Maalderij 7 2741 LL Waddinxveen

€ 1.495 /mnd

Omschrijving

Moderne bedrijfsunits met casco verdiepingsvloer direct bij de ingang van het nieuwbouwproject ‘De Groene Henegouwer’ in Waddinxveen. Deze unit wordt naar verwachting deze maand opgeleverd en is uitermate geschikt voor ZZP’ers en zakelijke gebruikers in het midden- en kleinbedrijf.

De units binnen dit bedrijventerrein worden standaard volledig afgebouwd met duurzame materialen en hebben een representatieve uitstraling. De kwaliteit en hoogwaardige afwerking is een visitekaartje voor de gebruikers. In het entreegebouw wordt het Nationaal Bromfietsmuseum gevestigd.

Het bedrijventerrein ‘De Groene Henegouwer’ ligt op een toplocatie aan de N207, naast de Waddinxveense hefbrug en heeft een perfecte ligging tussen Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. De rijkswegen A12, A20 en het knooppunt Gouwe liggen op enkele minuten afstand.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over deze bedrijfsunit ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Groene Henegouwer, Maalderij 7 in Waddinxveen aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

===================

Parkeren

Maalderij 7 is voorzien van drie privé parkeerplaatsen. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Buitenterrein

Het terrein wordt volledig omsloten door een afsluitbaar hekwerk. Het buitenterrein beschikt over de volgende voorzieningen:

• Toegang via een op afstand bedienbare elektrische schuifpoort.

• Het gehele terrein is voorzien van camerabewaking, individueel door eigenaren/gebruikers te monitoren.

• Voor algemeen gebruikt wordt op het voorgelegen terrein laadpalen gerealiseerd voor het opladen van elektrische voertuigen.

Bestemming

Volgens het huidige bestemmingsplan zijn bedrijven toegestaan tot en met milieucategorie 2 in de staat van bedrijfsactiviteiten. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Opleveringsniveau

De ruimtes worden voorzien van het volgende:

• Vloerverwarming begane grond met warmtepomp

• Electrische infrarood verwarming verdiepingsvloer

• Eigen zonnepanelen

• Elektrische overheaddeur

• Pantry en trap naar verdiepingsvloer

• Sanitaire voorzieningen

• LED -binnen- en buitenverlichting

• Meterkast aansluiting

• KPN aansluiting in meterkast

• Wandcontactdozen

Huurcondities

Huurprijs: € 1495,- per maand, exclusief B.T.W.

Oplevering: In overleg

Huurtermijn: Minimaal 12 maanden, een meerjarig huurcontract geniet de voorkeur.

Servicekosten: In overleg.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Uitgangspunt BTW belaste verhuur: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst op basis van het daadwerkelijke gebruik.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid

Bovenstaande informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over deze bedrijfsunit? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Groene Henegouwer Maalderij 7 in Waddinxveen aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.495 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
180 m²
Bedrijfshal oppervlak
180 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Maalderij 7

€ 1.495 /mnd