Zwartepad 5 2271 BT Voorburg

€ 299.000 k.k.

Omschrijving

****LET OP: OBJECT WORDT VERKOCHT IN VERHUURDE STAAT, LOPENDE HUURCONTRACTEN EN VOORTGEZET GEBRUIK DOOR HUIDIGE HUURDER!! ALLEEN INTERESSANT VOOR BELEGGERS!!****

VOLLEDIG 2-LAAGS BEDRIJFSPAND MET PARKEERGELEGENHEID DIRECT VOOR DE DEUR MIDDENIN HET OUDE CENTRUM VAN VOORBURG.

De bruisende Oude Dorpskern van Voorburg is niet alleen een dorpscentrum, maar een trekpleister voor de hele stedelijke regio. Door de historisch ruimtelijk structuur, hoge monumentale waarden en de gevarieerde winkels onderscheidt de dorpskern zich sterk ten opzichte van omringende winkelcentra. Er bevindt zich een combinatie van speciaalzaken (mode, delicatessen en lifestyle producten), galeries/musea en horeca die zich merendeels richten op een hoger marktsegment. Het winkelaanbod bevredigt de dagelijkse behoeften van de ca. 7.000 mensen uit de direct omliggende buurten, maar heeft ook een regionaal hoge bezoekfrequentie dankzij de unieke en relatief hoogwaardige uitstraling in de niet-dagelijkse sector.
Het pand is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (bushaltes en Station Voorburg op loopafstand) en per auto (parkeren voor de deur mogelijk). Tevens is de oude dorpskern een populaire fiets- en wandelbestemming voor recreanten en inwoners van Voorburg en omgeving.

INDELING:
Het markant ogende gebouw heeft een witte gevel met opvallend veel raampartijen, ook op de eerste verdieping. Glazen pui op de begane grond aan de voorzijde over de volledige breedte met een veranda. Entree pand aan de voorzijde. In totaal is de indrukwekkende ruimte op de begane grond ca. 17,6 meter diep bij ca. 4,7/4,5 meter breed. Momenteel is deze ruimte opgedeeld in twee kamers, waarvan de achterste kamer een deur heeft naar de achtergelegen steeg. Open trap in de voorste kamer.
1e verdieping: Opvallend lichte ruimte door de open indeling en raampartij over de volledige breedte. In totaal is deze ruimte 10,9 meter diep bij 4,3/3,7 meter breed. In het midden is een console gebouwd, met daarin een pantry, een toiletruimte, een douche en een inpandige berging. Aan de voorzijde is een ruimte welke te gebruiken is als bijvoorbeeld kantoor.

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar 1989 (bron: BAG)
- Bruto vloeroppervlakte 139 m2
- Verhuurbaar oppervlakte 128 m2
- Zie ruimtelijkeplannen.nl voor uitgebreide informatie m.b.t. bestemmingsmogelijkheden
- Bedrijfsruimte momenteel verhuurd (aanvullende informatie beschikbaar)
- Aangrenzende pand aan de achterzijde tevens te koop (Herenstraat 123 te Voorburg, OOK IN VERHUURDE STAAT MET VOORTGEZET GEBRUIK DOOR HUIDIGE HUURDER!)

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 299.000 kosten koper
Aangeboden sinds
8 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989

Oppervlakten

Oppervlakte
128 m²
Bedrijfshal oppervlak
128 m²
Perceel
99 m²

Indeling

Voorzieningen
Toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Zwartepad 5

€ 299.000 k.k.