• Verkocht

De Ringen B01-07 1742 PH Schagen

€ 91.000 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
20 juli 2021
Verkoopdatum
4 juli 2022
Looptijd
11 maanden

Omschrijving

Ondernemers opgelet!

Altijd al gedroomd van een eigen bedrijfsruimte en het liefst, één die u helemaal naar wens kunt laten afwerken/inrichten? Dan is dit de perfecte kans! Op het nieuwe bedrijventerrein aan 'De Lus' in Schagen wordt het bedrijfsverzamelgebouw "De Ringen" gebouwd. Een nagelnieuw complex met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit zes verschillende soorten bedrijfsunits zodat er voor iedere bedrijfsvoering een geschikte ruimte te bieden is. Met oppervlaktes van 63m² tot 98m² is er in basis ruimte genoeg. Kortom een passende oplossing voor iedere ondernemer!

Onderstaande informatie is slechts een kleine opsomming van de details en de mogelijkheden. De volledige technische informatie en de mogelijkheden met betrekking tot het op maat maken van de bedrijfsruimte kunt u vinden in de brochure. Deze is te downloaden via Funda of op te vragen bij ons kantoor via

Wij maken graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek, zodat wij alle details en mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Het object:

Het bedrijfsverzamelgebouw De Ringen is een samengesteld bedrijfscomplex bestaande uit totaal 18 casco op te leveren bedrijfsunits met flexibele indelingsmogelijkheden.

De units zijn verkrijgbaar vanaf een oppervlakte van bruto vloeroppervlak begane grond van ca. 43 m2 tot 70 m2 en bruto vloeroppervlak op de verdiepingsvloer van Ca 20 m2 tot 63 m2 .

Samenvoeging van bedrijfsunits is bespreekbaar!

Ligging:

Het bedrijfscomplex is gelegen op het bedrijventerrein Lagedijk ‘De Lus’ te Schagen. De Lus is een nieuwe ontwikkeling op een volwassen bedrijventerrein. Het bedrijventerrein is gelegen nabij het centrum van Schagen en goed bereikbaar met de auto.

Aanvaarding:

De bouw vangt aan per 15 augustus 2021. De bouwtijd bedraagt 140 werkbare dagen.

Servicekosten:

De servicekosten ten behoeve van de Beheervereniging € 5,- per m2 BVO exclusief BTW per jaar.

Deze hebben betrekking op;
· Verzekeringen (opstal, WA, bestuurdersaansprakelijkheid)
· Reserveringen voor onderhoud (groot en periodiek)
· Administratie- en vergaderkosten.

Parkmanagement:

Er is op bedrijventerrein Lagedijk geen parkmanagement.

Meer- en minderwerk

In overleg kan er tijdens de bouw van het project (vóór de definitieve oplevering) meerwerk worden
uitgevoerd door de aannemer.

Beheervereniging:

Er wordt voor het beheer, het onderhoud, reclame-uitingen etc. een Beheervereniging notarieel opgericht. Het startgeld en de maandelijkse bijdragen voor de units wordt bepaald aan de hand van de bruto oppervlakte van de begane grond van de gekochte unit.

Het startgeld is éénmalig € 10,00 exclusief BTW per vierkante meter bruto vloeroppervlakte begane grond van de gekochte bedrijfsunit en wordt bij de juridische levering in rekening gebracht.

De reguliere jaarlijkse bijdrage bedraagt € 5,00 exclusief BTW per vierkante meter bruto vloeroppervlakte begane grond en wordt maandelijks geïncasseerd door de Beheervereniging.

De administratie van de Beheervereniging wordt uitgevoerd door Buro Elias te Alkmaar.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een bedrijfspand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Ringen B01-08 in Schagen aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 91.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
20 juli 2021
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
63 m²
Bedrijfshal oppervlak
63 m²
Vrije hoogte
6,3 m
Vrije overspanning
10 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.