• Onder bod

Franse Kerkstraat 5 A 2271 CM Voorburg

€ 225.000 k.k.

Omschrijving

Algemeen:
In de prachtige historische binnenstad van Voorburg wordt dit unieke object aangeboden. Het betreft een winkelruimte op de begane grond met achtertuin en achterom. Aan de voorzijde is een ingang en via de zijingang is een tweede ingang.
Het object leent zich er perfect voor om het als een mooi beleggingsobject te kopen.

De Franse Kerkstraat bevindt zicht tussen de Herenstraat en de Parkweg midden in het Oude Dorp van Voorburg. In de directe nabije omgeving bevinden zich restaurants, boetiekjes en andere winkels. Elke zaterdag staat de wekelijkse markt op het Oosteinde.

Kadastrale aanduiding: Het object is plaatselijk bekend als Franse Kerkstraat 5 A te Voorburg E 8464 A1.

Indeling:
Ca. 55 m² Winkelruimte op de begane grond, bestaande uit een open ruimte met etalage pantry, toilet, achterkamer en patio tuin.

Voormelde oppervlakten zijn indicatief berekend aan de hand van opname ter plaatse, op basis van plattegrondtekeningen en informatie verkregen via oppervlakten zijn zo secuur mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd door het Nederlands Normalisatie-instituut in bijlage B van NEN 2580.
Onder- danwel overmaat van het metrage zal nimmer (kunnen) leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten bijkomende leveringen en diensten, tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlenging(en) hiervan.

Voorzieningen:
Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd in de huidige staat met o.a. de volgende voorzieningen: elektra, gasaansluiting, wateraansluiting.

Koopsom € 225.000,00 kosten koper, exclusief BTW (Omzetbelasting). Er kan vrij van BTW worden verkocht.

Koopovereenkomst: De tussen partijen gemaakte afspraken zullen worden vastgelegd in een model koopovereenkomst voor Bedrijfs onroerend goed (model 2014) zoals vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM.

Energielabel: in geval van verkoop zal er een energielabel worden aangeleverd.

Datum van oplevering: per direct beschikbaar.

Staat van overdracht:
De Onroerende Zaak zal aan Koper in eigendom worden overgedragen in de feitelijke en juridische staat waarin het zich ten tijde van het sluiten van de bezichtiging bevond, vrij van huur en gebruik “as is, where is en voetstoots”, waarbij alle zichtbare en onzichtbare gebreken volledig voor rekening en risico van Koper komen.??

Daarnaast zal de Onroerende Zaak aan Koper worden overgedragen met alle daarop rustende en daartoe behorende (beperkte) rechten en aanspraken, heersende erfdienstbaarheden en kwalitatieve rechten.??

Lasten en beperkingen: Op de kadastrale legger is vermeld dat er geen beperkingen bekend zijn in de Basisregistratie Kadaster en de Landelijke Voorzieningen WKPB. Bodemgesteldheid: Op basis van informatie, verkregen via de website blijkt dat er geen informatie voor deze locatie geen informatie beschikbaar is over bodemonderzoek en/of sanering.

Bestemmingsplan:
Bij de gemeente Voorburg valt de onderhavige onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan: “Oude Dorpskern Voorburg 2011"

De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd:
a. detailhandel, uitgezonderd verkoop van motorbrandstoffen en opslag van meer dan 10.000 kg consumentenvuurwerk;
b. detailhandel ondersteunde horeca;
c. publieksgerichte dienstverlening, uitsluitend in de vorm van kapsalons, schoonheidssalons, nagelstudio’s en reisbureaus;
d. ter plaatse van de aanduiding (h=1), (h=1,2a), (h=1, 2b) is de functie horeca toegestaan tot maximaal die categorie van de Staat van Horeca-activiteiten zoals opgenomen in de verbeelding;
e. ter plaatse van de aanduiding (su) is op de begane grond een supermarkt toegestaan;
f. ter plaatse van de bouwaanduiding (bg) is een bijgebouw toegestaan;

op de verdiepingen;
g. wonen;
h. aan huis verbonden beroepen;
i. ter plaatse van de aanduiding (su) is een kantine en/of kantoor behorende bij de supermarkt toegestaan;

met de daarbij behorende:
j. groenvoorzieningen;
k. nutsvoorzieningen;
l. ontsluitingswegen;
m. parkeervoorzieningen;
n. terrassen;

De bovenstaande gegevens, betreffende de bestemming zijn gedownload via per toestandsdatum maart 2021.

Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme: Als makelaar en taxateur zijn wij verplicht om aan de richtlijnen van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren terrorisme (Wwft) te voldoen.

Naar aanleiding van bovenstaande wetgeving dienen wij van verkopers en kopers een cliëntonderzoek uit te voeren, waarvoor de onderstaande stukken dienen te worden aangeleverd.
- Verklaring Uiteindelijk Belanghebbende(n) (zie bijgevoegd document);
- Kopie geldig legitimatiebewijs van de tekenbevoegde (zonder foto en BSN);
- Kopie geldig legitimatiebewijs van de Uiteindelijk Belanghebbende(n) (zonder foto en BSN).

Disclaimer: Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 225.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Onder bod
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1929

Oppervlakten

Oppervlakte
55 m²
Bedrijfshal oppervlak
55 m²

Indeling

Voorzieningen
Toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en in woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Franse Kerkstraat 5 A

€ 225.000 k.k.