• Verkocht

Weteringpad 78 3762 ES Soest

€ 175.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
4 augustus 2022
Verkoopdatum
23 augustus 2022
Looptijd
2 weken

Omschrijving

Moderne, goed onderhouden en gunstig gelegen bedrijfsruimte met kantoor, berging, overheaddeur, keuken en badkamer. Op populair bedrijvenpark in Soest.

LOCATIE
Het Weteringpad ligt in het oosten van Soest, dicht bij de Koningsweg, waardoor de bereikbaarheid hier uitstekend is. De omgeving kenmerkt zich door bedrijvigheid: In de omgeving zijn veel kleine ondernemingen gevestigd, maar ook diverse grotere bedrijven zoals een bouwmarkt, meubelzaken en auto dealers bevinden zich hier.

Weteringpad 78 ligt aan een ruim opgezette maar doodlopende straat. Het voordeel hiervan is dat het pand goede parkeermogelijkheden kent en goed bereikbaar is, maar dat er geen verkeer door de straat gaat wat bijvoorbeeld laden en lossen eenvoudig maakt. De opritten naar de A1, A27 en A28 bereik je in ongeveer 10 autominuten. Baarn en Amersfoort bereik je binnendoor in respectievelijk 10 en 15 minuten.

OPPERVLAKTE
Begane grond 55,52 m2 VVO
Eerste Verdieping 52,11 m2 VVO
Totaal 107,63 m2 VVO

PARKEREN
Enkel openbaar parkeren.

BESTEMMING
Plannaam: Soestdijkse Grachten
Plantype: Enkelbestemming Bedrijventerrein
Status: Onherroepelijk
Bedrijfsbestemming tot en met categorie 3.2

KADASTER
Gemeente Soest, sectie G nummer 11741

VRAAGPRIJS
€ 175.000,- (excl. BTW)

AANVAARDING
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.
In de huidige staat, ‘’as is, where is’’, zonder nadere garanties en met alle aan de onroerende zaken verbonden rechten en verplichtingen alsmede eventuele zichtbare of onzichtbare gebreken.

ENERGIELABEL
Niet van toepassing

LASTEN EN BEPERKINGEN
Koper aanvaardt uitdrukkelijk de lasten en beperkingen die voortvloeien uit de laatste titels van eigendomsverkrijging en (indien dat een andere akten is) uit de akte waaraan verkoper zijn bevoegdheid tot levering ontleent.

BODEM/ASBEST/ONDERGRONDSE TANK
*Bij verkoper zijn geen bijzonderheden bekend t.a.v. de bodemgesteldheid en aanwezigheid van ondergrondse tank en asbesthoudende materialen. Het risico t.a.v. eventuele bodem- en/of grondwaterverontreiniging, alsmede de aanwezigheid van asbesthoudende materialen komt met ingang van de datum van de eigendomsoverdracht voor rekening van koper met vrijwaring daarvan voor verkoper.

NOTARIS
De oplevering en aansluitend het transport bij het door koper aan te geven notariskantoor, zal in nader overleg tussen partijen kunnen geschieden.

KOOPOVEREENKOMST
De tussen partijen gemaakte afspraken zullen worden vastgelegd in een koopakte zoals gebruikt wordt door leden van de bedrijfs onroerend goed sectie van de NVM. Op basis van het standaardmodel koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2014). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM.

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de koopovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt dan wel een waarborgsom te worden gestort in handen van de notaris gelijk aan 10% van de koopsom.

GUNNING
De verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Koper dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door koper beoogde bedrijfsvoering in het gekochte te kunnen uitoefenen.

VOOREBHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever. Deze documentatie kan derhalve niet als een aanbieding worden beschouwd. De verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 175.000 kosten koper
Aangeboden sinds
4 augustus 2022
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
108 m²
Bedrijfshal oppervlak
108 m²
Vrije hoogte
4 m
Perceel
109 m²

Indeling

Voorzieningen
Airconditioning, overheaddeuren, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en perifere detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m, snelwegafrit op 5000 m of meer en Tramhalte op 5000 m of meer

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.