• Verkocht

Huygensweg 5 5482 TH Schijndel

€ 425.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
1 maart 2019
Verkoopdatum
27 augustus 2020
Looptijd
17½ maand

Omschrijving

Object
De keurig onderhouden en levensloopbestendige bungalow is voorzien van een onderhoudsvrije tuin.. Samen met de bijbehorende bedrijfsruimte is de locatie ideaal geschikt voor de combinatie van wonen en werken (of hobby).

Oppervlakten:
Bedrijfsruimte: ca. 300 m² (incl. aanpandig kantoorruimte).
Bungalow: ca. 160 m².

Plaatselijk bekend als Huygensweg 5-5b te Schijndel (5482 TH). Kadastraal bekend als gemeente Schijndel, sectie D, nummer 7606. Perceelgrootte: 897 m².

Op basis van het vigerende bestemmingsplan is de locatie aangemerkt t.b.v. bedrijfsmatige activiteiten met als functieaanduidingen: bedrijf tot en met categorie 4.2., bedrijfswoning en kantoor. Er zijn dan ook volop gebruiksmogelijkheden.

Omgeving
Bedrijventerrein Duin is gelegen ten zuidoosten van de dorpskern Schijndel. De directe omgeving wordt gekenmerkt door een concentratie van groothandels-, ambachts- en industriële bedrijven in het MKB. Aan de Huygensweg wordt dit gecombineerd met wonen, waardoor er alom sociale controle heerst. Als herkenningspunt benoemen wij de nabijgelegen vestigingen van o.a. Van Cranenbroek Schijndel, BGH Accountants en Karwei Bouwmarkten.

Bereikbaarheid en parkeren
Schijndel is gelegen binnen de driehoek Eindhoven, Nijmegen en 's-Hertogenbosch, welke zijn te bereiken binnen dertig autominuten. Dit gegeven is mede mogelijk dankzij de ligging nabij de Eerdsebaan die aansluiting geeft op de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen). Geen zin om met de eigen auto te reizen? De bushaltes van het regionale busvervoer zijn eveneens nabijgelegen gelegen (lees: loopafstand).

Aan de voorzijde van de bedrijfsruimte zijn enkele parkeerplaatsen voorzien. De met betonklinkers verharde oprit en het naastgelegen buitenterrein, zouden eveneens kunnen worden gebruikt t.b.v. parkeren. Daarnaast zijn aan de Huygensweg diverse openbare (gratis) parkeerplaatsen gesitueerd.  

Indeling en afwerking
De entree biedt toegang tot de woonkamer en het toilet. De gehele woonbungalow is voorzien van natuurstenen vloertegels met vloerverwarming. Deze vorm van verwarmen wordt doorgaans als bijzonder prettig ervaren. Daarnaast is de lichtinval in de woonkamer en de open keuken een absolute meerwaarde. De aanwezige lichtstraat en de grote raampartijen zijn hier debet aan. In de winterdagen kan men gebruik maken van de sfeervolle openhaard.

De openslaande tuindeuren vormen de verbinding met de omliggende tuin. De tuin is grotendeels verhard en daardoor onderhoudsvriendelijk. Dit geldt tevens voor de kozijnen welke zijn uitgevoerd in kunststof en voorzien van triple glas (HR+++).

De riante keuken is volledig ingericht met o.a. een vijfpits-gaskookstel, vaatwasser en combimagnetron. De open keuken is ruim opgezet met de mogelijkheid om een eetkamertafel te plaatsen en het daardoor een echte leefkeuken betreft.

Gelijkvloers gelegen zijn een bijkeuken, wasruimte, drie slaapkamers en een royale badkamer met o.a. een ligbad (whirlpool) en een douchecabine. De wasruimte zou tevens kunnen worden ingericht als vierde slaapkamer.

Vanuit de entree van de woonbungalow zijn tevens bereikbaar de kantoorkamer en de bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte is goed geïsoleerd en voorzien van TL verlichting en stalen deuren. De bedrijfshal is vrij overspannen, waardoor er een kolommen vrije ruimte ontstaat. Hierdoor is het vloeroppervlak maximaal te benutten.

Het geheel is door de jaren heen keurig onderhouden.

Aanvaarding
Per direct doch in overleg.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 425.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 450.000 kosten koper
Aangeboden sinds
1 maart 2019
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1979

Oppervlakten

Oppervlakte
300 m² (in units vanaf 285 m²)
Bedrijfshal oppervlak
285 m²
Kantoor oppervlak
15 m²
Vrije hoogte
4 m
Vrije overspanning
15 m
Perceel
897 m² (in units vanaf 285 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Lichtstraten, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry
Woonruimte
Aanwezig (aangebouwd, 160 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.