Tarthorst 675 6708 HX Wageningen

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Wageningen - Tarthorst 675

Op goede zichtlocatie en op loopafstand van winkelcentrum Tarthorst gelegen bedrijfspand ter grootte van ca. 243 m2. Het object is gebouwd in 1975 en bevindt zich op een perceel van in totaal 1.080 m2. Dit voormalige Rode Kruis gebouw is momenteel in gebruik door de speelgoedbank waarbij is overeengekomen dat het gebruik per 31-12-2021 wordt beëindigd.

Het object wordt verkocht bij openbare inschrijving (onder voorbehoud van gunning) en donderdag 14 en vrijdag 15 oktober (15.00 uur tot 17.00 uur) bestaat er de mogelijkheid om het object te bezichtigen (u hoeft hiervoor geen afspraak te maken). Toekomstig gebruik als kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang is niet toegestaan.

De bestemming is maatschappelijk en voor alle overige relevante informatie met betrekking tot het object en de inschrijvingsprocedure verwijzen wij u graag naar onze dataroom - - ook kunt u de QR code scannen die u naar de dataroom verwijst.

De inschrijvingsformulieren dienen uiterlijk 1 november 2021 (17.00 uur), hetzij door overhandiging, hetzij per aangetekende post met ontvangstbewijs te zijn ontvangen door de behandelend notaris - Van Putten Van Apeldoorn Notarissen te Wageningen, ter attentie van mr. S.A. Bijma, Generaal Foulkesweg 45 (6703 BM) te Wageningen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975

Oppervlakten

Oppervlakte
243 m²
Bedrijfshal oppervlak
243 m²
Perceel
1.080 m²

Energie

Energielabel
D

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Tarthorst 675

Prijs op aanvraag