• Verkocht

Staalstraat 70 1951 JP Velsen-Noord

€ 239.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
9 december 2022
Verkoopdatum
9 januari 2023
Looptijd
4 weken

Omschrijving

TE KOOP

Staalstraat 70 Velsen-Noord

Deze te koop aangeboden multifunctionele bedrijfsunit is gesitueerd op Business Park IJmond.

Vraagprijs:
€ 239.000 k.k.

Oppervlaktes unit:
- opp. begane grond 129 m² BVO
- opp. verdiepingsvloer 122 m² BVO

Opp. totaal 251 m². De unit is in totaal ca 6,5 m hoog.

Kadastraal gegevens:
Grondoppervlakte bedraagt 175 m² (gemeente Velsen, sectie B, nr 4839).

Indeling:
Begane grond:
entree met meterkast en trap naar verdieping, via tussendeur toegang tot bedrijfsruimte met toilet & pantry.

Verdieping:
diverse kantoorkamers waarvan één met keuken, tweede toilet aanwezig.

De bedrijfsunit is voorzien van een overheaddeur. Rondom het complex en op eigen terrein is parkeergelegenheid aanwezig.

Bouwjaar: 2007
Aanvaarding: kan vlot

Het bedrijvenpark is gelegen aan de oost- en noordzijde van Corus en heeft inmiddels veel ondernemers aangetrokken. Het ruim en met veel groen opgezette bedrijvenpark beschikt door zowel de ligging als door het gebruik van moderne architectuur en de veelzijdigheid van bedrijven over een aantrekkingskracht die regionaal en (inter)nationaal georiënteerde bedrijven aantrekt. In de directe omgeving van Staalpoort hebben zowel gerenommeerde grotere bedrijven als kleinere bedrijven zicht reeds gevestigd. Het gebouw heeft een robuuste uitstraling welke aansluit op het industriële karakter van de omgeving.

Het bedrijvenpark heeft een uitstekende wegverbinding met de Randstad dankzij een directe aansluiting op de A22 en de A9. Het openbaar vervoer biedt eveneens een prima verbinding met Amsterdam, Haarlem en Alkmaar.

BESTEMMING
Bedrijventerrein volgens bestemmingsplan Bedrijventerrein Velsen-Noord.

OUDERDOMSCLAUSULE
Koper verklaart bekend te zijn met het bouwjaar (2007) en de bouwkundige staat van het pand, evenals met indien van toepassing die van later uitgevoerde verbouwingen, renovaties aan en/of vervangingen van onderdelen in de onroerende zaak. Koper aanvaardt alle in verband hiermee voorzienbare en/of te verwachten tekortkomingen van de onroerende zaak, in het bijzonder wat betreft fundering, gevels, vloeren, daken, kozijnen, leidingen, lozingen en eventuele installaties, ook voorzover die een tijdelijke belemmering kunnen zijn voor het normale gebruik van de onroerende zaak.

VRIJWARING VERKOPER
Koper vrijwaart verkoper voor elke aansprakelijkheid inzake de eventuele verontreiniging van de grond en/of het grondwater van de onroerende zaak, alsmede de eventuele aanwezigheid van asbest en/of asbesthoudende stoffen in de onroerende zaak nu in en de toekomst.

KOSTEN KOPER
De koop is kosten koper. Dat wil zeggen dat de verschuldigde overdrachtsbelasting (8% over de koopsom) en notariskosten in rekening gebracht worden bij de koper.

ZEKERHEIDSSTELLING
De borgstelling bedraagt 10 % van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie.

KOOPOVEREENKOMST
Standaard koopovereenkomst voor Bedrijfs-onroerendgoed (model 2014) van de NVM.

VOORBEHOUD
Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. Voor de inhoud van deze brochure wordt noch door de eigenaar noch door de makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid van de vermelde gegevens. De gegevens zoals bedragen, data, omschrijvingen, etc. zijn soms verkregen door mondelinge informatie. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Prismaat Makelaars O.G./B.V. kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties.

DISCLAIMER
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in overleg te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 239.000 kosten koper
Aangeboden sinds
9 december 2022
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten

Oppervlakte
251 m²
Bedrijfshal oppervlak
251 m²
Perceel
175 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.