Pampuslaan 145 1382 JN Weesp

€ 65.000 /jr

Omschrijving

OBJECT

Het betreft hier een prachtig gemoderniseerde showroom/bedrijfsruimte met kantoren. Het gebouw is in gebruik geweest bij een webshop in meubilair.

De kantoren bevinden zich aan de straatzijde en de toegang tot het magazijn via een serviceweg aan de achterzijde van het pand.

WEESP -> AMSTERDAM

Weesp behoort officieel tot de Gemeente Amsterdam. De bestuurlijke fusie heeft op 24 maart 2022 plaatsgevonden.

Het historische vestingstadje Weesp is gelegen tussen groen en water en biedt rust en ruimte. De ligging langs de Vecht is een groot pluspunt voor de ontwikkeling van Weesp, het maakt Weesp nog gewilder voor de nu ca. 19.000 bewoners, maar ook voor toeristen want je bent ook zo in het levendige Amsterdam. Door de toenemende populariteit van Weesp wordt er momenteel volop gebouwd voor mensen die op één plek willen wonen, werken en recreëren.

De komende jaren zal Weesp een derde groter worden door het bouwen van ca. 3.500 woningen, het project ‘Weespersluis’. Deze nieuwe woonwijk trekt veel jonge gezinnen aan uit de stad Amsterdam.

Weesp, een combinatie van stadse allure en gemoedelijke gezelligheid. Goed bereikbaar met de auto, de trein als met de boot.

Weesp telt een honderdtal winkels, het merendeel verspreid over het centrum. De meeste winkels zijn van lokale ondernemers, die je graag het verschil willen laten zien. Hun vakkennis, extra service en persoonlijke benadering maken dit verschil.

Lekker wat drinken op een terrasje of uit eten in een van de vele restaurants, in Weesp is volop keuze. Vlees of vis, Frans of Italiaans, chique of informeel… de eethuizen en restaurants in Weesp hebben veel te bieden. Je vindt de eetgelegenheden overal in en buiten het mooie centrum.

LIGGING

Het bedrijfsgebouw is uitstekend gelegen op het bedrijventerrein Noord. Op dit bedrijventerrein en in Weesp, gesitueerd langs het Amsterdam Rijnkanaal op 5 autominuten van Amsterdam Zuidoost, hebben zich gerenommeerde bedrijven als Denso, Abbott, Moorman Karton e.d gevestigd.

Weesp beschikt over een belangrijk NS-station. Er rijden 4 treinen per uur op Amsterdam Centraal Station, Amsterdam WTC/Schiphol, Almere en Amersfoort. Met 16 minuten staat u op het Centraal Station van Amsterdam en binnen 23 minuten op Luchthaven Schiphol.

De bereikbaarheid met eigen vervoer is zeer goed. Er is een directe ontsluiting naar de Rijksweg A1 en naar de Provincialeweg N236 Amsterdam/Hilversum (Gaasperdammerweg A9). Recent is de nieuwe afslag vanaf de A1 opgeleverd waardoor het bedrijventerrein nog sneller bereikbaar is.

BESTEMMING

Volgens het thans geldende bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein’ Bedrijven tot en met milieucat. 3.2., e-commerce, facility point, horeca als ondergeschikt onderdeel van de bedrijfsactiviteiten met
de daarbij behorende gebouwen, bouwwerken, geen gebouwen zijnde, ontsluitingswegen, paden, water, waterhuishoudkundige voorzieningen, groenvoorzieningen, nutsvoorzieningen, parkeervoorzieningen, los- en laadwallen en voorzieningen voor de opwekking van duurzame energie.

Het gebouw leent zich uitstekend als magazijnruimte ten behoeve van groothandels met bijbehorende kantoren en showroom. De milieucategorie 3.2 staat ook bedrijven toe welke productie activiteiten voeren. Kortom, een gebouw met vele mogelijkheden.

OPPERVLAKTEN

Begane grond:
Kantoor/showroom ca. 135 m²

Bedrijfsruimte ca. 572 m²

Verdieping:
Kantoor ca. 110 m²
--------------
Totaal ca. 817 m² verhuurbaar vloeroppervlak

PARKEREN

Aan de voorzijde bevinden zich parkeerplaatsen.

VOORZIENINGEN

Tot de voorzieningen behoren o.a.:

Kantoren:
- LED-verlichting
- Toiletgroep
- Centrale verwarming middels radiatoren
- Kozijnen voorzien van isolerende beglazing
- Deels airco
- Complete keuken

Het gebouw heeft een energielabel B

Bedrijfsruimte:
- Indirect gestookte gasheater
- LED verlichting
- Elektrisch bedienbare overheaddeur
- Vrije hoogte xxx
- Kunststof lichtstraten

Additioneel is het object voorzien van;
- Beveiligingsinstallatie
- Huidige indeling
- palletstellingen

WIJZE VAN OPLEVERING

In de huidige staat in overleg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 65.000 per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975

Oppervlakten

Oppervlakte
817 m²
Bedrijfshal oppervlak
572 m²
Kantoor oppervlak
245 m²
Vrije overspanning
18 m
Draagvermogen
1.000 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning en te openen ramen

Energie

Energielabel
B 1,11

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Pampuslaan 145

€ 65.000 /jr