Oostdorperweg 29-31 2242 ND Wassenaar

Prijs op aanvraag

Omschrijving

*** Beleggingsobject met mogelijke herontwikkelingspotentie***

Oostdorperweg 29A, 29B, 29C, 31 en Dr. Leydsstraat 6-12 te Wassenaar

Algemeen
Het voormalige garagebedrijf met bovengelegen appartementen is momenteel in gebruik bij ‘Woonwinkel de Stoelendans’, de bovengelegen appartementen en achtergelegen inpandige parkeerplaatsen zijn verhuurd. Het complex heeft een totale oppervlakte van circa 1.105 m² VVO bedrijfs-/ showroom-/ winkelruimte en circa 176 m² GO appartementen, gemeten conform NEN2580.

Locatie
Het object is gelegen aan de rand van het historische centrum van Wassenaar. Daar waar de winkels, restaurants en de haven op steenworpafstand zijn gelegen, zijn het strand en sportclubs op fietsafstand. Op loopafstand is de bushalte gelegen voor een rechtstreekse verbinding richting Den Haag en Leiden.

De Oostdorperweg is een gezellige straat gelegen aan de kop van de haven met enige reuring doordat verschillende activiteiten het hele jaar rondom de haven plaatsvinden en met een diversiteit van functies: wonen, werken, horeca en detailhandel.

De locatie valt onder de bepalingen van het bestemmingsplan ‘Dorpshaven Wassenaar’ in het deelgebied ‘Kop Haven’. Het betreft een voorontwerp van 20 oktober 2017 met een verbrede reikwijdte met als doel het gebied rond de Dorpshaven de hotspot van Wassenaar te maken.

Bereikbaarheid
De locatie is per openbaar vervoer te bereiken met streekbusvervoer. Over de Van Zuylen van Nijeveltstraat loopt een OV-verbinding die de wijk bedient op de lijn Den Haag – Haarlem. De dichtstbijzijnde halte waar buslijn 42 (richting Voorschoten Station), buslijn 43 (richting Wassenaar Duinrell), buslijn 44 (richting Den Haag Centraal Station) en buslijn 90 (richting Lisse) stopt is op 5 minuten loopafstand aan de Johan de Wittstraat.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Wassenaar
Sectie: B
Nummers: 7366 en 7367
Grootte: 649 m² + 571 m²
Eigen grond

Verkoper heeft met architect Van Manen en Van Reisen Bouwmanagement de mogelijkheden onderzocht en een plan opgesteld omvattende een mogelijke herontwikkeling naar circa 16 tot 19 appartementen en parkeervoorzieningen op eigen terrein. Het plan is opgenomen in onze digitale dataroom. Tevens zijn eerste verkennende gesprekken met de gemeente Wassenaar gevoerd. In de dataroom is een samenvatting opgenomen waarin de (positieve) uitkomsten van het gesprek zijn verwoord. De koper dient de transformatie en vergunningsprocedure volledig voor eigen rekening en risico te doorlopen.

Indien u nadere informatie en/of een bezichtiging van de locatie wenst, kunt u dit per e-mail op of telefonisch via 070-3757575 kenbaar maken, waarna u toegang verkrijgt tot de dataroom.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
8 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935

Oppervlakten

Oppervlakte
1.105 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.105 m²
Perceel
1.220 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
C 1,30

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
12 overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Oostdorperweg 29-31

Prijs op aanvraag