• Verkocht

Van der Waalsweg 24 26 3241 ME Middelharnis

€ 695.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
7 januari 2022
Verkoopdatum
28 januari 2022
Looptijd
3 weken

Omschrijving

Op een ruim bemeten kavel van 2495 m2 eigen grond gelegen bedrijfsruimte van circa 20m x 28m met overdekte opslag van circa 30m x 7,25m en vrijstaande bedrijfswoning op bedrijventerrein "Oostplaat" te Middelharnis, met goede bereikbaarheid vanuit zowel Europoort en het Botlek gebied, de Maasvlakte als Zeeland.

Het perceel is praktisch ingedeeld. Zo grenst de bedrijfswoning met berging, overkapping en privétuin aan de rand van het perceel met een kaveloppervlakte van 500 m2. De bedrijfsruimte met overdekte opslag, terreinverharding en parkeergelegenheid is hierbij apart gelegen op een perceel van 1995 m2.

ALGEMEEN:
* circa 560 m2 bedrijfsruimte op begane grond
* circa 520 m2 bedrijfsruimte op verdieping
* circa 235 m2 overdekte opslag
* circa 108 m2 woonoppervlak
* 2495 m2 eigen grond

BESTEMMING:
Bedrijventerrein
Bedrijfsactiviteiten tot en met milieucategorie 3.2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten

BEDRIJFSRUIMTE:
Het geheel bestaat uit een stalen constructie met grotendeels beton vloeren op de begane grond en houten vloeren op de verdieping. De buitenwanden en het dak zijn vervaardigd van damwandprofielplaten. De bedrijfsruimte is aangesloten op elektra (krachtstroom aanwezig), water en gemeenteriool. Het dak is voorzien van zonnepanelen.

Indeling
Op de begane grond bevinden zich een entreehal met meterkast en geheel betegelde toiletruimte; dubbele werkplaats aan voor- en achterzijde, pantry voorzien van keukenblokje met spoelunit en diverse magazijnruimtes welke zijn afgescheiden door tussenwanden. Aan de voorzijde is een elektrische bedienbare overheaddeur aanwezig. Via een goederenlift en vaste trap is de vrij in te delen zolderruimte en entresol bereikbaar.

BEDRIJFSWONING:
De woning is in 2002 gebouwd. De gevels zijn uitgevoerd in halfsteensmetselwerk met spouwconstructie. De vloeren zijn vervaardigd van beton. Met geïsoleerde dakplaten beschoten zadelkap gedekt met pannen. Verwarming door middel van gasgestookte CV-installatie aangesloten op met water gevulde radiatoren. Warmwatervoorziening middels CV-combiketel.

Indeling
Begane grond
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de entreehal met meterkast, trapopgang en betegelde toiletruimte met fonteintje. Via de hal is de woonkeuken bereikbaar, welke is voorzien van een keuken in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur waaronder een 4-pits gaskookplaat, afzuigschouw, oven en koel-/vriescombinatie. Aansluitend is een praktische bijkeuken/achterportaal met witgoedaansluiting en zijdeur. De tuingerichte woonkamer met terrasdeuren is gelegen aan de Zuidoostzijde van de woning. Op de begane grond liggen (m.u.v. van de bijkeuken) houten vloerdelen.

Verdieping:
Via de overloop zijn 3 slaapkamers bereikbaar, waarvan 1 met kastenwand en 1 met airco.
De betegelde badkamer is voorzien van een douche, wastafel en 2e toilet.
Via een luik met vlizotrap is de bergzolder met CV-opstelling bereikbaar.

BEPALINGEN:
In de koopovereenkomst zullen de volgende bepalingen worden opgenomen:

Eigendomsoverdracht
De eigendomsoverdracht zal plaatsvinden bij Benschop & Sterling Netwerk Notarissen te Middelharnis.

Ouderdomsclausule
Koper verklaart ermee bekend te zijn dat het verkochte circa 20 jaar oud is en dat de eisen die aan de bouwkundige kwaliteit gesteld mogen worden, lager liggen dan die voor nieuwere woningen. Verkoper staat niet in voor fundering, vloeren, leidingen van elektriciteit, water, gas, riolering en de aanwezigheid van doorslaand en/of optrekkend vocht. Bouwkundige gebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in artikel 6.3 (van de koopakte) omschreven (woon)gebruik en met ingang van de datum van de eigendomsoverdracht vrijwaart de koper de verkoper voor bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken.

Niet bewoningsclausule
Koper is geattendeerd op het feit dat verkoper het verkochte niet zelf heeft gebruikt/bewoond en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen

Asbestclausule
Verkoper is niet bekend met asbest, doch gezien het bouwjaar van de onroerende zaak is het mogelijk dat er in het verleden in de onroerende zaak asbesthoudende stoffen/materialen zijn verwerkt. Indien asbesthoudende stoffen/materialen aanwezig zijn dient de koper in geval van verwijdering hiervan die maatregelen en voorzieningen te treffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en vrijwaart de verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbesthoudende materialen in en/of de verwijdering van asbest en/of asbesthoudende materialen uit de desbetreffende onroerende zaak kan voortvloeien.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 695.000 kosten koper
Aangeboden sinds
7 januari 2022
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
1.080 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.080 m²
Vrije hoogte
3,3 m
Perceel
2.495 m²

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry
Woonruimte
Aanwezig (vrijstaand, 108 m²)

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.