Kelvinstraat 8 6003 DH Weert

€ 4.750 /mnd

Omschrijving

BEDRIJFSOBJECT
Halfvrijstaand bedrijfsobject (ca. 1.400 m² bedrijfs-, kantoor-, en nevenruimten), bestaande uit: ca. 296 m² showroom, ca. 520 m² werkplaats, ca. 340 m² magazijnruimte en nevenruimtes, ca. 85 m² verdiepingsvloer t.b.v. opslag en ca 170 m² kantoorruimte op de eerste verdieping. Het gehuurde beschikt tevens over ca 2.500 m² bestraat buitenterrein (voor-, en achterterrein).

LOKATIE
'Bedrijvenpark Kampershoek' is in totaliteit netto ± 65 hectare groot. Momenteel zijn op Kampershoek meer dan 100 bedrijven gevestigd. Met name bedrijven uit de hoogwaardige industrie, (groot)handel, transport en logistiek zijn gevestigd op Kampershoek. Centraal in het gebied is een autoboulevard aangelegd.De marktoriëntatie van de grootschalige bedrijven op Kampershoek is bovenregionaal (Zuidoost-Nederland, Europees en wereldwijd). De kleinschalige bedrijven zijn meer lokaal en bovenlokaal (regionaal) georiënteerd.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een vigerend 'enkelbestemming bedrijventerrein' voor deze bedrijfsruimte. Rechtstreeks toegelaten zijn de milieucategoriën 2, 3 en 4. U dienst zelf bij de Gemeente Weert te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar en

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein Kampershoek en is optimaal bereikbaar. Het object is gelegen direct aan de A2, de snelweg van Amsterdam via Eindhoven, Maastricht of Heerlen naar België/Duitsland. Via de Ringbaan Noord en Randweg West is er directe ontsluiting naar respectievelijk Weert en Nederweert.

SHOWROOM
Ca. 296m² showroom met een hoogte die varieert van 4,35m tot 5,85m. De ruime glaspartijen en het gewelfde plafond geven de showroom een moderne en representatieve uitstraling. In de showroom zijn een kitchenette geplaatst met koelkast en close-in boiler toiletten D/H voorzien van voorportaal met fontein. .De elektrische overheadpoort met raapjes en loopdeur geeft directe toegang tot het achterterrein.

OPLEVERNIVEAU SHOWROOM
• Tegelvloer;
• 2 x Gasheaters en plafondventilator;
• 3 rijen hangende lichtarmaturen;
• Overheadpoort;
• Brandhaspels, brandslang;
• alarm.

WERKPLAATS
De werkplaats van ca. 520m² (Hoogte 6,5m) grenst aan de showroom en staan in directe verbinding met elkaar. Aan de voorzijde liggen 6 naast elkaar liggende overheadpoorten (4 x 4,5m) en 1 overheadpoort (3,5 x 4m) met loopdeur die naar het achterterrein leidt. Vanuit de werkplaats is toegang tot de nevenruimte van 135 m, bestaande uit 52 m² magazijn, 28 m² voorbereidingsruimte voor de inpandige geoutilleerde wasstraat met overheadpoort (3,5 x 4m) van 38 m² en 17 m² opslagruimte t.b.v. vloeistoffen. vanuit de nevenruimte is toegang tot de betonnen verdiepingsvloer van 85 m². IN de werkplaats bevindt zich tevens twee kantoorruimte van in totaal 40m² met tegelvloer, systeemplafond met tl-verlichting, diverse stopcontacten en datapunten en verwarming.

OPLEVERNIVEAU WERKPLAATS EN NEVENRUIMTES
• Vloeistofdichte betonvloer;
• Lichtstraat;
• Verlichting;
• Persluchtleidingsysteem;
• rollerbank;
• Brandhaspels, brandslang;
• Eigen meterkast v.v. G/W/E;
• Gasheaters;
• Krachtstroom;
• Verdiepingsvloer.

KANTOORUNITS
Op de eerste verdieping gelegen kantoorruimtes bestaande uit:
• Directiekamer;
• Kantoorruimte;
• Serverruimte;
• Ruime kantine met kitchenette;
• Diverse toiletten;
• Omkleedruimte.

BUITENTERREIN/PARKEERVOORZIENING
Het buitenterrein bestaat uit een bestraat voorterrein t.b.v. bezoekersparkeren en een naast en achtergelegen bestraat, omheind en afgesloten achterterrein.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.,HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 4.750 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 6.995 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
1.400 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.230 m²
Kantoor oppervlak
170 m²
Vrije hoogte
6,5 m
Perceel
3.500 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Pantry, toilet, heater, betonvloer, krachtstroom, overheaddeuren, lichtstraten en inbouwarmaturen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 1500 m tot 2000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Bank op 3000 m tot 4000 m, ontspanning op 4000 m tot 5000 m, restaurant op 3000 m tot 4000 m en winkel op 3000 m tot 4000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kelvinstraat 8

€ 4.750 /mnd