• Verkocht

Elektronweg Ruimteplan Utrecht 88 loodsen 3542 AC Utrecht

Huurprijs op aanvraag € 48.950 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
12 februari 2020
Verkoopdatum
16 juli 2021
Looptijd
17 maanden

Omschrijving

Virtueel bezichtigen mogelijk. Fysiek bezichtigen op afspraak. Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie.

WAAROM EEN LOODS OP DE ELEKTRONWEG VOOR U DE IDEALE PLEK IS:
1. Gelegen nabij de woonwijk Leidsche Rijn en het Centrum van Utrecht
2. Inclusief goederenheffer & personenlift
3. Interessant voor de particulier, ondernemer en/of belegger
4. Zowel zakelijk als privé aan te schaffen met volledige BTW aftrekmogelijkheid
5. Een interessante investeringsaftrek met uitstekend rendement

ADRES
Elektronweg 24-26 (3542 AC) Utrecht.

HEEFT U BEHOEFTE AAN MEER RUIMTE?
Dan is dit de perfecte locatie voor u. Dichterbij dan u had kunnen verwachten. Te midden van allerlei creatieve ondernemers, jonge ambitieuze organisaties en bedrijven staan hier 88 gloednieuwe loodsen. De plek waar moderne en commerciële bedrijven zoals City Hub, de Hema, Vitens, Eneco en Oskam een onderkomen hebben. De boxen staan in Utrecht/Lage Weide. De plek die een vaste waarde vormt in de regionale economie!

OPSLAG IN HET UTRECHT VAN DE TOEKOMST
Zowel bedrijven uit de logistieke, de transport- alsmede de dienstverleningswereld hebben of gaan steeds meer kiezen voor een centrale ligging en goede bereikbaarheid van het bedrijventerrein Lage Weide. Hiermee is dit bedrijventerrein weer hot geworden zeker nu het gebied een face-lift heeft gekregen door renovatie/nieuwbouw en de Industrievereniging Lage Weide als nimmer daarvoor bloeit.

TOPLOCATIE
Lage Weide onderscheidt zich naast een centrale ligging en de goede bereikbaarheid ook door een modern netwerk van elektrische leenfietsen van Nu-Connect. De elektrische fietsen zijn comfortabel en met een actieradius van zo’n 45 km ruim voldoende voor een afspraak in de binnenstad van Utrecht. De gemeente Utrecht heeft een miljoen geïnvesteerd in de verbetering van de fietseninfrastructuur op het bedrijventerrein.

INVESTERING
Een garagebox kopen in Lage Weide is een prima investering zowel voor eigen gebruik alsmede als belegging met maar liefst een te realiseren rendement van circa 6,5% tot 8% per jaar, dat in box 3 met een laag belastingtarief een interessante belegging kan zijn.

Ook de duurzaamheidseisen kunnen bij de investering een rol spelen nu aan de rand van Utrecht een slimme opslag van de goederen in de boxen geboden kan worden zodat de goederen met kleinere vrachtwagens van en naar de stad vervoerd kunnen worden.

OPLEVERING
De loodsen zijn al opgeleverd en gereed voor gebruik.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Catharijne
Sectie : E
Complexaanduiding : 673-A
Appartementsindices : 89 tot en met 176, ieder uitmakende een onverdeeld aandeel in de gemeenschap bestaande uit het gebouw met eenhonderd zesenzeventig (176) opslagruimten, ondergrond en verdere aanhorigheden.

BESTEMMINGPLANINFORMATIE
Het bestemmingsplan biedt de mogelijkheid om bedrijvigheid t/m categorie 4.1 toe te staan Hetgeen betekent, dat de loodsen voor veel bedrijfsdoeleinden geschikt zijn zoals o.a.:
• opslag;
• magazijnruimte ten behoeve van bevoorrading van winkels;
• stalling van caravan, motorfiets, cabriolet, oldtimer of boot;
• atelier of werkplaats;
• archiefruimte.
• andersoortige bedrijfsactiviteiten

OPLEVERINGSNIVEAU
De 88 loodsen zijn gebouwd met 135 mm geïsoleerde buitengevels toegankelijk via de eveneens geïsoleerde overheaddeuren die maar liefst 2,6 meter breed zijn (enkelen zelfs nog breder). De ruimte is verder uitgevoerd met een monoliet afgewerkte betonvloer en een eigen elektra tussenmeter t.b.v. schakelaar met 2 verlichtingspunten en 2 dubbele wandcontactdozen alsmede een watertappunt met uitstortbak.

De beschikbare units zijn gelegen op de 3e verdieping en bereikbaar middels 3 vaste trappen, personenlift en autoheffer. De auto/goederenheffer heeft een afmeting van 2,99 meter breed, 11,75 meter lang en een hefgewicht van 3500 kg.

De verkeersstraten tussen de boxen bedragen 12 meter.

Het complex is top beveiligd waarbij U met uw mobiele telefoon toegang tot het terrein kan verkrijgen door het openen van het elektrische hekwerk.

SPECIFIEKE KENMERKEN & OVERIGE BIJZONDERHEDEN
• Alle loodsen zijn voorzien van een grote elektrische overheaddeur met afstandsbediening
• Mogelijkheid van aanschaf zowel in de koopsfeer als huursfeer.
• 100% financiering behoort tot de mogelijkheden.
• Een financieel solide VVE (vereniging van eigenaren) voor het gemeenschappelijk onderhoud / verzekering van het terrein, de gebouwen en andere gebouwvoorzieningen met een laag voorschotbedrag servicekosten van circa € 20,-- per maand.
• Uitermate geschikt voor stalling van uw camper, caravan, sportauto, vouwwagen, boot maar ook bedrijfsmatig geschikt als bedrijfsruimte, opslag en/of uw archief.
• Toiletvoorzieningen aanwezig op de parterre.
• Verdiepingsvloeren voorzien van drie vluchtwegen/brandtrappen.
• Mogelijkheid om zelf een entresolvloer aan te brengen voor realisatie van meer vloeroppervlakte.
• Moderne frisse uitstraling met het toegepaste materiaalgebruik.
• Het complex wordt veilig afgesloten middels een elektrisch hekwerk met een (telefoon) afstandsbediening.
• Kortom veel mogelijkheden en door de perfecte ligging zakelijk of privé een juiste keuze.
• Gebouwd op eigen grond.

PARKEREN
Voldoende (onbetaalde) parkeergelegenheid langs de openbare weg.

AFMETINGEN
Een standaard unit heeft een BBO (bruto bouw oppervlak) van circa 29 m² tot 32 m² en is voorzien van water, elektra (tussenmeter) en een overheaddeur.
De vrije hoogte van de units is op de 3e verdieping ca. 3,15 meter. De doorrijhoogte van de overheaddeur is 2.925 cm.

KOOPPRIJS
Koopsom vanaf € 47.750,-- v.o.n. excl. BTW. Voor uitgebreide informatie over koopsommen en oppervlakten verwijzen wij u naar de bijlage.

HUREN
Te huur vanaf +/- € 350,-- per maand excl. BTW

Het plan wordt 100% verkocht aan gegadigden die de loods voor eigen gebruik dan wel belegging willen aanschaffen.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

NOTARISKANTOOR
Verhoeks Notaris gevestigd aan de Middenweg 152, 1782 BL Den Helder

VERENIGING VAN EIGENAREN (VVE)
Het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke onderdelen loopt via de Vereniging van Eigenaren (kortweg VvE). Een koper is verplicht lid te worden van de Vereniging van Eigenaren. De administratie voor het financieel en technisch beheer is ondergebracht bij een professioneel kantoor dat geheel ingericht is voor deze dienstverlening.

ENERGIELABEL
Bij oplevering kan geen energielabel utiliteit afgegeven worden in de zin van het geldende Besluit Energieprestatie Gebouwen (BEG), aangezien door de casco oplevering van het verkochte onvoldoende gegevens beschikbaar zijn om volgens het voorgeschreven ISSO protocol een energielabel te kunnen opstellen.

Afhankelijk van de gebouwfuncties die de eigenaar/gebruiker aan het gekochte toekent, kan er sprake zijn van de verplichting tot afmelden van een energielabel. Eigenaar/gebruiker neemt zelf de regie op zich voor het correct laten opstellen en tijdig laten afmelden van dit energielabel, hierbij inbegrepen de verplichting om te blijven voldoen aan het Bouwbesluit en dan met name de energieprestatie eisen van het Bouwbesluit.

KOOPOVEREENKOMST
In de op te maken koopovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen. Daarnaast zullen de koopovereenkomst en de akte van levering die bedingen bevatten die de notaris nodig acht en normaal gebruikelijk zijn.

ZEKERHEIDSSTELLING
Na ondertekening van de overeenkomst dient koper een waarborgsom te storten groot 10% van de koopsom. In plaats van deze waarborgsom kan de koper een bankgarantie stellen. Indien er binnen 2 maanden na ondertekening van de koopovereenkomst juridisch wordt afgenomen, behoeft er geen zekerheidsstelling te worden verstrekt.

AANVAARDING
Per direct.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 48.950 vrij op naam
Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 42.750 vrij op naam
Aangeboden sinds
12 februari 2020
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Garagebox
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
2.962 m² (in units vanaf 28 m²)
Bedrijfshal oppervlak
2.962 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.