Nieuwe Kruidmolenweg 21 4382 WB Vlissingen

€ 2.000 /mnd

Omschrijving

Voor deze moderne bedrijfsloods met een BVO van in totaal 420 m² zoeken wij een nette, solvabele huurder. Dit zeer verzorgde bedrijfspand, gebouwd in 2011 ligt op het bedrijventerrein Poortersweg ten zuid-oosten van de stad.

Het bedrijfspand is een rechthoekige loods met de afmetingen 12 x 30 meter. Er is een zwaar onderheide beton met onder- en bovenwapening en een aslast van maar liefst 2,5 ton. De constructie bestaat uit IPE-profielen (kolommen en liggers). De gevels zijn sandwichpanelen (type MR 60 mm) in de kleur grijs en voorzien van aluminium kozijnen, ramen en deuren en een tweetal overheaddeuren (voorzijde en linker zijgevel) met een hoogte van 4,2 meter. Het dak is eveneens van sandwichpanelen en is een zadeldak met een nokhoogte van ca. 6,8 meter. In het dak zijn zijn verschillende lichtstraten van Polycarbonaatplaten.

De begane grond bestaat voor het grootste deel uit een werkplaats (322 m²) met een vrije vloer. De andere 38 m² zijn ingevuld met een kantine/kantoor met modern keukenblok met apparatuur en de benodigde datavoorzieningen, een c.v.-kast met een Remeha Avanta ketel en een heel nette sanitaire ruimte met toilet, urinoir en wastafel (douche mogelijk). Er is een betonnen verdiepingsvloer achterin de bedrijfsruimte, bereikbaar middels een trap. De afmetingen van deze extra ruimte zijn 5 x 12 meter. Ook is er een bijna afgesloten verdiepingsvloer (hout) boven de kantine/kantoor (38 m2) tevens te bereiken middels een trap.
Het pand is rondom bereikbaar en ligt op een perceel eigen grond van 714 m².

Bestemming:
De locatie van binnen de werking van de Beheersverordening Poortersweg. Deze verordening is in 2014 onherroepelijk geworden en vervangt het bestemmingsplan Poortersweg. De locatie valt binnen ter plaatse van besluitsubvlak 'bedrijf tot en met 4.2': categorieën 2 t/m 4.2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten ( ).

Ligging en bereikbaarheid
Het bedrijventerrein 'Poortersweg' is gelegen in Vlissingen, in de directe nabijheid van de Rijksweg A58. De ligging is ideaal waardoor de locatie goed bereikbaar is. De binnenstad van Vlissingen maar ook Middelburg en de omliggende dorpen zijn slechts binnen enkele minuten rijden te bereiken. Het NS-station bevindt zich op circa 500 meter afstand. Heel Zeeland, Brabant en Rotterdam liggen binnen handbereik. In de omgeving zijn een mix van ondernemingen gevestigd. De locatie is erg in trek. De laatste beschikbare kavels zijn inmiddels verkocht.

HUURCONDITIES:

Huurprijs:
€ 2.000,-- per maand excl. BTW.
De huurprijs is exclusief kosten voor onder meer gas, water en elektra, alsmede eventuele gebruikers gerelateerde belastingen als baatbelasting, precario e.d.

Gebruik:
Het gehuurde mag uitsluitend gebruikt worden voor bedrijfsdoeleinden conform de Staat van Bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 4.2. De vestiging van detailhandelsbedrijven, horecabedrijven en zelfstandige kantoorvestigingen is niet toegestaan.
In de huurovereenkomst zal het gebruik nader worden gespecificeerd en voor partijen bindend worden vastgelegd. Verhuurder behoudt zich altijd het recht voor om geen medewerking te verlenen aan bedrijfsactiviteiten die niet passen binnen zijn verhuurwens. Zo zal hij geen medewerking verlenen aan bijvoorbeeld de verhuur van auto(sloop)bedrijven .

Servicekosten:
Servicekosten zijn niet van toepassing.

Energiekosten:
Energiekosten zullen door de toeleverende bedrijven rechtstreeks bij huurder in rekening worden gebracht.

Huurcontract:
Alle tussen partijen overeengekomen afspraken worden vastgelegd in een huurovereenkomst volgens het laatste model van de Raad Onroerende Zaken betrekking hebbende op kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW. De bijbehorende algemene bepalingen maken hiervan onlosmakelijk deel uit.

Huuringangsdatum:
In overleg.

Duur contract:
5 jaar, andere termijnen in overleg.

Verlenging:
Indien de huurovereenkomst niet of niet tijdig is opgezegd wordt de huurovereenkomst automatisch verlengd voor een periode van 5 jaar.

Beëindiging:
Beëindiging van de huurovereenkomst is mogelijk tegen het einde van een huurtermijn, met inachtneming van een opzegtermijn van 12 maanden. Opzegging dient schriftelijk per aangetekend schrijven te geschieden.

Huurprijsbetaling:
De betalingsverplichting van huurder bestaat uit de huurprijs en de hierover verschuldigde omzetbelasting. De betaling dient per maand voorafgaand aan de betreffende huurperiode te worden voldaan.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks per 1 januari worden geïndexeerd op basis van het consumenten prijsindex-cijfer (CPI) reeks Alle Huishoudens. Deze gegevens worden gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Omzetbelasting:
Conform het gehanteerde model van huurovereenkomst, opteren partijen voor een met BTW. belaste verhuur, waarbij huurder verklaart dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% blijvend zal gebruiken of laten gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW.
Indien terzake van de BTW een volmacht moet worden afgegeven door huurder, zal hij deze binnen 2 maanden na ingangsdatum van de huurovereenkomst in het bezit stellen van verhuurder/beheerder.
Indien, door een te late indiening ervan, de belastingdienst sancties oplegt, zijn de consequenties voor rekening van huurder.
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Zekerheidstelling:
Door huurder dient een waarborgsom te worden verstrekt ter grootte van twee maandverplichtingen, als waarborg voor het nakomen van haar verplichtingen.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt opgeleverd in die staat waarin het gehuurde zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt uitsluitend indien hier niet expliciet van is afgeweken het casco, aangevuld met onder meer de sanitaire voorzieningen, keukeninrichting, c.v.-installatie, telefonie-aansluiting.

Oplevering:
Medio 2e kwartaal 2020

Deze informatie is met zorg samengesteld en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst en brochure is dus slechts informatief. Zowel de opdrachtgever als Aerssens & Partners aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.000 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten

Oppervlakte
420 m² (in units vanaf 360 m²)
Bedrijfshal oppervlak
420 m²
Terrein oppervlak
354 m²
Vrije hoogte
4 m
Vrije overspanning
12 m
Draagvermogen
2.500 kg/m²
Perceel
714 m² (in units vanaf 360 m²)

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nieuwe Kruidmolenweg 21

€ 2.000 /mnd