• Verkocht

Kerkenbos 1028 A 6546 BA Nijmegen

€ 137.500 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
5 juni 2020
Verkoopdatum
5 april 2021
Looptijd
10 maanden

Omschrijving

Op kantoren- en bedrijvenpark Kerkenbos fraai gelegen 18 moderne nieuw te bouwen bedrijfsunits.

Dit Business Center wordt gerealiseerd op bedrijventerrein Kerkenbos, de buurman van het grootschalige terrein Bijsterhuizen, dat op de grens van de Gemeenten Nijmegen en Wijchen gelegen. Deze gemeenten tellen samen ruim 215.000 inwoners. Samen met Bijsterhuizen is Kerkenbos met ruim 250 hectare het grootste Gelderse bedrijventerrein en ligt ideaal tussen de Randstad en Duitsland. Het bedrijvenpark onderscheidt zich in kwalitatief opzicht van andere bedrijvenparken door de ruimtelijke kwaliteit en de grote aandacht voor architectuur en groen. Veel hoogwaardige bedrijven in de sectoren industrie, handel en logistiek zijn reeds op deze terreinen gevestigd.

In totaal worden er 18 fraaie bedrijfseenheden gerealiseerd, te weten 16 casco-eenheden met een opervlakte van 156 m2 (begane grond en eerste verdieping ieder 78 m2), alsmede twee casco-eenheden op de kop van het complex aan de straatzijde met een oppervlakte van respectievelijk 200 m2 (100 m2 b.g. en eerste verdieping) en 212 m2 (106 m2 b.g. en eerste verdieping). De eenheden zijn in beginsel casco maar er zijn diverse afwerkingsvarianten bespreekbaar.

De hoekunits zijn prachtige multifunctionele Business Units die vooral geschikt zijn als kantoor- in combinatie met bedrijfs- of showroomruimtes. Deze Business Units zijn het aangezicht van dit Business Center en gelegen op de kop van het perceel, waardoor deze zeer zichtbaar zijn vanaf de weg. De gevel is opgetrokken uit metselwerk en voorzien van prachtige raampartijen. Beide units hebben op de begane grond een overheaddeur. Mocht u behoefte hebben aan wat extra opslagruimte dan is het mogelijk deze unit te combineren met één of meerdere andere units. de overige eenheden liggen in één lijn achter de hoekunits.

Kerkenbos is een (zeer) ruim opgezet park waar een grote verscheidenheid aan exploitaties zijn gehuisvest. Zo zijn er naast kantoorgebruikers, zoals accountantskantoren, financiële dienstverleners, marketingkantoren, zorgpartijen tevens kleinschalige bedrijfsunits in combinatie met kantoorfaciliteiten gehuisvest op Kerkenbos. Kerkenbos ligt zeer cenraal en goed bereikbaar nabij de Brabantse Poort, alsmede NS- en busstation Dukenburg. Tevens is op loopafstand van Nijmeegs grootste overdekte winkelcentrum, Winkelcentrum Dukenburg, gelegen.

Per auto uitstekend bereikbaar via A73 (Venlo/Boxmeer/Köln), via N326/A326 en A50 ('s-Hertogenbosch/Apeldoorn/Arnhem), daardoor is er tevens een goede verbinding met het Ruhrgebied en de Randstad.

Op circa 5 à 10 minuten loopafstand bevindt zich trein- en busstation Nijmegen Dukenburg, beiden met een rechtstreekse aansluiting op NS Station Nijmegen Centraal.

Indeling:
Entree, opgang naar de 1e verdieping, toilet, pantry en een nog vrij in te delen kantoorruimte.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 137.500 vrij op naam
Aangeboden sinds
5 juni 2020
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
156 m²
Bedrijfshal oppervlak
156 m²
Vrije hoogte
3,7 m
Vrije overspanning
6 m
Draagvermogen
1.200 kg/m²
Perceel
3.000 m² (in units vanaf 156 m²)

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.