• Verkocht

Helmusselaan 3 6041 AW Roermond

€ 515.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
14 augustus 2021
Verkoopdatum
16 september 2021
Looptijd
4 weken

Omschrijving

TE KOOP: TWEETAL BEDRIJFSHALLEN WAARVAN EEN MET KANTOOR, GEBOUWD IN 1968 EN 1975 GELEGEN OP BEDRIJVENTERREIN WILLEM ALEXANDER TE ROERMOND.

Het onderhavige object heeft een groot terrein oppervlak (2.412 m²) waarbij de mogelijkheid bestaat om totaal 1.809 m² te bebouwen. Ook voor herontwikkeling is deze locatie interessant, denk hierbij aan één of meerdere nieuwe loodsen/hallen of een bedrijfsverzamelgebouw.

LIGGING
Het object is gelegen ten Noord-Oosten van Roermond. Op korte afstand zin grootschalige bedrijven zoals Smurfit Kappa (Roermond Papier) en SIF gevestigd. De belendingen worden gevormd door vrijstaande woningen en bedrijfspanden.

BEREIKBAARHEID:
De binnenstad van Roermond met het kernwinkelgebied ligt op circa 6 minuten autorijden verwijderd. Tussen het bedrijventerrein en de binnenstad, direct bij het begin van de Mijnheerkensweg, ligt het Designer Outlet Center. Aldaar liggen aansluitingen op de N280. In oostelijke richting is binnen enkele minuten aansluiting te krijgen op de A73. In westelijke richting, op circa 10 minuten autorijden, liggen bij Kelpen aansluitingen op de A2. Het NS-station ligt op circa 10 minuten autorijden verwijderd.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimten is voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeuren van circa 4 m breed en circa 4m hoog, armaturen een heater (werkt momenteel niet), lichte tussenwand en een houten entresol.

In hal 1 is aan de voorzijde nog een kantoorruimte van ca. 99 m². Deze bestaat uit 3 ruime kantoorkamers, spreekkamer, keukenblok gelegen centraal op de gang, cv, toilet en douchruimte.

OPPERVLAKTE VVO
Hal 1 (rechts): ca. 460 m², inclusief kantoren van ca. 99 m²;
Hal 2 (links): ca. 462 m2.

Totaal: ca. 922 m².

BOUWAARD:
Rechter hal
Fundering op staal, houtenconstructie, buitengevels in baksteen, grotendeels v.v. spouw, hardhouten raam- en deurkozijnen en deuren v.v. dubbelglas, betonnen vloer en het dak is afgewerkt aan de buitenzijde met eterniet golfplaten. In het dak zijn een aantal lekkage sporen zichtbaar.

Linker hal
Fundering op staal, stalenconstructie, buitengevels in baksteen, grotendeels spouw hardhouten raam- en deur kozijnen en deuren v.v. dubbelglas, betonvloeren van 15 dik, dak met houtwol cementplaten en afgewerkt aan de buitenzijde met eterniet golfplaten. In het dak zijn een aantal lekkage sporen zichtbaar.

TERREIN:
Het terrein is grotendeels verhard, met klinkers en asfaltvloer. Het terrein is omheind met hekwerk, alarminstallatie en poorten.

KADASTRAAL:
Het geheel is plaatselijk bekend als Gemeente Roermond, Sectie G, Nummer 740, Kadastrale grootte 2.412 m².

BODEM:
Uit een eerder verkennende bodemonderzoeken (2010) blijkt dat er geen sprake is van enige bodemvervuiling. Koper kan voor eigen rekening en risico een verkennend bodemonderzoek laten uitvoeren.

BESTEMMING:
De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- bedrijven, opslagen en installaties in categorie 1 tot en met 3.1, ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijventerrein - 1' en in categorie 2 tot en met 5, ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijventerrein - 2', zoals opgenomen in de Staat van bedrijfsactiviteiten (Bijlage 1 bij deze regels);
- in aanvulling op het bepaalde onder a. zijn bestaande bedrijven die vallen onder het Besluit externe veiligheid inrichtingen (Bevi), danwel bestaande propaantanks met een inhoud kleiner dan 13m³, waarvan de veiligheidsafstanden zoals aangewezen in artikel 3.28 van het Activiteitenbesluit buiten de bouwperceelgrens liggen, toegestaan;
- detailhandel uitsluitend als ondergeschikte nevenactiviteit in ter plaatse bewerkte of verwerkte producten tot een maximale oppervlakte van 500 m2;

OVERIGE:
Bebouwingsoppervlakte 75%
Bouwhoogte 7 m1;

LEVERING
Het object zal "as is, where is" worden verkocht, om deze reden dus zonder enige verklaringen of garanties met betrekking tot de huidige juridische, milieu-, technische en/of fiscale aspecten van de objecten en zonder garanties over de afwezigheid van gebreken, lasten en/of beperkingen.

AANVAARDING
In overleg.

VRAAGPRIJS
€ 515.000,- k.k.

ZEKERHEIDSTELLING
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

NOTARIS
Ter keuze van de koper.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor nadere informatie en/of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:
Jack Frenken Bedrijfsmakelaars
De heer D.H. Weyers
Graaf Reinaldstraat 1
6041 XB ROERMOND
Telefoon: 0475 – 335225

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 515.000 kosten koper
Aangeboden sinds
14 augustus 2021
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Oppervlakten

Oppervlakte
922 m²
Bedrijfshal oppervlak
922 m²
Terrein oppervlak
750 m²
Vrije overspanning
10 m
Perceel
2.412 m²
Uitbreidingsmogelijkheden
750 m² (maximale bouwhoogte: 7 m)

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 2000 m tot 3000 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.