• Verkocht

Munnikenweg 58 3905 MJ Veenendaal

€ 1.250.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
15 juli 2020
Verkoopdatum
11 maart 2021
Looptijd
7½ maand

Omschrijving

Luxe wonen en werken aan huis? Of heeft u een hobby die veel ruimte vraagt? Zoekt u extra bergruimte voor uw auto's en caravan? Het kan allemaal in dit prachtige combinatiepand. Deze vrijstaande villa met multifunctionele bedrijfsruimte (ca. 956 m²) heeft een royale oprit, een zonnige, fraai aangelegde tuin en is perfect onderhouden! Om een juiste indruk van dit woonhuis met bedrijfsruimte te krijgen is een bezichtiging absoluut aan te raden.

Indeling en voorzieningen
Eerste verdieping
De overloop met vide geeft toegang tot de vier ruime slaapkamers en de badkamer. Verder is hier de trapopgang naar de tweede verdieping.

Slapen
De grote ouderslaapkamer (ca. 30 m²) is aan de voorzijde van de woning gelegen. Deze slaapkamer heeft een grote vaste kastenwand en beschikt over een eigen, luxe badkamer. Deze badkamer is betegeld in lichte kleurstelling en compleet ingericht met een whirlpool ligbad, een douchehoek met twee douches, een dubbele wastafelmeubel en een 'zwevend' toilet.

Slaapkamer 2 (ca. 15.5 m²) ligt aan de zijkant van het huis. Een mooie, ruime kamer met een deur naar het balkon.
Aan de achterzijde zijn slaapkamer 3 en 4 gelegen (ca. 25 m² en 12.5 m²). Beide kamers zijn goed bemeten en in te delen!

Badkamer
Vanaf de overloop is ook de tweede badkamer te bereiken. Deze badkamer is betegeld in zandkleur en ingericht met een ruime douchehoek, een wastafelmeubel, een ‘zwevend’ toilet.

Zolder
De zolderverdieping bestaat uit een overloop met veel opbergruimte en een vijfde slaapkamer (ca. 16 m²). Ook in deze slaapkamer is veel bergruimte achter de schotten.

Buitenleven
Naast en achter de woning ligt een prachtig aangelegde tuin. De tuin bestaat uit een heerlijk terras, verschillende planten, struiken en bomen en een prachtige vijver met Koi karpers. Naast de vijver staat een huisje met alle pompen en voorzieningen voor de karpers. Maar mocht u niet zo van de vissen zijn, u kunt deze vijver ook als zwemvijver gaan gebruiken. Daarnaast staat achterin de tuin nog een schuur met wat opslag voor vijver. Ook is er een houten berging voor het stallen van uw fietsen. Naast de woning is volop ruimte om uw auto's te parkeren.

Indeling bedrijfsruimte
De multifunctionele bedrijfsruimte is verrassend ruim: maar liefs ca. 956 m². Deze ruimte bestaat uit verschillende ruimtes, maar kan geheel naar wens worden ingedeeld. In de bedrijfsruimte zijn twee goederenliften aanwezig. Eén naar de kelder en de ander naar de eerste verdieping. De kelder is voorzien van ventilatie en een nooduitgang. Verschillende kantoorruimtes hebben screens voor de ramen.

De bedrijfsruimte is voorzien van twee luchtverwarmingen (Brink Climate Systems). Daarnaast is er een C.V.-combiketel (voor warm water en radiatoren op de verdieping).

De bedrijfsruimte is aan de achterzijde (Kruisboog) te bereiken via een overheaddeur.

Goed om te weten:
• De woning is volledig geïsoleerd.
• Volop parkeergelegenheid op eigen terrein.

Specificaties
• Bouwjaar: 1989
• Woonoppervlakte: ca. 273 m²
• Inhoud woning: ca. 1336 m³
• Bedrijfsoppervlakte: ca. 956 m² (inclusief kelder)
• Perceel eigen grond: 1830 m²

Bouwjaar
Omstreeks 1989.

Vraagprijs
€ 1.250.000,00 kosten koper.

Baten en lasten
Alle baten, lasten en verschuldigde canons, waaronder begrepen heffingen die voortvloeien uit de akte van splitsing en/of reglement (indien van toepassing) komen voor rekening van de kopende partij vanaf de datum van notarieel transport. De lopende baten, lasten en dergelijke, met uitzondering van de onroerende zaakbelasting wegens feitelijk gebruik, zullen tussen partijen naar rato worden verrekend.

Betaling
Gelijktijdig met de overdracht ten kantore van instrumenterend notaris.

Notaris
Ter keuze koper.

Zekerheidsstellingen
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, af te geven bij of te storten op de rekening van instrumenterend notaris.

Aanvaarding
In overleg.

Overige condities
Koopovereenkomst conform model notariaat.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 1.250.000 kosten koper
Aangeboden sinds
15 juli 2020
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
956 m²
Bedrijfshal oppervlak
956 m²
Perceel
1.830 m² (in units vanaf 956 m²)

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, sprinkler, heater, toilet en pantry

Energie

Voorlopig energielabel
C

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.