• Verkocht

Steenbakkerij 23 2913 LJ Nieuwerkerk aan den IJssel

€ 495.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
28 april 2023
Verkoopdatum
16 mei 2023
Looptijd
2 weken

Omschrijving

Eén van de meest duurzaam en energiezuinige bedrijfshallen, toentertijd ontwikkeld door Puka Projectontwikkeling en Mattone als bouwer staat nu te koop.

De bedrijfshal ligt centraal in de Kleine Vink, op eigen grond, een deels gemetselde gevel in combinatie met gegolfde antraciet beplating, elektrische overheaddeur, geïsoleerde aluminium kozijnen met HR++ beglazing en draai-kiepramen op de etage. Naast de overheaddeur een glazen entreedeur met brievenbus, belinstallatie en SKG 2** hang- en sluitwerk.

Isolatiewaarden dak RC= 6m2 K/W, buitenwanden RC= 4.5m2 K/W , de wanden zijn van binnen ook nog eens extra geïsoleerd en gestukt. Vloerbelasting begane grond 2.000 kg/m2, vloerverwarming(mogelijkheid)aanwezig, slangen gebruiksklaar aangebracht. Tussenwanden van beton, boven de 2.40 mtr. gasbeton-elementen. Verdiepingsvloer kanaalplaten afgewerkt met een cementen deklaag.

Meterkast uit 2020, 40 Ampère, voeding 230/400 Volt, glasvezel aanwezig, 31 zonnepanelen op het dak, buitenverlichting en camera's aanwezig, de begane grond en etage meten ca. 153 m2 BVO ( tekening architect ). Voor het pand op eigen terrein kan je 3 motorvoertuigen parkeren, de mandelige weg is op deze locatie ca. 9 mtr. breed, voldoende om met een vrachtwagen de locatie te bereiken.

Het geldende bestemmingsplan geeft milieu categorie 3 aan, goed voor een scala aan activiteiten. Het geldende bestemmingsplan is Kleine Vink en vindbaar op

Maximale diepte van de bedrijfshal is 18 mtr., breedte 8.50 mtr. h.o.h., de bedrijfshal is verdeeld in een werkruimte, voorraadruimte, opslagruimte, naast deze bedrijfsruimtes is er de entree gemaakt, TR opgang een bergruimte onder de trap en een toilet. Zowel de verlichting op de begane grond en op de etage is Led, op afstand bedienbaar, systeemplafonds completeren de inrichting . Voor de verwarming en koeling zijn airco-systemen geplaatst.

De etage is ingericht in 3 aparte kantoorkamers afmeting ca. 4.65 mtr. x ca. 4.50 mtr., er is een keuken geplaatst met onder- en bovenkasten, uitgerust met een close-in boiler.
De vergaderruimte is ca. 7.98 mtr. x 4.40 mtr., deze etage is uitgevoerd met laminaat als vloerbedekking, ook hier is een toilet aangebracht met een vrij hangend closet.
Alle binnendeuren zijn stompe deuren, wat een hele strakke uitstraling geeft.

Voor deze bedrijfshal vragen wij een koopsom van € 495.000,-- k.k. excl. BTW.

Wie een toekomstgerichte, duurzame, energiearme bedrijfshal zoekt en in perfecte staat van onderhoud op een bijzonder goed bereikbare locatie, is dit de kans!

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 495.000 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
153 m²
Bedrijfshal oppervlak
153 m²
Draagvermogen
2.000 kg/m²
Perceel
150 m²

Indeling

Voorzieningen
Airconditioning, overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.