Rijnsburgerweg 60 A 2215 RC Voorhout

Prijs op aanvraag

Omschrijving

ZELDZAME AANBIEDING in het buitengebied van de Bollenstreek
voor belegging, ontwikkeling, eigen gebruik, verhuur of uitponden

Uitzonderlijk ontwikkelingsproject in Voorhout. Historisch Erfgoed Leiden heeft zich tezamen met de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed ingezet voor de renovatie en bruikbare herbestemming van deze twee voormalige munitiedepots van 375 m2 en 200 m2 oppervlakte. Gebouwd door de Rijksgebouwendienst in 1950 op ruim 4.650 m2 eigen grond. Duurzaamheid en degelijkheid stonden bij de bouw voorop. Betonmuren van 20 cm dikte, authentieke houten vakwerk-spanten, staalconstructies en duurzame klimaatbeheersing. In het geldende bestemmingsplan is ca. 1.400 m2 aangemerkt als bouwkavel - max. bouwhoogte 7 meter. De ligging van het complex is ronduit uniek. Midden in het groene buitengebied met rondom weilanden en bollenvelden. Uitstekend bereikbaar op slechts vijf minuten vanaf A44 afslag Sikkens. Eigen weg met in & uitrit naast Rijnsburgerweg nummer 58. In 2022/2023 zijn de gebouwen casco-gerenoveerd. Volledig geïsoleerde Kingspan daken met nieuwe goten, elektrische roldeuren en nieuwe elektragroepen, watermeters en riolering maken dat deze gebouwen er weer tientallen jaren tegen kunnen. Gloednieuwe kunststof draaikiep-ramen met dubbele beglazing en ventilatie. De officieel geldende bestemming is stalling, opslag en depot. Buitengewone mogelijkheden voor inbouw van 21 depot-studio’s, ateliers of wellicht Tiny houses. Toegestane vloerbelasting is 2 ton per m2. Daardoor kan het huidige vloeroppervlak eenvoudig verdubbeld worden door entresols. Inpandige indeling en afwerking ontbreekt nog en is afhankelijk van de specifieke wensen van koper. De huidige afbouwkosten zijn geraamd op € 3.000 tot € 5.000 per unit. Bij verhuur geldt een rendementsprognose van 10% en meer. Een unieke propositie voor investeerder, belegger of aannemer. Uitponden is eveneens mogelijk. Starters staan te springen om dit soort panden. Zeker op deze fantastische locatie met volop parkeerruimte en een moestuintje naar wens. De fotobladen geven de actuele situatie weer. Verkoop ‘as is’ in één koop. Scherpe vraagprijs € 1,4 mio k.k. Verkoop is inclusief alle historische documentatie, schone grondverklaringen, vergunning Wet Natuurbescherming Wnb, diverse bouwontwerpen, sonderingen, bodemonderzoek. BTW-levering bespreekbaar. Erfgoed-hypotheek is beschikbaar tot max. 70% tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Rijnsburgerweg 60A in Voorhout aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Culturele instelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1945-1959

Oppervlakten

Oppervlakte
575 m² (in units vanaf 200 m²)
Bedrijfshal oppervlak
575 m²
Perceel
4.655 m²

Indeling

Voorzieningen
Betonvloer

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Rijnsburgerweg 60 A

Prijs op aanvraag