Raalterweg 50 8124 AE Wesepe

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Het bedrijfscomplex de "Oude Melkfabriek" in Wesepe biedt volop mogelijkheden voor ondernemers. Van een klein administratiekantoor dat op zoek is naar een klein kantoor tot aan grote bedrijven die op zoek zijn naar een riant terrein voor buitenopslag. Binnen het bedrijfscomplex is ervoor vrijwel iedere ondernemer plek.

Het bedrijfscomplex bestaat uit bedrijfsruimte, kantoorruimte, opslagruimte voor inboedels en buitenterrein. De mogelijkheid is eveneens aanwezig om in samenspraak met de verhuurder de naastgelegen bedrijfswoning te moderniseren en te huren. Het buitenterrein is al te huur vanaf 25 m2, ideaal voor het stallen van een camper of vrachtwagen. Maar ook voor grote buitenopslag zijn er volop mogelijkheden.

Het bedrijfscomplex is grotendeels gevuld met uiteenlopende bedrijven. Door de vele informele ontmoetingen tussen ondernemers ontstaan er veel natuurlijke kruisbestuivingen dat zorgt voor veel creativiteit en mooie samenwerkingen.

Actuele beschikbaarheid

Meerdere opslag units beschikbaar vanaf 75 m² tot 115 m².
Huurprijs vanaf € 615,- per maand

Meerdere kantoorruimtes beschikbaar vanaf 40 m² tot 114 m².
Huurprijs vanaf € 325,- per maand

Buitenterrein: circa 15.000 m2
Verschillende kavels te huur omgeven door hekwerk, verhard terrein (geschikt voor zwaar materiaal)(camerabewaking)

NU OOK NIEUW TE HUUR:

20/40 ft containers te huur als opslag en/of als kantoorruimte.
Huurprijs: Op aanvraag

Bedrijfswoning: in ontwikkeling. Meer informatie is op aanvraag beschikbaar.

Ligging en bereikbaarheid

Het bedrijfscomplex is gelegen aan de doorgaande weg Raalterweg aan de rand van het kleinschalige dorp Wesepe (gemeente Olst-Wijhe). Wesepe is een dorp met circa 1.200 inwoners dat in een groene omgeving ligt tussen Deventer en Raalte. Mede door de diverse uitvalswegen zijn zowel de omringende dorpskernen als de steden Deventer, Zwolle, Apeldoorn en Almelo goed te bereiken. Maar ook met het openbaar vervoer is het bedrijfscomplex snel te bereiken. Op loopafstand ligt namelijk de bushalte met een rechtstreekse verbinding met Raalte en Olst.

Bestemming

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het bedrijfscomplex een "bedrijf” bestemming. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Overige huurcondities

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Opzegtermijn: 3 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit bedrijfscomplex? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Raalterweg 50 in Wesepe aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfscomplex inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte en verhard buitenterrein
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten

Oppervlakte
115 m² (in units vanaf 75 m²)
Bedrijfshal oppervlak
115 m²
Perceel
21.820 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Raalterweg 50

Huurprijs op aanvraag