Biesboschhaven Zuid 24 4251 NN Werkendam

€ 815.000 k.k.

Omschrijving

Biesboschhaven Zuid 24 te Werkendam | Bedrijfshal met bedrijfswoning gesitueerd op prachtige locatie aan de haven in Werkendam.

ALGEMEEN
Nabij de entree van het watergebonden industrieterrein Biesboschhaven bevinden zich deze op toplocatie gesitueerde bedrijfshal en bedrijfswoning, gesitueerd op een ruime kavel ca. 1.560 m².

De bedrijfshal heeft een vloeroppervlakte van ca. 600 m² op de begane grond en beschikt over een entresolvloer van ca. 500 m². De loods beschikt over een overheaddeur aan de achterzijde en een loopdeur aan zowel de voor- als achterzijde van het pand. Rondom het object zijn een ruime hoeveelheid raampartijen gesitueerd. De bedrijfshal is deels voorzien van ledverlichting.

De ruime woning aan de voorzijde van het object met prachtig uitzicht over de Werkendamse haven verleend zich ideaal om wonen en werken te combineren. De woning met een totale inhoud van 316 m3 beschikt onder andere over een ruime woonkamer, keuken & bijkeuken , 2 slaapkamers en kelder.

Het geheel is gesitueerd in het havengebied met uitzicht op de haven welke gesitueerd is aan de Merwede. De Merwede is het drukst bevaren stuk rivier van Nederland en maakt deel uit van de cluster Sliedrecht, Hardinxveld Gorinchem & Werkendam.

STERKE PUNTEN
- Goede locatie
- Combinatie wonen/werken
- Ruim terrein
- Net afgewerkt
- Woning aanwezig

MAATVOERING
- Ca. 600 m² bedrijfsruimte B.G.
- Ca. 500 m² bedrijfsruimte V.D.
- Ca. 316 m3 woonruimte
- Ca. 1.560 m² kavelgrootte

INDELING EN BOUWAARD
Bedrijfsruimte - Biesboschhaven Zuid 24:
Het betreft een loods met een afmeting 20 x 30 m1 (600 m2). Er is sprake van een entresolvloer van ca. 500 m2. De loods beschikt over een overheaddeur aan de achterzijde en een loopdeur aan zowel de voor- als achterzijde van het pand. Het betreft een loods van ca. 30 jaar oud.
Bouwwijze: staalskelet, gevelelementen (licht asbesthoudend materiaal), damwand met isolatie en entresolvloer van hout. Voorzien van TL-verlichting, cv ketel (Atacs), verwarming middels radiatoren. Elektra: 3 x 80 Ampère. Deze loods is tevens 6,5 meter hoog met op 3,5 meter de entresolvloer (250kg/m2).

Woonruimte - Biesboschhaven Zuid 24:
Het betreft een nette woning (ca. 316 m³) met entree, woonkamer, keuken, bijkeuken, toilet en aansluiting voor wasmachine. In de gang is de trap naar verdieping. Op de verdieping treft men slaapkamers en badkamer.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a:

Algemeen:
- Elektriciteitsnetwerk en verlichting
- Terreinverharding
- Terreinomheining
- Terreinverlichting
- Brandblusmiddelen

Bedrijfsruimte:
- Overheaddeur (elektrisch)
- Loopdeuren
- Verwarming middels radiatoren
- Betonvloer
- Krachtstroom
- Entresolvloer
- TL-verlichting en deels LED-verlichting

Woonruimte:
- Douche op begane grond
- Bad op verdieping
- Toilet op bg & verdieping
- Verwarming middels CV & radiatoren
- Draai -/ kiepramen

PARKEREN EN TERREIN
Het object beschikt over een ruim eigen terrein welke verhard is. Parkeergelegenheid is ruim voldoende.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Het object is gesitueerd in havengebied. Ter plaatse zijn bedrijfsactiviteiten II t/m V toegestaan. Inzake bestemming wordt geadviseerd de gemeente Altena te benaderen. Het betreft een bedrijfsbestemming met bedrijfswoningen. De gemeente kan aangeven welke bedrijven gevestigd kunnen worden.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het object is gesitueerd aan de haven op een eigen kavel. De loods en woning hebben de entree’s aan de voorzijde van het object aan de straat/kadezijde van de haven.

Het object is gesitueerd nabij de entree van het industrieterrein. Op enkele auto-minuten rijden bevindt zich de rijksweg A-27. Dichtstbijzijnde knooppunten betreffen de knooppunten Avelingen (A-27/A-15) en knooppunt Hooipolder A-27/A-59.

Via het water is de locatie bereikbaar via de Merwede, Maas, Waal, Hollands diep, Lek en via de Beneden Merwede en de Noord is Rotterdam bereikbaar.

KADASTER
Gemeente: Werkendam
Sectie: H
Nummers: 1135, 1136, 822 (gedeeltelijk)
Grootte: Ca. 1.560 m²

VRAAGPRIJS
€ 815.000,- k.k. vrij van btw

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

AANVAARDING
Nader te bepalen

ZEKERHEIDSSTELLING KOOP
Bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom dient binnen vier weken na koopovereenstemming te worden gedeponeerd bij de notaris.

COURTAGE
Mocht door de bemiddeling van Hofstede® Bedrijfshuisvesting
een transactie tot stand komen, bent U ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd. De verkoper treedt op als opdrachtgever richting de makelaar.

VOORBEHOUD
Eventuele kooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring is verleend, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 815.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Verhard buitenterrein
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
1.100 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.100 m²
Perceel
1.037 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom en betonvloer
Woonruimte
Aanwezig (aangebouwd, 0 m²)

Energie

Voorlopig energielabel
F

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en havengebied

Omgeving

Bedrijventerrein Werkendam, Werkendam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Biesboschhaven Zuid 24

€ 815.000 k.k.