Dieplood 26 F 4251 LV Werkendam

€ 3.150 /mnd

Omschrijving

Dieplood 26F te Werkendam | Prachtige bedrijfsruimte met kantoor-/opslagruimte gesitueerd in nieuwbouw bedrijfscomplex.

ALGEMEEN
Het object beschikt over ca. 279 m² bedrijfsruimte (incl entree) en ca. 248 m² op de verdieping. Op de verdieping zijn er diverse kozijnen aangebracht. Hierdoor is het vrij gemakkelijk om ook op de verdieping een kantoor te realiseren. Het object heeft een mooie en representatieve uitstraling door het gebruik van eigentijds kleurgebruik en de ruime entree. De bedrijfsruimte met kantoor-/opslagruimte maakt deel uit van een nieuwbouw bedrijfscomplex welke momenteel wordt gerealiseerd in Werkendam. De objecten worden volledig afgewerkt met o.a. betonvloeren, pantry, sanitaire voorzieningen, verlichting en glad afgewerkte wanden. De bedrijfshal heeft een vrije hoogte van maar liefst 4,36 m1 onder de verdiepingsvloer en wordt voorzien van monoliet afgewerkte betonvloer welke ten hoogte van de overheaddeur is voorzien van afvoergoot, led-armaturen, diverse stroompunten en krachtstroompunten. Door het gebruik van veel ramen bij zowel de bedrijfsruimte alsmede de kantoorruimte is er veel natuurlijk daglichtinval. Het geheel is omheind middels een hekwerk welke is voorzien van elektronisch bedienbare schuifpoort. 

STERKE PUNTEN
- Net afgewerkt
- Nieuwbouw
- Veel natuurlijk daglichtinval
- Ruimten zijn onafhankelijk te gebruiken
- Parkeerplaatsen voor de deur
- Indeling nader te bepalen

OPPERVLAKTEN
-    Ca. 279 m² bedrijfsruimte B.G.
-    Ca. 248 m² kantoor-/opslagruimte VD

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages. 

BOUWAARD
Het object is gebouwd op een onderheide betonfundering met in het werk gestorte betonvloeren. De vloeren zijn monolithisch afgewerkt en zijn voorzien van slangen t.b.v. vloerverwarming en vloerisolatie. De verdiepingsvloer van het kantoor c.q. opslagruimte betreft een kanaalplaatvloer met afwerkvloer. Het dak betreft een geïsoleerd plat dak welke is afgewerkt met kunststof dakbedekking. De bedrijfsruimtes zijn van elkaar gescheiden middels gas betonnen tussenwanden. De gevels zijn opgetrokken door middel van het gebruik van geïsoleerde borstwering, sandwichpanelen en aluminium kozijnen v.v. dubbel glas. 

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt na gereedkomen opgeleverd inclusief o.a.

Algemeen:
-    Net afgewerkt
-    Elektrische installatie
-    Elektra-, water-, lichtvoorzieningen
-    Eigen parkeerplaatsen op afgesloten terrein

Bedrijfsruimte:
-    Elektrische overheaddeur 3,5 x 3,5 m1
-    Betonvloer onderheid (1.500kg/m2)
-    Ledverlichting
-    Krachtstroom
-    Voorbereiding tot vloerverwarming
-    Loopdeur

Kantoor-/opslagruimte:
-    Pantry met keukenblok
-    Stalen trap met houten delen
-    Toiletruimte
-    Airconditioning t.b.v. koelen & verwarmen
-    Te openen ramen

Overige zaken zoals wanden, vloerafwerking o.d. is in overleg mogelijk.

PARKEREN EN TERREIN
Het terrein is verhard middels betonklinkers. Het object beschikt over parkeerplaatsen op eigen terrein en biedt voldoende parkeergelegenheid. Het terrein wordt omheind middels hekwerk welke wordt voorzien van elektronische schuifpoort.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Bruine Kilhaven V” van kracht. De bestemming betreft bedrijfsdoeleinden. Eventuele vergunningen dienen door huurder zelf bij de gemeente Altena geregeld te worden. 

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in Gemeente Altena. Het inwonersaantal van de Gemeente Altena bedroeg ca. 55.000 inwoners volgens het CBS op 1 januari 2019. 

Het bedrijfsobject is gesitueerd op bedrijventerrein “Kop van Brabant” in Werkendam. Het betreft een relatief nieuw ontwikkeld bedrijventerrein met regionale bekendheid. 

Het bedrijventerrein heeft het keurmerk “Veilig Ondernemen” en is buiten werktijden afgesloten met slagbomen en kentekenregistratie. Bij het bedrijventerrein bevindt zich een uitstekende horecagelegenheid en een tweetal brandstofverkooppunten. Het object is op korte afstand (4-5 minuten) gelegen vanaf de Rijksweg A-27 (Breda-Utrecht). Op ca. 10 minuten afstand is knooppunt Gorinchem te bereiken welke aansluiting biedt tot de Rijksweg A-15 (Rotterdam-Nijmegen).

KADASTER
Werkendam – P – 1798

HUURPRIJS
€ 3.150,-- excl. btw per maand

OPLEVERING
Verwachtte oplevering betreft 1 juni 2023

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing

NUTSKOSTEN
De kosten voor vastrecht en verbruik dien door huurder rechtstreeks voldaan te worden aan desbetreffende nutsbedrijven

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen geen van de partijen daar rechten aan ontlenen. 

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar. 

HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW. 

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs. 

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten.

IMPRESSIES
De gebruikte impressies zijn enkel bedoeld om een idee te krijgen van de gehuurde ruimten. Afwerkingsniveau buiten hetgeen wat is omschreven in deze documentatie kan gezien worden als meerwerk.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.150 per maand
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-5-2023
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2023

Oppervlakten

Oppervlakte
527 m²
Bedrijfshal oppervlak
527 m²
Vrije hoogte
4,4 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²
Perceel
1.872 m²

Indeling

Voorzieningen
Airconditioning, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Omgeving

Bedrijventerrein Werkendam, Werkendam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dieplood 26 F

€ 3.150 /mnd