• Verkocht

Ravenswaaijsesteeg 18 A 4119 LS Ravenswaaij

€ 875.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
30 september 2019
Verkoopdatum
2 september 2020
Looptijd
11 maanden

Omschrijving

In het vrije en centraal gesitueerde buitengebied van Ravenswaaij gelegen VRIJSTAAND WOONHUIS (bedrijfswoning) met een woonoppervlakte van 172 m² met diverse functionele bijgebouwen/schuren van tezamen circa 710 m² en een kantoor van circa 84 m². Het perceel heeft een totale oppervlakte van circa 1,51 hectare.

De woning is als volgt ingedeeld:

Begane grond woonhuis:
Entree/hal met meterkast, toilet en trapopgang; woonkamer; werkkamer; eetkamer; halfopen keuken met hoekopstelling; bijkeuken met witgoedaansluitingen, gootsteen en bergkasten; inpandige garage.

1e Verdieping woonhuis:
Overloop met vlizotrap naar bergzolder; 4 slaapkamers; badkamer met dubbele wastafel, toilet, douche en ligbad.

2e Verdieping woonhuis:
Open zolderverdieping in gebruik als bergzolder.

Bijgebouwen/schuren

Bijgebouw 1
Op het bedrijfserf staat een functioneel bijgebouw/schuur met een oppervlakte van circa 450 m², afmeting circa 15 x 30 m1. De schuur is verdeeld in 2 compartimenten van circa 300 m² en 150 m². De schuur is gebouwd met stalen spanten, gevels van stalen beplating in damwandprofiel, betonnen vloeren en gedekt met golfplaten.

Bijgebouw 2
Op het bedrijfserf staat halfopen kapschuur met een oppervlakte van circa 260 m² met een dakoverstek van circa 60 m². De schuur is gebouwd met stalen spanten, gevels van stalen beplating in damwandprofiel, betonnen vloeren en gedekt met golfplaten. In de kapschuur is een eenvoudige kantine/verblijfsruimte gesitueerd.

Kantoor
Op het bedrijfserf staat een kantoorgebouw met een oppervlakte van circa 84 m². De kantoor is gebouwd met een gemetselde borstwering, gevels van geïsoleerde stalen beplating in damwandprofiel, betonnen begane grondvloer en gedekt met golfplaten. Het kantoor is ingedeeld met 3 kantoren en een toilet.

Bestemming
De gebouwen en het erf zijn bestemd als "Bedrijf - Agrarisch verwant". Een Agrarisch verwant bedrijf is een niet-agrarisch, doch aan de agrarische productie verwant bedrijf dat zich richt op het leveren van diensten en goederen aan agrarische bedrijven, zoals een agrarisch loonwerkbedrijf, een landbouwmechanisatiebedrijf, een reparatie- en/of verhuurbedrijf van agrarische machines, een bedrijf voor landschapsbeheer, een veehandelaarsbedrijf, een groothandel in agrarische gewassen, een foerageerbedrijf, een KI-station, een dierenkliniek voor grootvee, een zorgboerderij en daarmee gelijk te stellen andere bedrijfsvormen. Het huidige gebruik betreft een hoveniersbedrijf. In het bestemmingsplan is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen voor functiewijziging naar een (ander) agrarisch verwant bedrijf of een (ander) buitengebied gebonden bedrijf. Aan deze wijzigingsbevoegdheid zijn nadere eisen verbonden.

Omgeving
Ondanks de landelijke ligging zijn alle denkbare voorzieningen op korte afstand. Want via de nabij gelegen snelwegen A2 en A15 zijn diverse grote steden snel bereikbaar.

Van dit object is een meetrapport aanwezig conform de branchebrede NVM cs meetinstructie op basis van de NEN 2580:2007 NL.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 875.000 kosten koper
Aangeboden sinds
30 september 2019
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990

Oppervlakten

Oppervlakte
794 m²
Bedrijfshal oppervlak
710 m²
Terrein oppervlak
84 m²
Kantoor oppervlak
84 m²
Perceel
15.117 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.