George Stephensonweg 9 3133 KJ Vlaardingen

€ 2.000 /mnd

Omschrijving

Op bedrijventerrein “De Vergulde Hand” in Vlaardingen is per direct een representatieve bedrijfsunit beschikbaar voor de verhuur. Het betreft een businessunit gelegen aan de George Stephensonweg 9 en is uitstekend bereikbaar middels Openbaar Vervoer.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is ca. 149 m2 groot en is onder meer voorzien van een zelfstandige entree met twee elektrisch bedienbare overheaddeuren en parkeerplaatsen op eigen terrein. Verder is begane grond voorzien van een gecoate vloer, Tl-verlichting, toilet, verwarming d.m.v. Cv-installatie en brandhaspels. De maximale vloerbelasting op de begane grond bedraagt 1.500 kg/m2.

Via de stalen trap is de 1e verdieping te bereiken, welke is ingericht als kantoorruimte. De verdieping is in totaal ca. 114 m2 groot en onder meer voorzien van een verlaagd plafond met lichtarmaturen, nette pantry, toilet, te openen ramen aan twee zijden en data- en elektra aansluitingen. De verdieping is multifunctioneel en in overleg nog vrij indeelbaar.

BOUWJAAR
Het pand is in 2013 gebouwd en opgeleverd.

PARKEREN
Bij het object behoren 6 parkeerplaatsen op eigen terrein. Tevens is aan de overzijde van het object gelegenheid tot openbaar parkeren.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Vergulde Hand in Vlaardingen. Via de Marathonweg is de rijksweg A20 binnen enkele autominuten te bereiken. Tevens is station Vlaardingen-West op loopafstand gelegen, alwaar de metroverbinding Hoek van Holland-Rotterdam om de 15 minuten stopt. Hierdoor is het object uitstekend te bereiken middels Openbaar Vervoer.

Recentelijk heeft de gemeente Vlaardingen in samenwerking met de provincie Zuid-Holland de openbare ruimte op het bedrijventerrein aanzienlijk verbeterd. Er is onder meer een dubbele rotonde inclusief spoorwegtunnel aangelegd en de hoofdstructuur van het bedrijventerrein is opnieuw ingericht.
Tot slot is een BIZ (Bedrijfsinvesteringszone) opgericht die onder meer heeft gezorgd voor camerabeveiliging op het bedrijventerrein.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “De Vergulde Hand Oost” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten toegestaan.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 2.000,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 100,- per maand exclusief BTW, inclusief bijdrage VvE en betreft een voorschot voor onder andere:
• 2-maandelijkse glasbewassing;
• jaarlijkse controle Cv-installatie;
• periodiek onderhoud terrein en groenvoorziening;
• jaarlijkse controle overheaddeur;
• 5% administratiekosten over bovengenoemde leveringen en diensten.

Huurder is verder zelf verantwoordelijk voor de contracten ten aanzien van het gebruik van
gas/water/licht.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen ten alle tijden met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.000 per maand
Servicekosten
€ 100 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2013

Oppervlakten

Oppervlakte
263 m²
Bedrijfshal oppervlak
149 m²
Kantoor oppervlak
114 m²
Draagvermogen
1.500 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Overheaddeuren, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op minder dan 500 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
6 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

George Stephensonweg 9

€ 2.000 /mnd