• Verkocht

Patroonsweg 23 3892 DA Zeewolde

€ 725.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
21 december 2020
Verkoopdatum
28 februari 2021
Looptijd
2 maanden

Omschrijving

Kom ook ondernemen in Zeewolde. Zeewolde heeft zoveel goeds te bieden voor elke ondernemer. Gelegen in het midden van Nederland, tussen de A6, A27, A1 en de A28, waar je nog genoeg de ruimte hebt om door te groeien met je onderneming.
Zeewolde heeft volop potentie voor de toekomst; met het oog op de uitbreiding van Lelystad Airport en de toenemende druk op de woning- en bedrijfsmarkt in omliggende steden komt Zeewolde steeds vaker in de picture, ook bij grote bedrijven. Kijk bijvoorbeeld naar dit prachtige woon-/bedrijfspand in de bebouwde kom van Zeewolde. Door zijn ruime oppervlak aan kantoorruimte en de enorme hal biedt dit object veel mogelijkheden. De woning op de 1e etage heeft een woonoppervlak van 220 m² met op de begane grond een garage van 45 m². De hal heeft een oppervlak van maar liefst 510 m² en de kantoren een oppervlak van 250 m². Op eigen terrein zijn er minstens 10 parkeerplaatsen op een totaal perceel van 2328 m².

Omschrijving
Dit bedrijfspand valt echt op. Als je de Patroonsweg oprijdt staat dit pand trots op je te wachten. Aan de straatkant en aan de beide zijkanten zijn volop parkeerplaatsen aanwezig en ook voor een vrachtwagen is hier ruimte genoeg om makkelijk het terrein op te draaien. Het tijdloze ontwerp van dit fraaie object maken dat dit echt een representatief onderkomen is voor je bedrijf.
Bij binnenkomst is er momenteel een showroom, een balie en een kantoor. Dit grote kantoor is gelegen in de hoek van het pand en heeft aan 2 zijden mooie zichtlijnen over de Patroonsweg. Hierachter is een 2e kantoor. Beide zijn voorzien van een systeemplafond, verwarming en elektra-aansluitingen. Op de begane grond zijn verder een toiletgroep en 2 archiefruimten.
Doordat er in het pand zoveel licht binnenkomt is er een comfortabel werkklimaat. De hal is voorzien van een overheaddeur en biedt opvallend veel ruimte. Door de praktische hoogte, strakke onderheide betonnen vloer en rechthoekige formaat is deze bedrijfshal voor allerlei toepassingen inzetbaar. De hal is verwarmd en voorzien van lichtstraten zodat deze hal een fijne plek is om te werken. Er zijn een apart magazijn, een kantine en een toiletgroep.
Inpandig is een dubbele garage met een oppervlak van 45 m² die beschikt over een elektrisch bedienbare roldeur.

Eerste verdieping
De bovenwoning heeft een eigen ingang aan de linkerzijde van het pand, naast de inpandige garage. De woning is voorzien van 3 slaapkamers, een woonkamer, een dichte keuken, een bijkeuken, een badkamer, een inpandige berging en een dakterras van maar liefst 95 m².

Tuin
Achter het woon-/bedrijfspand is nog een flinke tuin die geheel omsloten is door groene hagen.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1996
- Woning: 220 m² met een dakterras van 95 m²
- Garage 45 m²
- Kantoor: ca. 250 m²
- Hal: 510 m²
- Totale oppervlak: 1.025 m²
- Inhoud bedrijfspand ca. 3800 m³
- Perceeloppervlakte is 2328 m²
- Parkeerplaatsen buiten: 10

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 725.000 kosten koper
Aangeboden sinds
21 december 2020
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996

Oppervlakten

Oppervlakte
760 m²
Bedrijfshal oppervlak
510 m²
Terrein oppervlak
1.500 m²
Kantoor oppervlak
250 m²
Perceel
2.328 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet, pantry en te openen ramen
Woonruimte
Aanwezig (inpandig, 220 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Winkel op minder dan 500 m
Betrokken makelaars

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.