedrijfsunits hebben een elektrische overheaddeur;
- monolithische afgewerkte betonvloer op de begane grond;
- de bedrijfsunits vanaf 112 m² zijn voorzien van een verdiepingsvloer met afgewerkte cement dekvloer;
- de opslagunits van 41 m² hebben geen verdieping; (Het is wel mogelijk om optioneel een entresolvloer te plaatsen)
- meterkast met afgedopte aansluiting, excl. installaties;
- deels draai-/kiepramen;
- goede isolatiewaarden.

Eventuele aanvullingen op het opleveringsniveau zijn in overleg mogelijk.
Koopsom Vanaf € 44.000,- vrij op naam, exclusief BTW.

Voorbehoud verkoper
Verkoper zal aan koper verkopen onder voorbehoud van het verkrijging van een omgevingsvergunning en verkoop van tenminste 50% van het te realiseren nieuwbouwproject.

Technische informatie:

Bestratingen
Buiten de gebouwen en binnen de erfgrens wordt de binnenstraat verhard met een bestrating van betonklinkers. Patroon, kleur en indeling volgens het nader vast te stellen bestratingsplan. De bestrating wordt opgesloten met trottoir-, inrit- en opsluitbanden. Het gehele terrein binnen de erfgrens wordt voorzien van straatkolken van voldoende capaciteit. De groenvoorziening zal worden aangelegd in overleg met de architect

Begane grondvloer
De begane grondvloer wordt uitgevoerd als een in het werk gestorte gewapende betonvloer met een nuttige belasting van ca. 1.000kg/m2. De begane grondvloer wordt monoliet afgewerkt. RCwaarde vloerisolatie minimaal 3,5m2 K/W.

Verdiepingsvloer
De verdiepingsvloer, waar van toepassing, wordt uitgevoerd als prefab-kanaalplaatvloer met een nuttige belasting van 250kg/m2. De verdiepingsvloer wordt afgewerkt met een cementdekvloer. De onderzijde van de prefab-kanaalplaatvloer is onafgewerkt. In de verdiepingsvloer wordt een sparing aangebracht ten behoeve van het trapgat.

Binnenwerk
De unit scheidende wanden worden uitgevoerd in prefab (cellen)betonelementen bij de bedrijfsunits. De scheidende wanden van de opslagunits van 40m2 tot en met 54m2 worden uitgevoerd in sandwich wandpanelen welke worden afgewerkt met zetwerken. Indien er op plattegronden binnenwanden en -deuren vermeld staan zijn deze indicatief, doordat het pand in casco staat wordt opgeleverd is een dergelijke afbouw voor rekening koper.

Gevelbekleding
De buitengevels worden uitgevoerd met verschillende systemen, deze zijn opgebouwd uit:
• Beplating volgens tekening en detaillering architect. De kleuren van de gevelmaterialen zijn volgens opgave van de architect. Zetwerken rondom de kozijnen en langs de gevelbekleding wordt uitgevoerd in de kleur volgens opgave architect. De beplating zal worden uitgevoerd in sandwichpanelen. De isolatiewaarde is met uitzondering
van de beglazing minimaal 4,5 m2 K/W zijn voor de bedrijfsunits van >104m2 en minimaal 2,5 m2 K/W zijn voor de bedrijfsunits van 40m2 tot en met 50m2.

Buitengevelkozijnen, ramen en deuren
Alle buitengevelkozijnen, ramen en deuren worden uitgevoerd in de kleur, de afmetingen en omschreven materiaal volgens opgave architect. De draairichting van de deuren is op de plattegrond aangegeven. De toegangsdeuren is in het midden op de begane grond, zie tekening. Binnenzijde is met een kruk bediend. Aan de binnenzijde van de deuren wordt een knopcilinder toegepast, de buitenzijde is te openen met een sleutel.

De ventilatie geschiedt d.m.v. ventilatie roosters in de gevel kozijnen en-/of d.m.v. kunststof ventilatieroosters in de sectionaaldeuren, volgens tekeningarchitect. De sectionaaldeuren zijn geïsoleerde elektrisch bedienbare deuren (na aansluiting). Deze zijn in kleur gespoten en voorzien van een schuifgrendel en rubber aanslag profielen. Afmetingen overheaddeuren: 3800 x 3400 (bxh).

Beglazing
In de glasopeningen van de gevelkozijnen, wordt isolerende dubbele beglazing (HR++) toegepast met een U-waarde van minimaal 1,1 W/m2 K volgend uit EPC berekening. Waar nodig wordt veiligheidsglas aangebracht.

Hang- en sluitwerk
Al het toe te passen hang- en sluitwerk is van inbraak werende uitvoering. De toe te passen sloten in de buitendeuren en toegangsdeuren worden minimaal voorzien van SKG** veiligheidssloten.

Dakbedekking
Het dak wordt uitgevoerd met geïsoleerde (sandwich) panelen waar een laag kunststof dakbedekking op wordt aangebracht. De isolatiewaarde is met uitzondering van de optionele dakramen minimaal 6,0 m2 K/W m.b.t. de bedrijfsunits van >96m2 en minimaal 4,5 m2 K/W m.b.t. de bedrijfsunits van 40m2 tot en met 54m2. Het afschot van het dak wordt verwerkt in de staalconstructie. Het dak wordt voorzien van de nodige noodoverlopen, zodat bij extreme weersomstandigheden en verstopping het water buiten het dak geloosd wordt.

Electrische installatie
Het elektra wordt aangelegd tot in de meterkast en afgezekerd op 3 x 25A. De opslagunits van 40m2 tot en met 54m2 zullen eventueel gebruik maken van een tussenmeter. De aansluitkosten en het plaatsen van een meter voor de elektra-aansluiting zijn voor rekening van de koper.

Vergunningen
De gebruiker van het pand is zelf verantwoordelijk voor de voor zijn bedrijfsvoering benodigde vergunningen en dient deze derhalve zelf aan te vragen.
Hieronder vallen onder andere:
• vestiging-/ milieu-/ en-/of andere: hinderwetvergunning;
• reclamevoering;
• eventuele afbouwpakketten anders dan in de bouwvergunning is verkregen

Garanties
De aannemer geeft de onderstaande garantie:
• 10 jaar op fundering en vloer tegenverzakking;
• 10 jaar op dakbedekking en isolatiepakket tegen lekkage, inclusief alle
opstanden e.d.;
• 5 jaar op binnen- en buitenwanden met betrekking tot waterdichtheid en goede
hechting van het voegwerk;
• 5 jaar op timmerwerken tegen rotting en delaminatie van plaatmaterialen;
• 1 jaar op kitvoegen, op water- en winddichting en goede hechting;
• 5 jaar op de staalconstructie, op bladderen en loslaten van de zinklagen
op staalconstructies;
• 1 jaar op schilderwerk, op bladderen en loslaten van de verflagen;
• 1 jaar op deuren tegen kromtrekken, op hang- en sluitwerk;
• 1 jaar op alle installaties.

Opties
De volgende opties kunnen tegen meerwerk door de aannemer worden uitgevoerd, mits voldoende animo en de opdracht i.v.m. de voortgang van het bouwproces, tijdig wordt geplaatst:
• Dakramen;
• Lichtstrook in sectionaaldeur;
• Loopdeur in sectionaaldeur;
• Volledige elektrische installatie;
• Toiletruimte(n);
• Plafonds.
• Verwarming en koeling (Airco)

Mocht u andere aanvullende wensen hebben dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden.

Wijzigingen
Deze brochure is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van gegevens en tekeningen, verstrekt door de gemeentelijke diensten, de architect, de constructeur en de adviseurs van het plan. Desondanks moeten wij een voorbehoud maken ten aanzien van geringe tekstuele, architectonische, bouwtechnische en constructieve wijzigingen, alsmede eventuele afwijkingen welke voort kunnen vloeien uit nadere eisen van overheden en/of nutsbedrijven. Tevens behouden wij ons het recht voor wijzigingen aan te brengen in materialen en afwerking, zonder dat e.e.a. afbreuk doet aan de kwaliteit. De ingeschreven maten op de tekening zijn "circa" maten en zijn niet volgens NEN 2580 gemeten. Het in kleur afgebeelde gevelaanzicht en de afbeeldingen zijn een impressie, zodat hieraan geen rechten ontleend kunnen worden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 44.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
12 oktober 2020
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
160 m² (in units vanaf 41 m²)
Bedrijfshal oppervlak
160 m²
Perceel
2.315 m² (in units vanaf 41 m²)

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Meubelboulevard, bedrijventerrein, kantorenpark en perifere detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Bank op 500 m tot 1000 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.