Coenecoop 121 K 2741 PJ Waddinxveen

€ 350.000 k.k.

Omschrijving

Een ruime bedrijfsunit wat onderdeel uitmaakt van een bedrijfsverzamelcomplex uit 1988. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 400 m² en is verdeeld over twee verdiepingen en een gedeelte buitenterrein van circa 100 m² en 5 eigen parkeerplaatsen.

Op de begane grond is een entree met toiletgroep en een open bedrijfshal met aan 2 zijden een toegang. Op de eerste verdieping is ruime overloop en bergkast met cv-installatie. Er is een keuken en meerdere kantoorruimten.

Het bedrijfspand ligt op het bedrijventerrein "Coenecoop" in Waddinxveen. Het bedrijventerrein ligt naast de A12 en op korte afstand van Gouda en omliggende woonplaatsen. Tevens is via de nieuwe rondweg de A20 op enkele minuten rijden. Een station met een trein van Gouda naar Alphen aan den Rijn is op enkele minuten afstand.

Voor het pand op het bedrijventerrein Coenecoop heeft milieucategorie 4.2. Het is een bedrijventerrein waar diverse bedrijfsactiviteiten aanwezig zijn.

Omschrijving
Bedrijfsruimte begane grond:
In de bedrijfsruimte is aan 2 zijden een handmatige overheaddeur met ingebouwde loopdeur (afmetingen overheaddeur: 3000cm meter hoog en 290cm breed. De vrije hoogte is 295cm. De vloerbelasting is 1.500 kg/m².

Aan de achterzijde is een buitenterrein is momenteel begroeid. In totaal zijn er 5 parkeerplaatsen aan voor- en achterzijde beschikbaar. In de entreehal is een toiletgroep en een uitgebreide elektra installatie aanwezig van 220 volt en 380 volt.

Eerste verdieping: overloop met kast waar de verwarmingsinstallatie (Remeha) is opgesteld. Er is een kantoorruimte, keuken, serverruimte en grote verblijfsruimte. Eenvoudig is de indeling aan te passen.

Bijzonderheden
Bijzonderheden:
Het bedrijfsgebouw is opgetrokken uit een beton en staalconstructie. De gevelkozijnen zijn voorzien isolatieglas. Het dak is van geprofileerde staalplaat met isolatie en bitumendakbedekking.

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is geschikt voor diverse bedrijfs- en kantoordoeleinden.

Oppervlakte:
De totale vloeroppervlakte bedraagt ca. 400 m² verdeeld over:
- bedrijfsruimte en entree begane grond circa 200 m²;
- kantoor op verdieping 200 m².

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Waddinxveen, sectie E, nummer 551. Groot 641m2.

Vraagprijs: € 350.000, -- kosten koper. (Zegge: driehonderdenvijftig duizend euro). Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Oplevering: In overleg

Levering:
Het registergoed wordt geleverd en aanvaard in de feitelijke toestand, waarin het zich op de datum van levering bevindt met inbegrip van alle slijtage, met alle zichtbare en onzichtbare gebreken en eigenschappen, met bekende en onbekende erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen en/of bijzondere verplichtingen.
Zekerheidsstelling:
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst, ter meerdere zekerheid, een onvoorwaardelijke bankgarantie, ter grootte van 10% van de koopsom, bij de notaris deponeren.

Energieprestatiecertificaat:
Verkoper zal voor die delen van het object waarvoor dit wettelijk nodig is voor de levering een energielabel laten vervaardigen.

Notaris:
Koper is gerechtigd de notaris te kiezen, die hij wenst te belasten het opstellen van de koopakte en de levering van het registergoed.

Bijzondere mededelingen:
Er is geen meetcertificaat conform de norm NEN2580 voorhanden.

Algemeen:
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Gouwestad Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 350.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 350 kosten koper
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988

Oppervlakten

Oppervlakte
400 m²
Bedrijfshal oppervlak
400 m²
Vrije hoogte
2,9 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²
Perceel
641 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Lokale voorzieningen
Bank op 1500 m tot 2000 m, ontspanning op 500 m tot 1000 m, restaurant op 1000 m tot 1500 m en winkel op 1000 m tot 1500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Coenecoop 121 K

€ 350.000 k.k.