• Verkocht

Rosbayerweg 73 1521 RW Wormerveer

€ 175.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
28 juni 2021
Verkoopdatum
12 juli 2021
Looptijd
14 dagen

Omschrijving

Te Koop: deze top bedrijfsunit gelegen op het bedrijventerrein Noorderveld II te Wormerveer. Gelegen aan de Rosbayerweg 73, kadastrale aanduiding Wormerveer A 8191.

Zie de foto`s welke duidelijk de klasse en uitstraling weergeven.

Locatie en bereikbaarheid: De bedrijfsunits aan de Rosbayerweg zijn centraal gelegen nabij de Provinciale weg N-244 (Alkmaar-Purmerend) en de Rijksweg A8 (Zaandam-Afsluitdijk) op slechts korte bereisbare afstand van steden als Alkmaar, Beverwijk, Zaandam, Amsterdam en Purmerend.

Oppervlakte: De bedrijfsunit is 140 m² bvo groot, verdeeld over de begane grond (70m²) en de verdieping (70m²).

Tevens voorzien van een alarminstallatie.

Vloerdruk: De vloerdruk voor de begane grond bedraagt maximaal 500 kg/m².

Bouwjaar: 2003.

Technische voorzieningen en faciliteiten: De begane grond is voorzien van een prachtig betegelde vloer en een overheaddeur van 3.40 mtr x 2.63 mtr. Er is verwarming in de bedrijfsruimte en een verlaagd plafond met lichtarmaturen, aparte inloopdeur, toiletruimte, meterkasten voor nutsvoorzieningen aansluitingen en voorzien van de gewenste brandblusmiddelen. De begane grondvloer is een 15 cm dikke monoliet afgewerkte betonvloer met een vloerdruk van maximaal 500 kg/m². De begane grond is uitstekend geschikt voor opslag en/of lichte productie.

De verdieping (70m²) is bereikbaar door middel van een hardhouten trap en is geschikt als kantoorruimte. De ruimte is voorzien van een systeemplafond met verlichtingsarmaturen en CV radiatoren, alsmede elektrapunten. Verder een keurige, zeer moderne keuken met veel inbouw apparatuur en een keurige vloer van laminaat. Aan de voorzijde bevinden zich twee te openen raampartijen welke zijn voorzien van zeer moderne jaloezieën.

Parkeergelegenheid: Op eigen terrein is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Bij deze unit behoren 2 parkeerplaatsen gelegen voor het pand.

Aanvaarding: Per direct.

De koop is kosten koper. Dat wil zeggen dat de verschuldigde overdrachtsbelasting (8% over de koopsom) en notariskosten in rekening gebracht wordt bij de koper.

Voorbehoud: Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijk en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 175.000 kosten koper
Aangeboden sinds
28 juni 2021
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
140 m² (in units vanaf 70 m²)
Bedrijfshal oppervlak
70 m²
Kantoor oppervlak
70 m²
Draagvermogen
500 kg/m²
Perceel
71 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.