• Verkocht

Stoelmatter 15 H 2292 JM Wateringen

€ 175.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
28 juni 2021
Verkoopdatum
23 juli 2021
Looptijd
3 weken

Omschrijving

Zaken doen op het modernste bedrijventerrein van het Westland?

De bedrijventerreinen aan de rand van het Westland, Wateringseveld en Zwethove, staan bekend als de modernste van de regio. Ruim van opzet, een prima infrastructuur en een ideale bereikbaarheid. Ondernemers die op zoek zijn naar een bedrijfsunit vinden er één aan de Stoelmatter 15-H, op Wateringseveld. Met bouwjaar 2018 mag duidelijk zijn dat de staat van onderhoud nog altijd perfect is.

De bedrijfsunit heeft een vloeroppervlakte van ongeveer circa 60 vierkante meter. Door de hoogte van de bedrijfsunit is het ook mogelijk om een verdiepingsvloer te laten monteren. De verkoper is bereid deze tegen meerprijs te monteren. Dat vergroot de gebruiksoppervlakte van de unit naar maar liefst circa 120 vierkante meter.

Faciliteiten
De bedrijfsunit is voor meerdere doeleinden geschikt. In de bedrijfsunit is al een brug aanwezig die kan worden overgenomen van de huidige eigenaar. De unit is voorzien van krachtstroom en een waterkraan. Via de elektrische overheaddeur is er een snelle en eenvoudige toegang. Op het algemene parkeerterrein is één plek gereserveerd door Stoelmatter 15-H. Via een elektrisch bedienbare poort kan het terrein hermetisch worden afgesloten voor onbevoegden.

Representatieve uitstraling
De uitstraling is zonder meer representatief. De bedrijfsunit maakt deel uit van een bedrijfsverzamelgebouw met meerdere geschakelde units. De ligging is uitstekend, ongeveer op de hoek van de Stoelmatter en de Hoefsmid waar een vestiging van de Makro te vinden is. Daardoor is de ontsluiting uitstekend: binnen 1 minuut is de N211, de Wippolderlaan, binnen bereik.

Op beide bedrijfsterreinen zijn meerdere grote ondernemingen gevestigd. De strategische ligging maakt de bedrijfsterreinen heel geschikt voor ondernemers die hun doelgroep hebben in het Westland, Den Haag, Delft en Rijswijk.

Vraagprijs € 175.000 ex. BTW k.k.
Overnameprijs brug: € 3.000 ex. BTW
Montage verdiepingsvloer: € 12.500 ex. BTW

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 175.000 kosten koper
Aangeboden sinds
28 juni 2021
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten

Oppervlakte
60 m²
Bedrijfshal oppervlak
60 m²
Perceel
60 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht
Betrokken makelaar

VastgoedPRO makelaar

Van Baar Bedrijfsmakelaars

Bel 0174-638750

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.