• Verkocht

Voorschoterweg 49 -C 2235 SE Valkenburg (ZH)

Prijs op aanvraag

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
24 augustus 2021
Verkoopdatum
1 december 2021
Looptijd
3 maanden

Omschrijving

“DE BRON”

23 Bedrijfsunits te koop, waarvan nog slechts 1 te koop!!!!

Werken op maat

Aan de Voorschoterweg 49 te Valkenburg (ZH) start binnenkort met de bouw van het project:

“DE BRON”

Het gebouw heeft een strakke en moderne, zeer representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei soorten bedrijven die behoefte hebben aan: werkplaats, kantoor, opslag of anderszins.

De toegepaste materialen zijn degelijk en vragen weinig onderhoud.
Locatie en bereikbaarheid

Het bedrijfsverzamelgebouw “DE BRON” is gesitueerd aan de Voorschoterweg49 te Valkenburg, gemeente Katwijk (ZH). In het gebouw worden 23 units gerealiseerd.

De ligging is zeer gunstig en representatief. De N206 ligt op steenworp afstand, waardoor zowel Leiden als Katwijk goed bereikbaar zijn.

De N206 heeft een directe aansluiting met de A44, waardoor ook Amsterdam en Den Haag makkelijk bereikbaar zijn, ook de nieuwe Rijnlandroute, welke in aanleg is, zal de bereikbaarheid van het project richting Utrecht en Rotterdam zeer verbeteren.
Omschrijving bedrijfsunits

De in het bedrijfsverzamelgebouw gelegen bedrijfsunits zijn vrij in te delen. De units hebben op de begane grond in de hal, onder het dak een vrije hoogte van ca, 5,75 meter.

Vijf units hebben een verdiepingsvloer, hieronder is de hoogte dan circa 2.75 meter. Op de verdiepingsvloer is de vrije hoogte ook circa 2,75 meter. In de gevels wordt een elektrische overheaddeur geplaatst. Daarnaast beschikken de units over een eigen entreedeur. In de units zal t.b.v. een toilet en pantry, een aansluitpunt op de riolering gerealiseerd worden. De units worden casco opgeleverd met het uitsluitend gebruiksrecht van gezamenlijke parkeerplaatsen op het mandelig terrein. Bij een unit behoort een aandeel in de niet te bebouwen grond (mandelig toegangsterrein/parkeerterrein.
Vergunningen

De omgevingsvergunning voor de 23 bedrijfsruimten werd verkregen. De aanvraag en het verkrijgen van de overheidsvergunningen voor de vestiging van w bedrijf, alsmede de aanvraag en het verkrijgen van een afbouwvergunning zijn voor rekening en risico van de koper. Hiervoor gelden geen voorwaarden.
Algemene bepalingen

Wijzigingen van de situatie/tekeningen als gevolg van overheidsvoorschriften en/of kadastrale metingen worden voorbehouden.
De op tekening ingeschreven maten zijn “circa maten”.
Kleine wijzigingen in materiaalkeuze, afwerkingen en maatvoering, welke tijdens de uitvoering van het werk noodzakelijk of gewenst blijken, alsmede door overheids- of nutsinstellingen geëiste wijzigingen kunnen worden doorgevoerd, zonder dat dit afbreuk zal doen aan de kwaliteit.
Op het moment van juridische levering van een unit, zullen de noodzakelijke erfdienstbaarheden met onderhoudsregelingen, onder andere ten behoeve van de energiebedrijven, gevestigd worden.

Opties, overeenkomst

Om in de gelegenheid gesteld te worden een financiering te regelen en de benodigde vergunningen te toetsen, kan een kosteloze optie worden verkregen voor een periode van zes weken. Zulks middels een reserveringsoverkomst, welke door partijen ondertekend zal worden. Hierna zal een bindende koop- en aannemingsovereenkomst worden getekend. Voor de nader van toepassing zijnde voorwaarden wordt verwezen naar de reserveringsovereenkomst.
Kadaster

De grond wordt in volle eigendom verworven. De grond en opstallen worden kadastraal gesplitst in separate units. Iedere koper wordt daardoor volledig eigenaar van zijn unit, alsmede een aandeel in het mandelig terreindeel, welke is bestemd als toegangsterrein/parkeerplaatsen en- indien van toepassing van het deel bestemd voor groenvoorziening.
Betaling van de koopsom

De koopsom is onderverdeeld in appartementsrecht- en ontwikkelingskosten. De ontwikkelingskosten en de vervallen bouwtermijnen worden in rekening gebracht bij de overdracht van het appartementsrecht middels een bij de notaris te passeren leveringsakte. De bouwkosten worden vastgelegd in een aannemingsovereenkomst met betaling in termijnen, volgens een betalingsschema, afgestemd op de voortgang van de bouw. Bij levering na aanvang bouw, zal over de verstreken bouwtermijnen bouwrente in rekening worden gebracht met een rentepercentage van 7% op jaarbasis, te rekenen vanaf 1 september 2021.
Prijzen

In overleg met de verkopers zijn er nog de volgende opties mogelijk:

De units 1, 2, 13, 14, 40 en 21, zijn eventueel in speciale gevallen beschikbaar.

Er is ook een mogelijkheid om naast elkaar gelegen units te verbinden met elkaar of er 1 grotere unit van te maken.

De grote van de units variëren vanaf ca. 60 m² tot en met ca. 142 m².

Koopsommen vanaf € 106.500,= tot € 239.500,= K.K. en exclusief BTW.

Unit 1 ca. 142 m²: Verkocht

Unit 2 ca. 142 m²: Verkocht

Unit 3 ca. 142 m²: Verkocht

Unit 4 ca. 142 m²: Koopprijs € 239.500,=

Unit 5 ca. 128 m²: Verkocht

Unit 6 ca. 93 m²: Verkocht

Unit 7 ca. 93 m²: Verkocht

Unit 8 ca. 73 m²: Verkocht

Unit 9 ca. 73 m²: Verkocht

Unit 10 ca. 73 m²: Verkocht

Unit 11 ca. 73 m²: Verkocht

Unit 12 ca. 73 m²: Verkocht

Unit 13 ca. 73 m²: Verkocht

Unit 14 ca. 73 m²: Verkocht

Unit 15 ca. 73 m²: Verkocht

Unit 16 ca. 73 m²: Verkocht

Unit 17 ca. 73 m²: Verkocht

Unit 18 ca. 73 m²: Verkocht

Unit 19 ca. 73 m²: Verkocht

Unit 20 ca. 73 m²: Verkocht

Unit 21 ca. 73 m²: Verkocht

Unit 22 ca. 60 m²: Verkocht

Unit 23 ca. 73 m²: Verkocht

Start bouw planning 1 september 2021

Uiteraard kunt u zich op de reservelijst laten zetten.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
24 augustus 2021
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
142 m²
Bedrijfshal oppervlak
142 m²
Perceel
3.022 m²

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.