• Verkocht

NEXT Harregatplein Unit 7 3214 VP Zuidland

€ 380.000 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
19 januari 2023
Verkoopdatum
1 maart 2023
Looptijd
5 weken

Omschrijving

NEXT
LEVEL UP YOU BUSINESS
8 businessunits aan het Harregatplein te Zuidland

UNIT 7
Bedrijfsunit 7 is de grootste unit van NEXT. U vindt hem aan de zuidwestkant van het gebouw en voor de deur zijn 4 eigen parkeerplaatsen. De unit is iets dieper dan unit 5 waardoor de gevel naar voren verspringt. Via de overheaddeur of de loopdeur komt u in de bedrijfshal. Deze is 193m2 groot.

Via een open trap bereikt u de entresol. Deze entresol is 101 m2 groot en biedt gelegenheid voor het realiseren van kantoorruimte. De unit wordt casco opgeleverd met een sanitaire voorziening en een entresolvloer. Er is geen indeling gemaakt, wat u de ruimte biedt om een eigen draai aan de ruimte te geven. Het perceeloppervlakte is 358 m2.

Aan het Harregatplein in Zuidland komt NEXT, een gloednieuw gebouw met 8 bedrijfsunits. Is uw bedrijf de huidige locatie ontgroeid en bent u toe aan de NEXT step ? Of bent u als belegger op zoek naar een interessante investering ? Dan tekent de toekomst zich hier wellicht uit.

Next heeft een getrapte gevel, waardoor de units verspringen en op zichzelf lijken te staan. De casco units zijn ruim, 8 meter hoog en gunstig gelegen ten opzichte van het dorpshart en uitvalswegen. Pakt u deze kans en vestigt u hier uw bedrijf ?

NEXT MAAKT HET MOGELIJK.
NEXT wordt gerealiseerd tussen bestaande bedrijfspanden op een bedrijventerrein waar milieu categorie 3.1 is toegestaan. Dat betekent dat u hier onder andere terecht kunt met een autobedrijf, voor het vervaardigen van allerlei producten, hout- en metaalbewerking of als installatiebedrijf of uitgeverij.

FLEXIBEL INDEELBARE UNITS
De units worden casco opgeleverd met een sanitaire voorziening en een entresolvloer. Er is geen indeling gemaakt, wat u de ruimte geeft om een eigen draai aan de ruimte te geven. Wel is rekening gehouden met het toevoegen van kantoorruimte, zowel in de omgevingsvergunning als in het ontwerp. Er is een loopdeur en een overheaddeur aanwezig. De units hebben een bruto vloeroppervlakte van 211 tot 294 m2. Afhankelijk van de grootte van de unit krijgt u drie, vier, vijf of negen parkeerplaatsen toegewezen.

LIGGING NEXT
Bedrijfsverzamelgebouw NEXT ligt aan het Harregatplein in Zuidland, precies tussen Hellevoetsluis en Spijkenisse. Via de Kerkweg rijdt u zo het dorp in. Of neem de Haasdijk en rijd langs Abbenbroek de N218 op. Deze haakt snel aan op de A15 waardoor u met een klein half uur in Rotterdam bent. Den Haag is hiervandaan ook maar 35 minuten rijden.

VERKOOPPROCEDURE
Indien u interesse kunt u ons mailen of bellen. U ontvangt dan onder meer de verkoopprocedure, de algemene informatie en technische omschrijving.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 380.000 vrij op naam (bouwrente van toepassing)
Aangeboden sinds
19 januari 2023
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2023

Oppervlakten

Oppervlakte
294 m²
Bedrijfshal oppervlak
294 m²
Terrein oppervlak
165 m²
Draagvermogen
1.500 kg/m²
Perceel
2.610 m²
Uitbreidingsmogelijkheden
(maximale bouwhoogte: 8 m)

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.