• Verkocht

Landauer 2 * 3897 AB Zeewolde

€ 210.000 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
10 november 2020
Verkoopdatum
13 april 2021
Looptijd
5 maanden

Omschrijving

Helft van een dubbel bedrijfspand van 244 m² op een eigen stuk grond van 462 m².
Heeft u meer ruimte nodig voor een bedrijfspand en heeft u behoefte aan een representatief pand waar u echt opvalt met uw bedrijf?
Dit nieuwbouwproject biedt veel voordelen. Er is parkeerplaats op eigen terrein, een eigen ingang, er is ruimte naast en achter het pand en het object is verdeeld over 2 bouwlagen.

Omschrijving
Begane grond:
Een ruime hal op de begane grond van ca. 8 meter breed en ca. 18 meter diep en ca. 3 meter hoog. Een ideale ruimte voor bijvoorbeeld een werkplaats, opslag of showroom. Er is meer dan voldoende ruimte om bijvoorbeeld een mooie ontvangstruimte te maken wat heel mooi tot zijn recht zal komen door de hoge glazen pui aan de voorzijde en de vide bij binnenkomst.

Eerste verdieping
Op deze etage is een ruimte van 100 m². Omdat deze vloer iets naar achteren is gelegen, ten opzichte van de voorgevel, is bij binnenkomst een prachtige vide ontstaan. Een mogelijkheid is om de vloer door te trekken of juist kleiner te maken zodat er op de begane grond meer hoogte ontstaat. Deze verdieping heeft een hoogte van circa 3.90 m. Deze verdieping leent zich uitstekend als kantoor of bijvoorbeeld als extra opslagruimte.

Bijzonderheden
Het pand wordt nieuw voor u gebouwd. Er zijn volop mogelijkheden om het pand uw eigen uitstraling mee te geven. Zo is er o.a. keuze in de kleuren van de (kunststof) kozijnen en gevels.

Locatie:
2 Unieke nieuw te bouwen bedrijfshallen. Ieder op een eigen ruime kavel. Ze worden gebouwd in Zeewolde op het bedrijventerrein Horsterparc.
Het bedrijventerrein Horsterparc is een bedrijventerrein met een parkachtige uitstraling. Samen met de ondernemers wil de gemeente Zeewolde er voor zorgen dat Horsterparc haar parkachtige uitstraling behoudt. In opdracht van de gevestigde bedrijven regelt een parkmanager onder andere het beheer en onderhoud, de bewegwijzering en collectieve bedrijfsbeveiliging. Daarmee is en blijft Horsterparc het paradepaard van Zeewolde.
Dit is de 2e fase. De 1e fase staat tegenover de kavel en is onlangs opgeleverd. De foto's in deze presentatie zijn van fase 1. Exact tegenover dit gebouw komt fase 2.

Perceel 462 m²
Begane grond ca. 144 m²
Verdieping ca. 100 m²
Totale vloeroppervlakte ca. 244 m²

Vraag bij de makelaar naar de uitgebreide brochure.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 210.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
10 november 2020
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
344 m² (in units vanaf 144 m²)
Bedrijfshal oppervlak
244 m²
Terrein oppervlak
462 m²
Kantoor oppervlak
100 m²
Vrije hoogte
4 m
Vrije overspanning
8 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²
Perceel
462 m² (in units vanaf 144 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Overheaddeuren en te openen ramen

Energie

Energielabel
A+ 0,72

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.