• Verkocht

Vimmerik 2 b 5253 CB Nieuwkuijk

€ 3.200 /mnd € 420.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
16 april 2019
Verkoopdatum
25 augustus 2020
Looptijd
16 maanden

Omschrijving

Vimmerik 2b Nieuwkuijk | Hoekpand met solide uitstraling.

ALGEMEEN
Vimmerik 2b betreft de bedrijfsunit gesitueerd op de hoek van het bedrijfsverzamelgebouw. Als u aan komt rijden springt het bedrijfsgebouw direct in het zicht. De unit bestaat uit een bedrijfsruimte van 289 m2 met een tweelaags kantoor en dienstruimte met een begane grond van 69 m2 en een verdieping van 95 m2. Onder een deel van de verdiepingsvloer is nog een verlaagde bedrijfsruimte van 39 m2. De bedrijfsruimte heeft een netto hoogte van 7,4 meter wat het pand heel geschikt maakt voor opslag met palletstellingen. Het betreft een zeer degelijk gebouwd pand in betonbouw, de goede isolatiewaarde zorgt voor een zeer droog en stabiel binnenklimaat. Het bedrijventerrein waarop het pand is gesitueerd is keurig bijgehouden, aan de overkant van de straat is gemengde bouw wat zorgt voor een goede mix, wat bijdraag aan de veiligheid van het bedrijventerrein. Door de hoeklocatie heeft u een extra ruim perceel met ook aan de zijkant nog eigen grond, wat u de mogelijkheid geeft om in de toekomst nog uit te breiden. De plannen voor deze uitbreiding zijn reeds getoetst bij de gemeente.

STERKE PUNTEN
- Direct in het zicht
- Ruime bedrijfsruimte;
- Uitermate degelijk gebouwd
- Voorzien van veel extra’s
- Zeer stabiel en droog binnenklimaat
- Voorzien van goede inbraakbeveiliging
- Goede hoogte van 7,4 meter geschikt voor palletstellingen
- Voorzien van ruime overheaddeur 4x4 meter;
- Vlakke betonvloer;
- Direct aan de straat
- Goed bereikbaar bedrijventerrein
- Voorzien van lichtkoepels

OPPERVLAKTEN
- Ca. 289 m2 bedrijfsruimte
- Ca. 39 m2 verlaagde bedrijfsruimte
- Ca. 69 m2 kantoorruimte/dienstruimte BG
- Ca. 95 m2 kantoorruimte/dienstruimte VD
De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
Het pand maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw met enkele grote units, gebouwd in 2005. Het betreft een betonbouw pand , gebouwd op een fundering op staal met in het zand gestorte betonvloer. De gevels en dak zijn opgebouwd uit betonelementen. De draagkracht van de betonvloeren bedraagt ca. 2.000 kg/m2. De unit is instapklaar en volledig netjes bijgehouden. Het pand is door de bouwmethodiek zeer goed geïsoleerd en heeft een stabiel en droog binnenklimaat. De kantoren zijn modern afgewerkt en voorzien van beglazing in aluminium kozijnen. Het terrein is goed bestraat en heeft geen verzakkingen.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a.

Algemeen:
- Overheaddeur
- Gasheater
- Verlichting
- Betonvloer
- Alarminstallatie
- Camera’s

Bedrijfsruimte:
- In overleg palletstellingen ter overname
- Krachtstroomvoorzieningen in bedrijfsruimte
- Lichtkoepels met anti-inbraakroosters
- Sanitair voor de bedrijfsruimte

Kantoorruimte:
- Voorzien van sanitair
- Zowel beneden als boven voorzien van airconditioning
- Te openen ramen
- CV-installatie met radiatoren t.b.v. verwarming kantoren
- Kantoor/showroom op de begane grond voorzien van rambeveiliging

PARKEREN EN TERREIN
Door de hoeklocatie ligt er een ruim terrein rond de unit. Direct voor het kantoor zijn 4 parkeerplaatsen op eigen terrein. Aan de linkerkant van het pand kan ook geparkeerd worden. Hier zijn nog 7 extra parkeerplaatsen. Op het terrein is voldoende mogelijkheid om te manoeuvreren. Daarnaast de mogelijkheid om op de openbare weg te parkeren.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Bestemming is bedrijfsdoeleinden. Eventueel vergunningen dienen door de koper zelf bij de gemeente geregeld te worden..

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het object is gesitueerd op Bedrijventerrein Nieuwkuijk Dekkersloop. Het betreft een net onderhouden bedrijventerrein met regionale bekendheid. Het terrein ligt aan de A59 in de cluster Waalwijk – Den Bosch. Op het terrein zijn ca. 85 bedrijven gevestigd.

KADASTER
Vlijmen – N – 4790 – Groot: 926 m2

VRAAGPRIJS
€ 420.000,-- k.k. exclusief btw

HUURPRIJS
€ 3.200,-- exclusief btw

VERENIGING VAN EIGENAREN
Er is een vereniging van eigenaren van toepassing.

NUTSKOSTEN
De kosten voor vastrecht en verbruik dient huurder middels een voorschot aan verhuurder te voldoen. Momenteel zijn er nog geen tussenmeters. In overleg zullen er tussenmeters worden geplaatst of een alternatieve manier van verrekening.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

ZEKERHEIDSSTELLING KOOP
Bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom dient binnen vier weken na koopovereenstemming te worden gedeponeerd bij de notaris.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar.
HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte i de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG HUUR
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.

COURTAGE
Mocht door de bemiddeling van Hofstede® Bedrijfshuisvesting
een transactie tot stand komen, bent U ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd. De verkoper treedt op als opdrachtgever richting de makelaar.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 420.000 kosten koper
Huurprijs
€ 3.200 per maand
Aangeboden sinds
16 april 2019
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten

Oppervlakte
447 m² (in units vanaf 373 m²)
Bedrijfshal oppervlak
373 m²
Kantoor oppervlak
74 m²
Vrije hoogte
7,4 m
Vrije overspanning
14 m
Draagvermogen
2.000 kg/m²
Perceel
528 m² (in units vanaf 373 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.