• Verkocht

Aalsmeerderdijk 160 163 1438 AX Oude Meer

€ 39.250 /jr € 425.000 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
22 november 2019
Verkoopdatum
30 april 2021
Looptijd
17 maanden

Omschrijving

PROJECT
'Airport River Center' fase 3 bestaat uit 4 hoogwaardige en goed geïsoleerde nieuwbouw bedrijfspanden waarvan er momenteel nog slechts 1 unit beschikbaar is. De units hebben een bijzondere ligging langs het water sluiten aan op fase 1 en fase 2 van in totaal 11 units. Alle units hebben een gelijkwaardig metrage verdeeld over drie bouwlagen en kunnen uitstekend worden gebruikt voor een combinatie van activiteiten, zoals bedrijfs-/opslagruimte tezamen met kantoorruimte en/of showroomruimte. De units, met moderne en representatieve uitstraling, hebben allen uitzicht over de Ringvaart van de Haarlemmermeer en zijn getekend door Van Moort & Partners Architecten uit Amstelveen. Airport River Center vormt een unieke propositie voor zowel eigenaar-gebruikers alsmede investeerders.

LOCATIE
Het project is gelegen langs de Aalsmeerderdijk in Oude Meer en grenst aan business park 'Schiphol-Rijk', een hoogwaardig logistiek bedrijventerrein met veel aandacht voor groenvoorzieningen en vestigingsplaats van vele internationale bedrijven. Daarnaast ligt het project op steenworp afstand van de N201/ Waterwolftunnel.

BEREIKBAARHEID
Het project is per auto en openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. De nabijgelegen N201 sluit per auto uitstekende aan op de omliggende snelwegen A4, A9 en A5, maar ook tot Schiphol en Bloemenveiling Aalsmeer. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich aan de Capronilaan op 5 minuten loopafstand. Vanaf deze bushalte vertrekt een snelle busverbinding naar Schiphol Centrum.

KADASTRALE GEGEVENS
Unit D: Gemeente Haarlemmermeer, sectie AK, nummers 2353+3171, perceeloppervlakte 329 m²

Perceel 2353 is belast met een recht van opstal (eigendom van het Hoogheemraadschap van Rijnland), perceel 3171 heeft het recht van eigendom. Het opstalrecht is door de verkoper afgekocht tot en met november 2054.

BESTEMMINGSPLAN
Bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 2 conform bestemmingsplan “Schiphol-Rijk”.

VLOEROPPERVLAKTEN
• Souterrain: ca. 145 m²
• Begane grond: ca. 145 m²
• 1e verdieping: ca. 145 m²
• Totaal: ca. 435 m² b.v.o. per unit

PARKEREN
Tot iedere bedrijfsunit behoort het exclusief gebruiksrecht op 6 parkeerplaatsen. Deze zijn inbegrepen in de koopsom. Eventueel kunnen auto’s in de unit geparkeerd worden via de ruime overheaddeur in het souterrain.

OPLEVERINGSNIVEAU (CASCO)
• Geïsoleerde handbediende overheaddeuren (ca. 3x3 meter) in het souterrain (achterzijde) en op de begane grond (voorzijde)
• Separate entreedeuren in het souterrain en op de begane grond
• Geïsoleerde betonvloer in het souterrain
• Geïsoleerde gevels en daken
• Maximale vloerbelasting souterrain en begane grond 1.000 kg/m²
• Maximale vloerbelasting verdieping 500 kg/m²
• Standaard meterkast
• Twee houten trappen per unit
• Te openen ramen

KOOPSOMMEN
Unit A: VERKOCHT
Unit B: VERKOCHT
Unit C: VERKOCHT
Unit D: € 425.000,- VON te vermeerderen met BTW

NUTSVOORZIENINGEN
De aansluitpunten voor gas, water, elektra en telecommunicatie worden afgedopt opgeleverd in de meterkast. De aansluitkosten zijn voor rekening van de koper.

KOOPVOORWAARDEN
• BTW: het betreft een BTW-belaste verkoop.
• Zekerheidsstelling: waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te voldoen bij de notaris binnen twee weken na ondertekening van de koopovereenkomst.
• Erfdienstbaarheden, kwalitatieve bedingen en/of bijzondere verplichtingen: zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag beschikbaar.
• Stichting: om de waarde van de panden voor nu en in de toekomst te waarborgen is de stichting 'Stichting Airport River Center' opgericht waar iedere koper automatisch lid van wordt. De stichting regelt onder andere het groot onderhoud en de opstalverzekering.
• Projectnotaris: de koop wordt vastgelegd in een koop-/aannemingsovereenkomst welk model door Gopisingh Van Os Notarissen (GVON) te Hoofddorp is opgemaakt. De levering zal eveneens via dit kantoor plaatsvinden.
• Aanvaarding/oplevering: per direct beschikbaar.

HUURVOORWAARDEN
Het is tevens mogelijk om een bedrijfsunit te huren op basis van een 5-jarige huurovereenkomst. De unit zal dan door de verhuurder worden opgeleverd inclusief een aantal basisvoorzieningen. Vraag ons naar het opleveringsniveau. De huurprijs voor unit D bedraagt € 39.250,- per jaar te vermeerderen met servicekosten en BTW

GUNNING
De eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

DISCLAIMER
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in overleg te treden. Bezichtigingen (van bestaande units) vinden uitsluitend op afspraak plaats. Aan de inhoud van deze zorgvuldig samengestelde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 425.000 vrij op naam (bouwrente van toepassing)
Huurprijs
€ 39.250 per jaar
Aangeboden sinds
22 november 2019
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
435 m²
Bedrijfshal oppervlak
435 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en aan vaarwater
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.