Seelenstraat 2 6004 RL Weert

€ 2.150 /mnd

Omschrijving

Dit multifunctionele bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein ‘Leuken-Noord’ en wordt te huur aangeboden.

Het bedrijventerrein ‘Leuken-Noord’ kenmerkt zich door haar ruim opgezette structuur en een grote diversiteit aan bedrijven. Er is een goede gemengde bezetting van industrie, bewerking van voedsel, dienstverlening, handel en logistiek. De verbinding richting de op- en afritten van de A2 Eindhoven-Maastricht is goed te noemen. Tevens is er snelle aansluiting op uitvalswegen richting Roermond, Venlo, Helmond alsmede het Belgische achterland.

Bijzonderheden
- Bedrijfsruimte voorzien van een verdiepingsvloer van 125 m²;
- Buitenterrein voor opslag- en parkeermogelijkheden;
- Kozijnen voorzien van een nieuwe verflaag!

KANTOREN BEGANE GROND
Middels een entreedeur aan de voorzijde van het pand komt u binnen in de entreehal met tegelvloer. De hal geeft toegang tot de kantoren, toiletruimte, deur naar het achtergelegen terrein en trap naar de eerste verdieping.

Vanuit de hal is er een garderobehoek of eventueel reprohoek bereikbaar, welke toegang geeft tot de toiletruimte. De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een fonteintje en duobloc.

Het kantoor (19,9 m²) aan de voorzijde is voorzien van vloerbedekking, diverse ramen, systeemplafond met verlichting en granol wandafwerking.

De kantoren aan de achterzijde van het pand, parallel lopend aan de bedrijfsruimte, zijn tevens voorzien van vloerbedekking. Een tweetal ruimten van respectievelijk 20,5 m² en 25,3 m² staan met elkaar in verbinding door middel van een houten kozijn met ramen en een tussendeur. Tevens zijn er ramen met zicht op de bedrijfsruimte alsmede het buitenterrein.

Vanuit deze kantoren is de kantine bereikbaar. De kantine (33,3 m²) is voorzien van een keukenlok, tegelvloer, schuifwand voor bergruimte, raam naar het buitenterrein en toegang tot een portaal met wasbak en toiletruimte.

KANTOREN EERSTE VERDIEPING
De eerste verdieping bestaat uit een overloop met diverse ramen en toegang tot een tweetal kantoren (19,4 m² en 30,3 m²), waarvan één ruim opgezet kantoor welke tevens geschikt is als vergaderruimte. De verdiepingsvloer van de bedrijfsruimte is tevens te bereiken vanuit de kantoren. Deze verdiepingsvloer is circa 125 m² groot.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte (248 m² begane grond) is bereikbaar vanuit de kantine of vanuit het voorgelegen terrein. De ruimte is afgewerkt met een betonvloer, een lichtstraat voor daglichttoetreding en TL-armaturen voor de overige verlichting.
Onder de solide verdiepingsvloer van totaal 125 m² zijn een tweetal ruimten gecreëerd, welke kunnen dienen als magazijn.

BUITENTERREIN
Het buitenterrein is afgewerkt met klinkerverharding en er zijn parkeerplaatsen ingedeeld. Aan de voorzijde is er een toegangspoort voorzien.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.150 per maand
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976

Oppervlakten

Oppervlakte
578 m²
Bedrijfshal oppervlak
373 m²
Kantoor oppervlak
205 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Seelenstraat 2

€ 2.150 /mnd