Graafschap Hornelaan 165 6001 AC Weert

€ 33.000 /jr € 740.000 k.k.

Omschrijving

Dit multifunctionele bedrijfspand, omvattende showroom, kantoren, werkplaats en buitenterrein is gelegen op bedrijventerrein ‘Leuken-Noord’ en wordt te koop en (gedeeltelijk) te huur aangeboden. De showroom (met buitenterrein) is te huur voor een huurprijs van € 2.750,00 exclusief BTW per maand (kale huur).

Het bedrijventerrein ‘Leuken-Noord’ kenmerkt zich door haar ruim opgezette structuur en een grote diversiteit aan bedrijven. Er zijn tevens uitstekende uitvalswegen richting de A2 alsmede Helmond (N260), Roermond (N280) en Venlo (N275). Het centrum van Weert met een bovenlokaal verzorgingsniveau is gelegen op circa 5 autominuten. Weert beschikt over een intercitystation en er zijn busverbindingen naar het bedrijventerrein. Het object is vanwege haar maatvoering aantrekkelijk voor zowel eindgebruikers alsook beleggers, vanwege de splitsbaarheid van de twee bedrijfsruimten en de interne uitbreidingsmogelijkheden.

Bijzonderheden
- Goede zichtlocatie aan de Graafschap Hornelaan!
- Eventueel te splitsen in twee delen.
- Er zijn veel parkeermogelijkheden op eigen terrein, zowel aan de voorzijde, alsook de achterzijde van het pand.

SHOWROOM
Entreehal naar de showroom met droogloopmat, vloerbedekking, radiator, MBI-stenen wanden en schroten plafond. Tevens is de meterkast in de entreehal gelegen en beschikt over een watermeter, elektra aansluiting met een afgezekerd vermogen van 1x63A, ISDN aansluiting en bediening van de zonnescreens van de werkplaats. De zonnescreens op de verdieping zijn handmatig te bedienen.
De gasmeter is aan de buitenzijde van het pand gesitueerd.

De ontvangsthal komt uit in de open showroom van circa 560 m², welke weer toegang geeft tot de diverse kantoorruimten op de begane grond, ontvangstbalie, werkplaats en onderdelenmagazijn.

In de showroom zijn drie kantoorruimten gerealiseerd van respectievelijk 17,5 m², 13,3 m², 11,9 m², allen met zicht op de showroom en verder voorzien van MBI-stenen wanden, radiatoren, systeemplafond met armaturen, vloerbedekking, aluminium kozijnen voorzien van dubbele beglazing en airco.

De showroom is opgebouwd uit stalen spanten in combinatie met een damwand dak voorzien van isolatie en royale lichtstraat voor prettige daglichttoetreding. Verder is de showroom aan de voorzijde en achterzijde voorzien van aluminium kozijnen, geheel voorzien van dubbele beglazing, 2 schuifpuien voor het bevoorraadden van de showroom en een grindvloer. Vier heaters verwarmen de ruimte en het alarmsysteem is voorzien van extra detectie ter plaatse van het glas.

Ook bereikbaar vanuit de showroom is de toiletgroep met voorportaal, voorzien van geheel betegelde wanden, een wastafel en systeemplafond. Door middel van Trespa wanden zijn er twee separate toiletten gerealiseerd. Naast de toiletgroep is een poetskast gelegen, voorzien van een stortbak.

WERKPLAATS
Het onderdelenmagazijn (100 m²) is gelegen achter de ontvangstbalie en tevens bereikbaar vanuit de werkplaats. Deze ruimte is thans voorzien van een verdiepingsvloer, lichtstraat, stellingen, groepenkast elektra gesitueerd, een brandblusser, kleine balie, grindvloer en een heater.

De werkplaats is op diverse manieren te bereiken. Vanaf het buitenterrein middels de sectionaalpoorten, alsmede intern via het onderdelenmagazijn of via de ontvangstbalie.

De werkplaats is circa 314 m² groot en is voorzien van twee lichtstraten, een vloeistofdichte vloer, aluminium kozijnen voorzien van dubbel glas, elektrisch (op afstand) bedienbare sectionaalpoort aan de voorzijde (tevens te bedienen vanuit de receptie) en een handmatig bedienbare sectionaalpoort aan de achterzijde van het pand.

De werkplaats is verder afgewerkt met een tweetal heaters, een oliehaspel, rookgasafzuiginstallatie, perslucht, krachtstroom en een hefbrug met een capaciteit van 3.000 kg.

Vanuit de werkplaats is er toegang tot de wasruimte, voorzien van een urinoir, een toilet met Trespa platen ombouw, boiler, een RVS-wastrog met vier kranen, gecoate betonvloer, geheel betegelde wanden en systeemplafond met armaturen.
Het buitenterrein is vanaf de voorzijde bereikbaar middels de linker- of rechterzijde van het pand, alwaar ook aan beide zijden een afsluitbare poort geplaatst is.

Aan de achterzijde van de werkplaats is een wasplaats gerealiseerd, voorzien van slibvangput en
olie-vetafscheider.

VERDIEPING
De eerste verdieping is te bereiken middels een vaste trap in de showroom en beschikt over een damwand dek.
De overloop is afgewerkt met Marmoleum en voorzien van een grote raampartij. Er is toegang tot de kantine, toiletgroep, poetskast en vergaderruimte met archief.

Aan de rechterzijde is de vergaderruimte gelegen, welke is voorzien van ramen rondom en toegang tot de archiefruimte.
Het toilet met geheel betegeld voorportaal, systeemplafond en wastafel beschikt tevens over een separaat toilet. Naast de toiletgroep is een separate poetskast gelegen.

De kantine aan de linkerzijde van de overloop is voorzien van een keukenblok met close-in boiler en spoelbak, tegelvloer, systeemplafond met armaturen en veel daglichttoetreding door de grote ramen.

Een portaal, gelegen achter de kantine biedt toegang tot de c.v.-ruimte en de verdiepingsvloer in het onderdelenmagazijn.
In de c.v.-ruimte zijn in cascade opstelling een tweetal c.v.-installaties van het merk Buderus en een c.v.-installatie van het merk Burnham aanwezig.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 740.000 kosten koper
Huurprijs
€ 33.000 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 60.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989

Oppervlakten

Oppervlakte
1.290 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.176 m²
Terrein oppervlak
2.934 m²
Kantoor oppervlak
114 m²
Perceel
4.070 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, airconditioning en inbouwarmaturen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Graafschap Hornelaan 165

€ 33.000 /jr € 740.000 k.k.