• Verkocht onder voorbehoud

Stoelmatter 13 D 2292 JM Wateringen

€ 695.000 k.k.

Omschrijving

Te koop/te huur

Ondernemen op een hotspot in Wateringse Veld?

Het is een van de meest prominente gebouwen op bedrijventerrein Wateringse Veld: het bedrijfsverzamelgebouw aan de Stoelmatter. Het gebouw is vorig jaar nieuw opgeleverd, en de hoekunit is nu vrij. Dat betekent: ondernemen op een absolute zichtlocatie in een pand dat eigenlijk nog in nieuwstaat verkeert, met de mogelijkheid voor een grote werkvloer beneden en een representatief kantoor op de verdieping!

De Stoelmatter is de toegangsweg naar het achterliggende bedrijventerrein, waar onder meer de Makro is gevestigd. Het eerste dat opvalt: de strakke architectuur met veel glas, waardoor het gebouw er onderscheidend uitziet. Buiten wachten om te beginnen 6 parkeerplaatsen, dus voor personeel en bezoekers is er alle ruimte. Ook is er naast het pand ruimte voor een fietsenstalling.

Twee overheaddeuren
Qua oppervlakte is er ook binnen volop ruimte. De benedenverdieping is 286 vierkante meter, boven vind je nog eens 190 vierkante meter. Voor bedrijfswagens zijn er twee royale overheaddeuren beschikbaar, met aan beide zijden van de voorkant een loopdeur. Door het vele glas valt het licht royaal naar binnen.

Vrije hoogte
De vrije hoogte bedraagt 3,90 meter, met uitzondering van het voorste deel met de vide die bijna 8 meter hoog is. De begane grond vloer is van beton. Vanzelfsprekend is de staat van onderhoud van het pand – nieuwbouw - uitstekend. Beneden is er een pantry voor de koffievoorziening en een toilet. De begane grond en verdieping zijn voorzien van energiezuinige warmtepomp installaties waarmee een aangenaam binnenklimaat kan worden gerealiseerd. Verwarmen in de winter en koelen in de zomer.

Verdieping vrij indeelbaar
De verdieping is bereikbaar met een trap, aan weerszijden van het pand. Deze is - net als de begane grond - vrij indeelbaar. Ruimte genoeg voor en paar kantoorkamers, een spreekkamer en een kantine bijvoorbeeld. Ook hier is het plezierig werken door de veelheid aan grote ramen.

Hoogwaardige uitstraling
Qua ligging is het er prima ondernemen. Het gebied Wateringse Veld heeft een hoogwaardige uitstraling, mede door de aansprekende bedrijven die er gevestigd zijn. De infrastructuur is een voorbeeld voor veel andere bedrijventerreinen: ruim. De ontsluiting kan bijna niet beter: binnen 1 minuut rijdt u met de auto op de N211, toegangsweg naar alle grote snelwegen en steden in de buurt. Zó representatief onderneemt u niet op elke locatie, en dat op een aansprekende hoekplek!

Vraagprijs € 695.000 ex. BTW k.k.
Huurprijs € 5.500 ex. BTW per maand

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 695.000 kosten koper
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten

Oppervlakte
476 m² (in units vanaf 286 m²)
Bedrijfshal oppervlak
286 m²
Kantoor oppervlak
190 m²
Vrije hoogte
8 m
Perceel
286 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
6 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Bedrijventerrein Wateringen, Wateringen

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Stoelmatter 13 D

€ 695.000 k.k.