Leemansstraat 23 1 4251 LD Werkendam

€ 50 /m²/jaar

Omschrijving

Leemansstraat 23 /1 | Ruime bedrijfshal voor op-/overslag, logistiek, industrie etc.

ALGEMEEN
De bedrijfshal is enkele jaren volledig gerenoveerd en voorzien van volledige nieuwe gevels, dak, lichtstraten etc. De bedrijfshal is gesitueerd op het bedrijfsverzamelpark “Biesbos Opslag” op bedrijventerrein de Bruine Kilhaven in Werkendam. Het bedrijfsverzamelpark beschikt in totaliteit over ruim een hectare hoogwaardige bedrijfsruimte. Het is gesitueerd op een perceel van ruim 3,5 hectare bedrijfsterrein. Het complex huisvest een scala aan bedrijvigheid. Door de ruime opzet behoort buitenopslag ook tot de mogelijkheden. Verspreid over het terrein zijn diverse kantoorruimten beschikbaar die in combinatie met de beschikbare bedrijfsruimte gehuurd kunnen worden.

Het terrein beschikt verder over voorzieningen zoals een weegbrug en een gekeurde wasplaats.

STERKE PUNTEN
- Rondom voorzien van overheaddeuren
- Nokhoogte van 10,5 meter
- Mogelijkheden tot huren van terrein
- Mogelijkheden tot huren van kantoorruimte
- Sanitaire voorzieningen beschikbaar
- Terrein afgesloten met schuifpoorten

OPPERVLAKTEN
- Ca. 2.000 m2 bedrijfsruimte
- Deelhuur bespreekbaar
- Andere oppervlakten in overleg
De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
Het pand is omstreeks 2000 oorspronkelijk gebouwd als niet geïsoleerd opslagloods. Omstreeks 2018 is de hal volledig opnieuw beplaat met isolerende geveldelen, voorts is de hal voorzien van een nieuw dak met lichtstraat over de gehele lengte. Rondom zijn overheaddeuren gerealiseerd voor een optimale toegang tot de bedrijfshal. De hal is gebouwd op een betonnen ringfundering met daarop een staalconstructie. De vloer bestaat uit stelconbeplating op een puinverharding. In overleg is in combinatie met een langjarig huurcontract een afgevlinderde betonvloer een bespreekbare optie.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a.

Algemeen:
- Elektrische installatie
- Brandblusmiddelen
- Terreinverharding met betonklinkers
- Buitenverlichting
- Overheaddeur

Bedrijfsruimte:
- Elektrische installatie met krachtstroom
- Overheaddeuren met loopdeuren
- Led-verlichting
- Lichtstraat in het dak

PARKEREN EN TERREIN
Het volledige terrein is omheind en voorzien van een toegangspoort welke ’s avonds en ’s nachts afgesloten wordt. Gebruikers kunnen buiten de openingstijden middels een afstandsbediening de poort openen. Het terrein is verder grotendeels verlicht. Het terrein biedt mogelijkheden voor opslag. Verder is er voldoende ruimte om te laden en te lossen en te manoeuvreren met vrachtwagens.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Bedrijfsbestemming waarbij bedrijven zijn toegestaan tot en met categorie 4.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijfsobject is gesitueerd op bedrijventerrein “de Bruine Kilhaven”. Het betreft een net onderhouden bedrijventerrein met regionale bekendheid. Het bedrijventerrein heeft het keurmerk “Veilig Ondernemen” en is buiten werktijden afgesloten met slagbomen en kentekenregistratie. Bij het bedrijventerrein bevindt zich een uitstekende horecagelegenheid en een tweetal brandstofverkooppunten.

KADASTER
Werkendam – P – 16 (deelperceel)

HUURPRIJS
Op aanvraag

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing.

AANVAARDING
Per direct beschikbaar.

NUTSKOSTEN
De kosten voor vastrecht en verbruik dien door huurder middels een voorschot voldaan te worden aan verhuurder.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar.
HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte i de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 50 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten

Oppervlakte
2.000 m²
Bedrijfshal oppervlak
2.000 m²

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Omgeving

Bedrijventerrein Werkendam, Werkendam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Leemansstraat 23 1

€ 50 /m²/jaar