Scheldestraat 25 4381 RP Vlissingen

€ 1.000 /mnd

Omschrijving

Op een markante hoek gesitueerde bedrijfsruimte van totaal circa 102 m2 BVO. Deze representatieve ruimte is voorzien van een vrijwel volledig glazen voor- en zijpui hetgeen zorgt voor een goede etalage van de bedrijfsruimte. De ligging op de hoek van de Scheldestraat zorgt voor extra zichtbaarheid van uw winkel of kantoor. De Scheldestraat kenmerkt zich door de diversiteit aan bedrijven en winkels en er is sprake van veel traffic in de straat. Er is voldoende betaalde parkeergelegenheid aanwezig. Het pand is rond 2009 volledig gemoderniseerd en voorziet in hedendaagse voorzieningen en onderhoud.

Begane grond:
Entree van de bedrijfsruimte met toegang tot de winkel- of kantoorruimte van circa 67 m2 BVO. Opvallend is de vele lichtinval door de grote raampartijen in de voor- en zijgevel van het pand. Aan de achterzijde`ijde is een magazijnruimte en is er toegang tot een pantry moet keukenblokje. Voorts is er toegang tot een gescheiden dames- en herentoilet.

Opleveringsniveau:
De ruimte wordt leeg en ontruimd opgeleverd. De vloer is voorzien van een eenvoudig te reinigen tegelvloer, de wanden zijn strak afgewerkt, het plafond is voorzien van een strak plafond met verlichting. Het geheel wordt verwarmd middels centrale verwarming.

Parkeren:
Op korte afstand is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Op circa 200 meter afstand is een parkeerkelder aanwezig.

Bestemming:
Het bestemmingsplan Middengebied biedt mogelijkheden tot gemengd B1.
De voor ‘Gemengd B1’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. wonen, daaronder begrepen een aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteit; b. publieksgerichte dienstverlening;
c. maatschappelijke voorzieningen en instellingen;
d. detailhandel;
e. horeca, categorie 1a;
f. kantoor;
g. evenementen;
h. ontspanning en vermaak;
i. ter plaatse van het besluitsubvlak 'cultuurhistorische waarden (cw)': tevens voor het behoud en herstel van de cultuurhistorische waarden, zoals deze zijn beschreven in de toelichting bij deze verordening;
j. ter plaatse van het besluitsubvlak 'horeca, categorie 1' (h1): tevens voor een horecabedrijf, categorie 1;
k. bij de bestemming behorende erven, tuinen, groen, water, verkeer- en (ondergrondse) parkeervoorzieningen, laad- en losvoorzieningen, magazijnen, bergruimten en andere voorzieningen, zoals terrassen met daarbij behorend meubilair, reclame-uitingen, kunstobjecten en straatmeubilair;
l. aan de bestemming ondergeschikte nutsvoorzieningen.

De huurprijs is exclusief kosten voor o.m. gas, water en elektra, alsmede eventuele gebruikers gerelateerde belastingen als baatbelasting, precario etc.

Energiekosten:
Energiekosten zullen door de toeleverende bedrijven rechtstreeks bij huurder in rekening worden gebracht.

Omzetbelasting:
Conform het gehanteerde model van huurovereenkomst, opteren partijen voor een met BTW. belaste verhuur, waarbij huurder verklaart dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% blijvend zal gebruiken of laten gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW.
Indien terzake van de BTW een volmacht moet worden afgegeven door huurder, zal hij deze binnen 2 maanden na ingangsdatum van de huurovereenkomst in het bezit stellen van verhuurder/beheerder.
Indien, door een te late indiening ervan, de belastingdienst sancties oplegt, zijn de consequenties voor rekening van huurder.
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Servicekosten:
Niet van toepassing.

Huurprijsbetaling:
De betalingsverplichting van huurder bestaat uit de huurprijs te vermeerderen met de hierover verschuldigde omzetbelasting. De betaling dient per maand voorafgaand aan de betreffende huurperiode te worden voldaan.

Huuringangsdatum:
In nader overleg.

Huurtermijn:
In beginsel 5 jaar, andere termijnen in overleg.

Huurovereenkomst:
Alle tussen partijen overeengekomen afspraken worden vastgelegd in een huurovereenkomst volgens het laatste model van de Raad Onroerende Zaken betrekking hebbende op winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:290 BW. De bijbehorende algemene bepalingen maken hiervan onlosmakelijk deel uit.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt opgeleverd in die staat waarin het gehuurde zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Aanpassingen in, aan of op het gehuurde dienen te allen tijde vooraf schriftelijk te worden overlegd met verhuurder.

Voorbehoud:
Onder voorbehoud definitieve goedkeuring door verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.000 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1931-1944

Oppervlakten

Oppervlakte
102 m²
Bedrijfshal oppervlak
102 m²

Indeling

Voorzieningen
Betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Scheldestraat 25

€ 1.000 /mnd