• Verkocht

Lange Hei 14 4714 RE Sprundel

€ 750.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
12 november 2023
Verkoopdatum
18 april 2024
Looptijd
5 maanden

Omschrijving

Onderhoudsvriendelijke en duurzaam (energielabel A!) ingerichte bedrijfswoning (levensloopbestendig) en bedrijfsruimte met 60 zonnepanelen (450Wp per paneel), recente renovaties en gelegen op een courant perceel van 2.330 m².

De bedrijfswoning met 5 slaapkamers en 2 badkamers is duurzaam ingericht en wordt verwarmd middels een houtkachel (Kanuk Original) en 6 airco-units (Daikin) uit 2022. De woning heeft een slaapkamer met eigen badkamer (bj. 2023!) op de begane grond en is daardoor levensloopbestendig.

De bedrijfsruimte heeft 2 elektrische overheaddeuren en een oppervlakte van circa 514 m². Het dak van de bedrijfsruimte is in 2017 volledig vernieuwd en geïsoleerd (6cm PIR) en de kozijnen aan de achterzijde zijn in 2021 vernieuwd en voorzien van HR+++ glas.

Het courante perceel van 2.330 m² biedt alle ruimte voor bedrijvigheid en privé. Tevens goed bereikbaar met zwaar en groot vervoer. Het voorterrein is in 2022 opnieuw bestraat met klinkerverharding en Repac.

Dit is jouw kans om te genieten van een nieuw begin en wonen en werken te combineren.

BIJZONDERHEDEN

Bedrijfswoning:
- Energielabel A!, het betreft een nieuw label met datum 7 november 2023
- Levensloopbestendig door de slaapkamer met eigen badkamer (bj. 2023!) op de begane grond
- Op de 1ste verdieping 4 ruime slaapkamers met 2de badkamer
- Geheel verwarmd middels houtkachel (Kanuk Original) en 6 airco-units (Daikin) uit 2022
- De woning is in 2017 geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR beglazing (met uitzondering van de schuifpui en achterdeur)
- Het dak van de woning is in 2017 voorzien van 6cm PIR isolatie
- De houten overkapping bij de woning en de achtertuin zijn vernieuwd in 2021

Bedrijfsruimte:
- In 2021 is de bedrijfsruimte in het achterdeel voorzien van nieuwe houten kozijnen met HR+++ glas
- Voorste deel kozijnen aluminium met enkel glas
- Dak vernieuwd in 2017 en geïsoleerd met 6cm PIR isolatie
- 2 overheaddeuren elektrisch waarvan één met loopdeur (4,2 m breed x 3,5 m hoog)
- Elektra vernieuwd in 2018 incl. brandveiligheid en alarm
- De bedrijfsruimte is rondom bereikbaar

Overig:
- 60 zonnepanelen van 450Wp per paneel op het dak van de bedrijfsruimte
- Nieuw straatwerk (2022) voorterrein met Repac
- Alle schuttingen en hekwerk vernieuwd in 2017
- Courant perceel van 2.330 m² groot
- Voor de uitbouwmogelijkheden kunt u contact opnemen met de makelaar

BEDRIJVENTERREIN - NIJVERHEI
Het bedrijventerrein De Nijverhei ligt tussen Sprundel en Rucphen en is ongeveer 63 hectare groot. Hier zijn veel soorten grote en kleine bedrijven gevestigd voor retail, productie, bouw en handel. Momenteel zijn er meer dan 150 bedrijven gevestigd.

Het bedrijventerrein heeft glasvezel, gezamenlijke beveiliging en een eigen parkmanager.

BEREIKBAARHEID
Sinds 2018 zijn er diverse omleidingswegen aangelegd en zijn er zeer goede aansluitingen met de A58 (Vlissingen - Breda) en met Zundert. De A58 heeft goede aansluitingen op de A16 (Rotterdam - Breda - Antwerpen) en A17 (Moerdijk - Roosendaal).

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is gebouwd in een staalconstructie met metselwerk borstwering, damwandprofielplaten en plat dak (vernieuwd in 2017) geïsoleerd met 6cm PIR. De bedrijfsruimte is in 2018 voorzien van 2 elektrische overheaddeuren (4,2 m breed x 3,5 m hoog), elektra met krachtstroom, brandbeveiliging, alarminstallatie en WiFi. Op het dak liggen 60 zonnepanelen van 450Wp per paneel.
Het voorste deel van de bedrijfsruimte (ca. 3,85 hoog) heeft aluminium kozijnen met enkele beglazing en klinkerverharding.
Het achterste deel van de bedrijfsruimte (ca. 5,60 hoog) heeft houten kozijnen met HR+++ glas (bj. 2021) en een betonvloer.

BEDRIJFSWONING
De woning is opgetrokken in metselwerk spouwmuren, betonnen begane grond- en verdiepingsvloer, kunststof kozijnen met HR-beglazing (bj. 2017) en een zadeldak bedekt met dakpannen (6cm PIR isolatie 2017). Alleen de schuifpui en de loopdeur aan de achterzijde van de woning zijn houten kozijnen. De woning is onderhoudsarm en nagenoeg volledig uitgevoerd in kunststof kozijnen, gevelbekleding en dakgoten.
De woning, met een energielabel A, wordt volledig verwarmd middels een houtkachel in de woonkamer (Kanuk Original) en 6 airo-units (Daikin bj. 2022).

INDELING
BEGANE GROND
Entree/hal met vide, de meterkast en toegang tot het toilet, keuken, woonkamer en de slaapkamer met badkamer op de begane grond. Meterkast voorzien van 14 standaard groepen en 1 kookgroep.

TOILET
Toilet voorzien van staand toilet met fonteintje.

WOONKAMER
De ruime woonkamer (L-vorm) heeft een natuurstenen vloer en is in 2022 voorzien van een houtkachel (Kanuk Original) en 2 airco-units (Daikin). Via de schuifpui is het nieuw in 2021 aangelegde terras met houten overkapping bereikbaar.

KEUKEN
De keuken heeft een keramische tegelvloer, rechte keukenopstelling (bj. 2016) met koelkast, 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een combi-magnetron. Al het inbouwapparatuur is van het merk Zanussi. Warmwater middels close-in boiler (Itho daalderop). Vanuit de keuken is de bijkeuken en de grote kelderkast bereikbaar.

BIJKEUKEN
De bijkeuken geeft toegang tot de achtertuin beschikt over een wasbak en biedt plaats voor een extra koelkast en/of vriezer.

SLAAPKAMER MET BADKAMER
De slaapkamer heeft een laminaatvloer en stucwerk wanden- en plafonds en geeft toegang tot een ruime inloopkast en eigen badkamer. De badkamer is afgewerkt met vloer- en wandtegels, stucwerk plafond met spotverlichting en voorzien van airco-unit (Daikin 2022). De badkamer is volledig vernieuwd in 2023 met royale inloop (regen)douche met handdouche, dubbele wastafel, elektrische handdoekradiator en verwarmde spiegel.

EERSTE VERDIEPING
Overloop met vide en toegang tot toilet, was- en CV-ruimte, slaapkamers I, II, III, IV en de badkamer.

TOILET
Toilet voorzien van staand toilet en fonteintje.

SLAAPKAMERS
slaapkamer I, laminaatvloer, stucwerk en schrootjes. Voorzien van airco-unit (Daikin 2022).
slaapkamer II, laminaatvloer, stucwerk en schrootjes. Voorzien van airco-unit (Daikin 2022).
slaapkamer III, laminaatvloer, stucwerk en schrootjes.
Slaapkamer IV, laminaatvloer, stucwerk en schrootjes. Voorzien van airco-unit (Daikin 2022) en toegang tot het balkon aan de voorzijde.

BADKAMER
Badkamer afgewerkt met vloer- en wandtegels en houten schrootjes. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en een wastafel met wastafelmeubel.
WAS- CV-RUIMTE
In deze ruimte is er plaats voor de wasmachine- en drogeropstelling en de CV-ketel. De CV-ketel betreft het type CR-Remeha uit 2017 en zorgt voor het warmwater in de woning.

TUIN
De achtertuin is in 2021 volledig nieuw aangelegd, bestraat en voorzien van een houten overkapping en buitenkraan. In de achtertuin bevinden zich 2 regentonnen beide voorzien van een handpomp, deze worden gevuld middels een aansluiting op de regenpijp.
De achtertuin is voorzien van verschillende groenvoorzieningen o.a. een appelboom en diverse fruitstruiken (2 kleuren kiwibes, 2 kleuren framboos, 2 kleuren aalbes, 2 kleuren bosbes, 1 braamboos en 1 kruisbes).

De voortuin is voorzien van een gazon en verschillende groenvoorzieningen o.a.:
3 stoofperen (st. Remy)
3 handperen (Conference)
1 appelboom (Goudrenet)
1 pruimenboom (Opal)
1 kersenboom
1 walnotenboom
De voortuin is voorzien van een beregeningsinstallatie, gestuurd door een beregeningscomputer.

KAS
De kas (7,5 m x 3 m) is in 2023 nieuw geplaatst.

TERREIN
Het perceel is bestraat met klinkerverharding. Het voorterrein is in 2022 opnieuw bestraat en voorzien van Repac voor zwaar vervoer. Het perceel is volledig omheind met schuttingen en hekwerk en zijn in 2017 geplaatst.

Algemeen
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door NVM. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
- Afhankelijk van het bouwjaar is een koopovereenkomst welke gehanteerd wordt standaard voorzien van een asbestclausule en ouderdomsclausule.
- Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 750.000 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
514 m²
Bedrijfshal oppervlak
514 m²
Perceel
2.330 m²

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet
Woonruimte
Aanwezig (vrijstaand, 221 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.