• Verkocht

Netwerk 52 A 1446 SZ Purmerend

€ 124.500 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
23 augustus 2022
Verkoopdatum
22 september 2022
Looptijd
4 weken

Omschrijving

Op goed bereikbare locatie, nabij uitvalswegen A7, N246 en N247, hebben wij momenteel een royale en multifunctionele bedrijfsruimte op hoeklocatie in de verkoop gekregen.
Het pand staande en gelegen aan Netwerk 52A te Purmerend is gelegen op het moderne industrieterrein De Baanstee-Oost in Purmerend en is verdeeld over twee verdiepingen.

Het bedrijfspand met ondergrond, erf en verdere aanhorigheden, plaatselijk bekend Netwerk 52A, 1446 XD Purmerend, kadastraal bekend gemeente Purmerend, sectie I nummer 1056, groot 46 ca; welk kadastraal perceel een (hoofd)perceel is met een aandeel samen met andere (hoofd) percelen in een mandelig perceel in de zin van artikel 5:60 Burgerlijk Wetboek, zijnde het één/achtenveertigste (1/48) onverdeeld aandeel in het tot mandeligheid bestemde terrein, ten behoeve van parkeren en/of wegen.

De begane grond meet 43 m² bvo en is voorzien van een gecoate betonvloer en een overheaddeur van 2.50 meter breed bij 3.50 meter hoog. Het betreft hier één functionele ruimte met een hoogte van 3.75 meter, voorzien van toilet op de begane grond, is ideaal voor opslag van materieel en materiaal en in gebruik te nemen als werkplaats in combinatie met kantoor.

Het bedrijfspand is voorzien van een vaste trap naar de eerste verdieping met betonnen vloeroppervlak van circa 43 m²bvo en een hoogte van 2.65 meter. Ook dit betreft één functionele ruimte, die naar eigen wens is in te richten als opslag of kantoor. Ramen in de voorgevel en zijgevel zorgen voor prettig daglicht.

Het bedrijfspand heeft wel enige liefde nodig o.a. zal er een nieuwe loopdeur geplaatst moeten worden e.d.

Dit bedrijfspand biedt aan het midden- en kleinbedrijf interessante mogelijkheden om kantoor en werkplaats te combineren. Kijk ook op en typ het adres in voor uitgebreide informatie over het bestemmingsplan.

Wilt u meer weten of de ruimte bezichtigen? Neemt u dan contact met ons op!

Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorg samengesteld.

Met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij echter geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan deze informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 124.500 kosten koper
Aangeboden sinds
23 augustus 2022
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten

Oppervlakte
86 m²
Bedrijfshal oppervlak
86 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.