• Verkocht

Beneluxweg 27 9636 HV Zuidbroek

€ 1.300.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
30 november 2022
Verkoopdatum
16 februari 2023
Looptijd
2½ maand

Omschrijving

== HAGELNIEUW HOOGWAARDIG BEDRIJFSPAND UIT MEDIO 2022 VAN CIRCA 2.000 m² == OMHEIND PERCEEL VAN 6.300 m² = = GELEGEN OP BEDRIJVENTERREIN "DE GOUDEN DRIEHOEK" TE ZUIDBROEK == == BESTEMMING BEDRIJVEN CAT 1 EN 2! ==

Beneluxweg 27, 9636 HV te ZUIDBROEK.

Hagelnieuw vrijstaand en geheel geïsoleerde bedrijfshal van bouwjaar medio 2021 gesitueerd op een ruim perceel van circa 6.300 m²! Gelegen op bedrijventerrein “de Gouden Driehoek” te Zuidbroek. De bedrijfshal is circa 37 m breed en circa 54 m diep en heeft een hoogte van circa 8 m in de nok en hoogte van circa 6,4 m aan de zijkant . De bedrijfshal heeft daarmee een bruto oppervlakte van circa 2.000 m². De bedrijfshal beschikt over 2 x een elektrische overheaddeur. Een elektrische overheaddeur aan de voorzijde en een elektrische overheaddeur aan de zijkant van beiden circa 8 m breed en circa 4,5 m hoog. Het gehele terrein is omheind en grotendeels voorzien van stelcon platen. Het bedrijfsgebouw is onder garantie gebouwd en daar waar garantie op is afgegeven en kan worden overgedragen op een koper zal worden overgedragen,

Er is een VvE bijdrage voor de Vereniging van Ondernemers op de Gouden Driehoek welke de belangen beheert van de ondernemers op het park. Zodra u een object aankoopt op het park, wordt u automatisch lid van deze vereniging.

Bedrijven behorend tot de categorieën 1 of 2 conform de Staat van Bedrijven behorende bij het bestemmingsplan bedrijventerreinen Zuidbroek vastgesteld d.d. 4 juli 2013 Gemeente Menterwolde zijn toegestaan alsmede dienstverlenende bedrijven, ambachtelijke bedrijven internetwinkels. Een koper of huurder is altijd zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik is toegestaan. Geadviseerd wordt dit altijd te toetsen bij de gemeente!

Unieke kans om een hoogwaardig, groot en nieuw bedrijfspand van circa 2.000 m² te verwerven op en perceel van 6.300 m²! De opgegeven metrages zijn indicatief. Er kunnen geen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

OPLEVERINGSNIVEAU:
De onroerende zaak wordt verkocht in de huidige staat waarbij in ieder geval, doch niet uitsluitend, de volgende zaken en voorzieningen zijn inbegrepen voor zover daar waar aanwezig als;

- Meterkast met eigen G/W/E meter;
- Brandblussers;
- Alarminstallatie en sensoren;
- Overheaddeuren (elektrisch);
- Bestrating en omheining buitenterrein;
- buiten overkapping van circa 5 m breed x circa 8 m diep;
- Led verlichting 250 lux;

LOCATIE:
De Gouden Driehoek ligt in de zeer actieve industrieregio tussen Veendam en Zuidbroek. Vanuit deze actieve regio is de aansluiting met de rest van Nederland en Europa optimaal, wat volop kansen en mogelijkheden biedt. U heeft de beschikking over een eigen op- en afrit aan de A7 waardoor u en uw medewerkers snel op de plaats van bestemming kunnen zijn. Dat is prettig, bovendien moeten uw (potentiële) klanten, leveranciers u weten te vinden. Vestiging op deze locatie betekent dan ook een weloverwogen investering in de toekomst van uw bedrijf.

BEREIKBAARHEID:
Bedrijventerrein de Gouden Driehoek is uitermate goed bereikbaar door haar ligging pal langs de A-7. Hierdoor is de stad Groningen op circa 20 autominuten gelegen en in slechts circa 30 autominuten bent u de grens over in Duitsland.

GEBRUIK EN BESTEMMING:
Bestemmingsplan Bedrijventerreinen Zuidbroek (onherroepelijk vastgesteld d.d. 4-7-2013). Enkelbestemming Bedrijf. Functieaanduiding: Bedrijven Categorie 1 en 2.

De voor 'bedrijf' aangewezen gronden zijn bestemd voor conform artikel 4.1. van het bestemmingsplan:

a. bedrijven, behorende tot de categorieën 1 of 2 van de in bijlagen bij deze regels opgenomen Staat van bedrijven;
b. bedrijven, behorende tot de categorieën 1 tot en met 3.1 van de in bijlagen bij deze regels opgenomen Staat van bedrijven op de gronden ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.1';
c. dienstverlenende bedrijven;
d. ambachtelijke bedrijven;
e. internetwinkels;
f. bestaande bedrijven, uitsluitend zoals vermeld in het overzicht "bestaande bedrijven" welke is opgenomen in bijlagen bij deze regels;
g. bedrijfswoningen, met uitzondering ter plaatse van de aanduiding 'bedrijfswoning uitgesloten';
h. voorzieningen t.d.v. faunabeheer, uitsluitend t.p.v. de aanduiding ‘specifieke vorm van bedrijf faunabeheer’;
i. verkeers- en verblijfsvoorzieningen;
j. openbare nutsvoorzieningen;
k. groenvoorzieningen en water.

In de bestemming zijn niet toegestaan:
- risicovolle inrichtingen;
- geluidzoneringsplichtige inrichtingen op grond van de Wet geluidhinder;
- m.e.r.-plichtige en m.e.r.-beoordelingsplichtige inrichtingen.

Detailhandel is niet toegestaan met uitzondering van de bedrijven genoemd onder f, en van detailhandel in goederen die ter plaatse worden vervaardigd, gerepareerd en/of toegepast in het productieproces, waarbij de detailhandelsfunctie ondergeschikt is aan de productiefunctie. Parkeren dient te plaats te vinden op eigen terrein.

Koper is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik dan wel plannen in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de gemeente Menterwolde.

VRAAGPRIJS:
€ 1.300.000,- K.K. te vermeerderen met BTW.

BEDRIJVENPARK DE GOUDEN DRIEHOEK
Kracht in diversiteit. Praktisch iedere ondernemer kan terecht op De Gouden Driehoek. De Vereniging van Ondernemers op De Gouden Driehoek beheert de belangen van de ondernemers op het park. Zodra u grond aankoopt op het park, wordt u automatisch lid van deze vereniging en krijgt u dus ook inspraak. Er is een VvE bijdrage voor de Vereniging van Ondernemers op de Gouden Driehoek. Voor meer informatie over bedrijvenpark De Gouden Driehoek kunt u contact opnemen met mevrouw Ella Huizinga Commercieel Manager

VERKOOPVOORWAARDEN:
Staat onroerende zaak: De onroerende zaak wordt verkocht in de huidige staat ‘as is –where is’ K.K. en te vermeerderen met BTW. Voorkeur notaris is Notariaat Winschoten. Koper is door verkoper, dan wel makelaar van verkoper, in de gelegenheid gesteld, alvorens tot aankoop over te gaan ,alle vormen van onderzoek uit te laten voeren naar de onroerende zaak als o.a. een bouwkundig en technisch onderzoek, onderzoek naar bestemming, functie en gebruik bij gemeente, milieu en/of bodemonderzoek en al wat meer zij betrekking hebbende op de onroerende zaak en in belang van de koper.

Maatvoering object: De opgegeven maatvoering en de plattegronden zijn indicatief en hier kunnen nimmer rechten aan worden ontleend.

Zekerheidsstelling: Verkoper verlangt een waarborgsom/ bankgarantie ten bedrage van 10% van de koopsom uiterlijk 2 weken na bereiken mondelinge overeenstemming.

De koopovereenkomst: Makelaar verkoper stelt een koopovereenkomst waarbij de onroerende zaak ‘as is – where is wordt verkocht en waarin onder andere, doch niet uitsluitend, deze bepalingen en overige clausule’s worden opgenomen en alle risico’s overgaan op koper. Een koopovereenkomst is onder voorbehoud definitieve goedkeuring opdrachtgever/eigenaar welke goedkeuring wordt geacht te zijn verkregen nadat de tekeningbevoegde de koopovereenkomst heeft getekend (schriftelijkheidsvereiste van toepassing verklaart).

Voor meer informatie of een bezichtiging neem graag contact met ons op via deze website! Wij geven u graag een rondleiding!

BOEKENRODE bedrijfsmakelaars & taxateurs
Vestigingen in: Groningen - Assen - Zwolle
Boekenrode is een full service makelaarskantoor op het gebied van Bedrijfshuisvesting, Woningen, Beleggingen, Ontwikkeling en Taxaties.

Bezoekadres: “Schnitgerhuys” Ubbo Emmiussingel 19 te Groningen.
Tel: 050 – 76 76 690

Uw dienstverlener in Bedrijfshuisvesting in Noord-Nederland!

DISCLAIMER:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op internetsites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook van deze inhoud, waaronder zowel tekst als foto’s, en/of commercieel gebruik is niet toegestaan. Aan de inhoud van deze en overige informatie alsmede eventuele bijlagen kunnen nimmer rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze informatie alsmede een eventuele koopovereenkomst is onder voorbehoud definitieve goedkeuring opdrachtgever/eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 1.300.000 kosten koper
Aangeboden sinds
30 november 2022
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten

Oppervlakte
2.000 m²
Bedrijfshal oppervlak
2.000 m²
Terrein oppervlak
6.300 m²
Vrije overspanning
37 m
Perceel
6.300 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en grootschalige detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Bushalte op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.