Marconistraat 18 -20 3133 KL Vlaardingen

€ 1.079.000 k.k.

Omschrijving

Op bedrijventerrein “De Vergulde Hand” in Vlaardingen komt een grootschalig bedrijfscomplex beschikbaar voor verkoop in verband met uitbreiding op een locatie elders. Het betreft een tweetal bedrijfsruimtes, met bijbehorend buitenterrein en inpandige kantoorruimte op een perceel grond van 2.650 m2.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is in totaal ca. 1.745 m2 groot en ingedeeld in 2 sectoren. De bedrijfsruimte aan de rechterzijde (Marconistraat 18) is ca. 1.100 m2 groot, terwijl de bedrijfsruimte aan de linkerzijde (Marconistraat 20) ca. 645 m2 groot is. De bedrijfsruimtes zijn thans in gebruik als productielocatie en zijn onder meer voorzien van:
– Een elektrische overheaddeur (ca. 3,52m inrijhoogte);
– Lichtstraten voor natuurlijk lichtinval;
– Gasgestookte heaters;
– Tl-verlichting;
– Een maximale vrije hoogte van 5,70m tot 5,90m onder het spant;
– Diverse kraanbanen met een draagvermogen van 1.000 kg tot 6.500 kg (oplevering in overleg);
– Een grote schuifdeur naar het buitenterrein voorzien van draagarm (ca. 5,0m inrijhoogte);
– Interne overheaddeur tussen de twee bedrijfsruimtes;
– Diverse cabines en testruimtes (oplevering in overleg);
– Een betonnen begane grond vloer en deels stelconplaten.

KANTOORRUIMTE
De kantoorruimtes aan de Marconistraat 18 (rechterzijde) zijn in totaal ca. 76 m2 op de begane grond en ca. 325 m2 groot op de verdieping. De kantoren zijn ingedeeld in diverse werk- en spreekkamers, kantineruimtes, loodskantoor en sanitaire voorzieningen. De kantoorruimte aan de Marconistraat 20 (linkerzijde) is in totaal ca. 210 m2 groot, evenredig verdeeld over 2 verdiepingen. Op dit moment is een klein deel van de kantoren nog in gebruik. De overige kantoren zijn thans niet meer in gebruik en dienen gemoderniseerd te worden.

BUITENTERREIN
Aan de rechterzijde van het perceel is een buitenterrein voor opslag- en transport gelegen ter grootte van ca. 325 m2. Het buitenterrein is toegankelijk via de openbare weg, alsmede via een schuifdeur aan de achterzijde van de bedrijfsruimte. In aanvulling daarop is tussen de twee bedrijfsruimtes in ook nog een buitenterrein gelegen met een oppervlakte van ca. 151 m2. Ook dit terrein is zowel toegankelijk via de openbare weg, als via een loopdeur vanuit de bedrijfshal.

Beide terreinen zijn afgesloten met een hekwerk en voorzien van klinkerbestrating en zijn thans in gebruik voor opslagdoeleinden en voor het laden en lossen van goederen.

BOUWJAAR
Het complex is omstreeks 1978 gebouwd.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Vergulde Hand in Vlaardingen. Via de Marathonweg en de Maassluisedijk is de rijksweg A20 binnen enkele autominuten te bereiken. Tevens is station Vlaardingen-West gelegen langs de entree van het bedrijventerrein, alwaar de metroverbinding Hoek van Holland-Rotterdam langs rijdt.

Recentelijk heeft de gemeente Vlaardingen in samenwerking met de provincie Zuid-Holland de openbare ruimte op het bedrijventerrein aanzienlijk verbeterd. Er is onder meer een dubbele rotonde inclusief spoorwegtunnel aangelegd en de hoofdstructuur van het bedrijventerrein is opnieuw ingericht.

Tot slot is een BIZ (Bedrijfsinvesteringszone) opgericht die onder meer heeft gezorgd voor camerabeveiliging op het bedrijventerrein.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Vlaardingen
Sectie: D
Nummer: 4949 / 4979
Oppervlakte: 16 are en 50 centiare / 10 are
Eigendom: Recht van erfpacht

Perceel Vlaardingen D 4949
Het recht van erfpacht is uitgegeven voor een periode van 49 jaar tot en met 20-02-2039. De jaarlijkse canon bedraagt € 6.799,28 per jaar en wordt elke 10 jaar herzien. De erfpachtbestemming is: “bedrijfspand bestemd voor reparatie en productie van metalen onderdelen van machines en werktuigen- en als las- en reparatie-inrichting’’.

Perceel Vlaardingen D 4979
Het recht van erfpacht loopt tot en met 01-11-2021. De jaarlijkse canon bedraagt € 2.508,09 per jaar en wordt elke 10 jaar herzien. De erfpachtbestemming is: “Bedrijfspand voor groothandel in roestvrij staal en gereedschappen, annex slijperij”.

BESTEMMINGSPLAN
Conform vigerend bestemmingsplan “Vergulde Hand Oost” is bedrijvigheid toegestaan tot en met categorie 4.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten. De maximale bouwhoogte van het perceel bedraagt 8 meter.

Er is geen specifieke “auto-motive” functie toegekend aan het perceel toegekend. Daarmee zijn auto gerelateerde activiteiten uitgesloten op deze locatie.

VRAAGPRIJS
De vraagprijs van het object bedraagt € 1.079.000,- k.k. vrij van BTW.
Deelverkoop van de percelen zijn bespreekbaar. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.

BESCHIKBAAR
De beschikbaarheid van het object is in overleg.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen binnen 2 weken na verkrijgen financiering.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van GW Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door GW Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Genoemde metrages betreffen indicatieve metingen ter plaatse en zijn derhalve niet gemeten conform NEN-2580 richtlijnen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.079.000 kosten koper
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Erfpacht

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978

Oppervlakten

Oppervlakte
2.356 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.745 m²
Terrein oppervlak
476 m²
Kantoor oppervlak
611 m²
Vrije hoogte
5,7 m
Perceel
2.650 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op minder dan 500 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Marconistraat 18 -20

€ 1.079.000 k.k.