• Verkocht

Dorresteinweg 70 - 08 3763 LL Soest

€ 155.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
23 maart 2022
Verkoopdatum
8 april 2022
Looptijd
2 weken

Omschrijving

Multifunctionele bedrijfsunit met verdiepingsvloer, met de mogelijkheid tot het realiseren van kantoorruimte, gelegen op bedrijventerrein de Grachten. Dit bedrijventerrein staat bekent om haar goede bereikbaarheid. Door de vele uitvalswegen naar de omringende dorpskernen en de op- en afritten van de A1 en A27 zijn steden als Amersfoort, Utrecht, Almere en Amsterdam zeer snel te bereiken. Maar ook door de op loopafstand gelegen bushaltes is het bedrijventerrein met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken.

Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf en ZZP-ers biedt deze unit qua omvang en indeling uitstekende perspectieven. Het gebouw kenmerkt zich door een representatieve uitstraling en is een visitekaartje voor de gebruiker van deze unit.

Het is van groot belang dat de uitstraling ook in de toekomst behouden blijft, reclame-uitingen zullen gezamenlijk worden geregeld. Bij de realisatie van het gebouw is gebruik gemaakt van duurzame materialen, wat de kwaliteit van het gebouw ten goede is gekomen.

Metrages (BVO)

Begane grond : circa. 47 m2 BVO

Eerste verdieping : circa. 47 m2 BVO

Parkeren

Op het buitenterrein is één privé parkeerplaats beschikbaar. Eventuele extra parkeergelegenheid is er in de directe omgeving ruimschoots aanwezig.

Opleveringsrapport

- Betonvloer
- Camerabeveiliging
- Elektrisch overheaddeur
- Glasvezel is op het terrein aanwezig
- LED – verlichting
- Krachstroom
- Kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Toiletruimte
- Wandradiatoren
- Stralingspanelen
- Vrije hoogte circa. 3.50 meter

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft de bedrijfsunit een “Bedrijventerrein” bestemming met een functieaanduiding “Bedrijf tot en met categorie 2”. Detailhandel en wonen zijn niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Koopcondities

Vraagprijs: € 155.000,- k.k. exclusief btw

Zekerheidsstelling: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de overeenkomst.

Aanvaarding: In overleg.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?
Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Dorresteinweg 70-08 in Soest aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 155.000 kosten koper
Aangeboden sinds
23 maart 2022
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten

Oppervlakte
94 m²
Bedrijfshal oppervlak
94 m²
Vrije hoogte
3,5 m

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.